Uzmi račun i pobedi ako si bot

Kad ces da shvatis da si ti Vucicev bot?
a jel ti isplaćuješ?
daj pare ovamo
Zivot nije samo tvoje okruzenje od tih 20 ljudi...
šta će mi uopšte?
Cak i po unutrasnjosti su ljudi mogli da uzimaju kesama jer niko nije trazio kasirkama....
A i ovo sto pricam je tacno...
Samo eto zbog toga sto ti radis u nekom maxi , u tom maxi nisu imali racune u kesama pa nisu davali slucajnoj musteriji koja zatrazi...nasao se menadjer tu i onda sipak kese i dzakovi sa racunima.....
visina računa nema veze, pobrkao si sa onom žutom nagradnom igrom gde je za 70 dinara dobio onaj deluxe auto
I zato je Srbija ovakva kakva je....sto ljudi muskarci i zene misle da je zivot ono sto im se desilo kad su na 5 minuta izasli iz kuce i 4 zida...
ne nego bi svi na mufte al ni red da naprave pa aj u gomilu

Pa tesko da ih ima protiv vlasti ...budale su uvek uz vlast, to je tako , a ima druga stvar, oni koji su protiv vlasti , e njih ceo narod pravi budalama, jer ih nahuska neko iz vlasti , tj neki bot...samo se to nije zvalo ranije bot, nego se zvalo provokator, jer su takvi isli po selu i po varosi i stalno se zadevali , to je vrsta saljenja, provokacija u sali , na granici izmedju neslane i prihvatljive sale...izuzetno cesta vrsta sadrzaja komunikacije na selu....potprc...srpski naziv za to...

Evo jos jedna neverovatnost , dok smo tu na terenu menadjera promotera nekorumpiranosti SNS

Moj lokalni maxi je sad na pocetku zime resio da produzi radno vreme, sto nije bas logicno , jer obicno i razumno je leti da produze radno vreme a ovo leto nisu hteli , proslo jesu , na od 7 do 24, sto je dobra odluka i verujem da im se isplatila..
Ali ovo leto nisu , a sad su resili da uvedu novo radno vreme od 6 do 24, a celo leto nisu , a sta je to , pojma nemam..
Sa druge strane, neki drugi maxi su ukinuli rad nedeljom i imaju i dalje dobar promet, ali im subota pati...jer zanimljivo je to subota pati kad ukines rad nedeljom u okruzenju gde svi rade i subotom i nedeljom, to je bg a nije unutrasnjost, tamo ima dosta radnji koje ne rade nedeljom, banka nijedna ni subotom...a mnoge ni posle 15h...takva je unutrasnjost...

Sto je u BG kreditno zaduzenje na debitnoj kartici, to je za unutrasnjost kupovanje na crtu...
Jos postoji , i u mestima preko 10 000 stanovnika...

1760940423811.png

Sto je u BG kreditno zaduzenje na debitnoj kartici, to je za unutrasnjost kupovanje na crtu...
Jos postoji , i u mestima preko 10 000 stanovnika...
То је тачно.
У Унутрашњости свака Продавничица има и даље Књижурине где сваки Становник има нешто на Вересију.
Ал то су ипак остали Људи где свако -сваког зна да Камата не постоји!
Они то после изгладе у локалној Кафани кад дужник прими Плату .:)

1760942466223.png

Ostao sam bez teksta, pazi stikeri za konzerve ribe.....uuuuu
Doduse meni neke prodavacice u maxi rekose da svaka roba ima stiker, cak i cokolade iako ne vidim na njima...ne znam sta sam kupio pa nisu dobro razmagnetisali , tj niko ne moze da razmagnetise i onda pisti u svakoj prodavnici , a nesto tanko i malecno je bilo....a pisti svuda, bas svuda...

E sad to neko zna sigurno kako se aktivira stiker na cokoladama

Pogledajte prilog 1803288

Ostao sam bez teksta, pazi stikeri za konzerve ribe.....uuuuu
Doduse meni neke prodavacice u maxi rekose da svaka roba ima stiker, cak i cokolade iako ne vidim na njima...ne znam sta sam kupio pa nisu dobro razmagnetisali , tj niko ne moze da razmagnetise i onda pisti u svakoj prodavnici , a nesto tanko i malecno je bilo....a pisti svuda, bas svuda...

E sad to neko zna sigurno kako se aktivira stiker na cokoladama
А ја се питам ко то уопште ради,колика Армија Људи је потребна за тако нешто?
Ово не може машински.Никако.

Back