38imak
Elita
- Poruka
- 21.583
Za 100 godina, istorijske knjige ce uciti male Srbe kako je veliki diktator Vucic pao sa vlasti posle Piculine Revolucije.Биће то орден Пицулине револуције са Сорошевим зрацима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za 100 godina, istorijske knjige ce uciti male Srbe kako je veliki diktator Vucic pao sa vlasti posle Piculine Revolucije.Биће то орден Пицулине револуције са Сорошевим зрацима.
... "Šolak..bla bla...Đilas..bla...619 miliona...bla bla...strani izdajnici, domaći plaćenici...bla bla bla..."Биће то орден Пицулине револуције са Сорошевим зрацима.

To bla,bla je u suštini istina,i mi znamo da je istina,doduše,znate i vi da je istina ali šta možete kada niko drugi nije hteo da vas podrži osim zakletih i dokazanih srpskih neprijatelja Hrvata.Nećete preći cenzus.Ende.... "Šolak..bla bla...Đilas..bla...619 miliona...bla bla...strani izdajnici, domaći plaćenici...bla bla bla..."![]()

Ma jedi g....Pa i ti meni deluješ kao poluretard,ali eto,opet pokušavam da komuniciram sa tobom.Ono po čemu ste se,da tako kažem izdvojili,jeste vređanje i etiketiranje neistomišljenika.A ti meni sada navedi ko vas je još osim Hrvata,dokazanih neprijatelja srpskog naroda,podržao?
Ti još nisi pobegao? Šta čekaš?Jel si ti odgovorio na to pitanje?
E jesi p...Ne smeš da odgovoriš jer sam u pravu.Ma jedi g....![]()
Ne izlazi van, mogao bi te pregaziti vlak!Ti još nisi pobegao? Šta čekaš?![]()
Treba da ga slaviš,skočila ti penzija čoveče.Ti si na državnim jaslama,a ja rmbačim u privatnom sektoru.
E pa ja ti neću crtati.TI si taj koji je na državnim jaslama a ne ja,meni je svejedno,ja moram da zaradim svoju platu pa moram,ali ti si sumnjiv...A ovde ga KAO napadaš.Lukavo,nema šta.A 12% više ovog meseca leže na račun.Lisice matora...Skoncentriši se, ne traži se skretanje s teme, traži se odgovor na pitanje iz naslova teme.
Ajd sad polako, svojim rečima.
E pa ja ti neću crtati.TI si taj koji je na državnim jaslama a ne ja,meni je svejedno,ja moram da zaradim svoju platu pa moram,ali ti si sumnjiv...A ovde ga KAO napadaš.Lukavo,nema šta.A 12% više ovog meseca leže na račun.Lisice matora...
Oooo pa ti nisi naš penzioner...Dakle,jel ti žao blokadera,ispuvala im se revolucijaMilion načina da izbegneš odgovor na pitanje iz naslova teme i niti jedan kreativan, niti jedan sa malo mozga. Sramotno.
Oooo pa ti nisi naš penzioner...Dakle,jel ti žao blokadera,ispuvala im se revolucijaA nije da im niste pomagali.

Ne bih više,a nije da nisam pokušao lepo.Možemo i o tome, samo prvo odgovor na pitanje iz naslova teme.![]()
40 hiljada? 0,6% populacije Srbije? Sta sa tim?
Na glupavo pitanje tesko je smislitiNiti jedan sendvičar nije odgovorio na pitanje iz naslova.![]()
Odgovorio sam ja. Prelistaj odgovore. Kada dodjes do njega procitaj ga nekoliko puta. I nastavi da ga citas pred spavanje sledecih mesec dana.Možemo i o tome, samo prvo odgovor na pitanje iz naslova teme.![]()
Odgovorio sam ja. Prelistaj odgovore. Kada dodjes do njega procitaj ga nekoliko puta. I nastavi da ga citas pred spavanje sledecih mesec dana.
Ne bih više,a nije da nisam pokušao lepo.
I ti si meni ostao dužan juče.Jeste, sve si pokušao, ostalo još samo da pokušaš odgovoriti na pitanje iz naslova teme.
I ti si meni ostao dužan juče.

Kako se na kineskom zove predsednik Srbije?