Zasto botujete za mafijase i diktatore?

... "Šolak..bla bla...Đilas..bla...619 miliona...bla bla...strani izdajnici, domaći plaćenici...bla bla bla..." :zzzz::kafa:
To bla,bla je u suštini istina,i mi znamo da je istina,doduše,znate i vi da je istina ali šta možete kada niko drugi nije hteo da vas podrži osim zakletih i dokazanih srpskih neprijatelja Hrvata.Nećete preći cenzus.Ende.

Skoncentriši se, ne traži se skretanje s teme, traži se odgovor na pitanje iz naslova teme.
Ajd sad polako, svojim rečima.
E pa ja ti neću crtati.TI si taj koji je na državnim jaslama a ne ja,meni je svejedno,ja moram da zaradim svoju platu pa moram,ali ti si sumnjiv...A ovde ga KAO napadaš.Lukavo,nema šta.A 12% više ovog meseca leže na račun.Lisice matora...

E pa ja ti neću crtati.TI si taj koji je na državnim jaslama a ne ja,meni je svejedno,ja moram da zaradim svoju platu pa moram,ali ti si sumnjiv...A ovde ga KAO napadaš.Lukavo,nema šta.A 12% više ovog meseca leže na račun.Lisice matora...

Milion načina da izbegneš odgovor na pitanje iz naslova teme i niti jedan kreativan, niti jedan sa malo mozga. Sramotno.

Back