Ako si brat Stajić, za pola miliončeta braniš se sa slobode. Ako si student Bogdan, na sahranu rođenog oca ideš s bukagijama

Ne poznaješ pravosudni i kazneni sistem.svuda je to isto.i u j.americi i u francuskoj i italiji i kod nas....ne omalozavaju cim ga uopšte pustili tamo gde isao a sto se mučenja tice...bolje da cutim.
Nije to klasicno mucenje, vec stavljanje u ponizavajuci i neravnopravan polozaj (u odnosu na druge pritvorenike), i to za sta, za sahranu oca?

Pa bede bedne.

Nije to klasicno mucenje, vec stavljanje u ponizavajuci i neravnopravan polozaj (u odnosu na druge pritvorenike), i to za sta, za sahranu oca?

Pa bede bedne.
U odnosu na druge pritvorenike?
Stvarno mislite da se tek tako izlazi iz pritvora dok sudija ne odobri.
Sta mu otezavajuci polozaj?
Lisice na rukama i nogama?to je standardna procedura.raspitaj se malo

kako se zataskava i gasi istraga o nadstresnici i smenjuje antiteroristicki komandant?
ciljevi ace siptara sa ovim: da se srpski narod proglasi teroristima, banditima, i obracuna sa njim kao na kosovu sto je doprineo sa radoicicem, a da se krivci za nadstresnicu nikada ne izvedu pred sud, vec da uzivaju sa pokradenih 115 miliona, verovatno im je vec naplatio njegov deo, izreketirao ih prosto, i zato ih stiti

Радар је наиме открио да је Васиљевић 4. септембра писмено обавестио Јавно ужилаштво за организовани криминал да повлачи сагласност за 17 припадника полиције, чланова Ударне групе за испитивање токова новца повезаних са падом надстрешнице, уз образложење да је наводно усвојена нова систематизација радних места. Под плаштом исте систематизације догодила се и смена команданта Специјалне антитерористичке јединице Спасоја Вулевића који је отишао у пензију. Одлазак Вулевића са чела једне од најважнијих јединица изазвало је снажне реакције јер је Вулевић словио за команданта који не подлеже политичком притиску.

Вулевић је агенцији Бета казао да је у донета нова систематизација радних места и да му је саопштено да се на њега као команданта више не рачуна, јер није под контролом Александра Вучића.

„После завршене војне гимназије и војне академије провео сам 33 године у САЈ-у. Почео сам као обичан припадник јединице, прошао све линије командовања, а од 2005. године сам командант јединице. У петак 5. септембра су ме сменили и понудили место саветника министра. Ја сам ту понуду одбио и на мој захтев одлазим у пензију“, рекао је Вулевић. https://srbin.info/koliku-platu-prima-direktor-policije-dragan-vasiljevic/#gsc.tab=0

Poslednja izmena:

Back