Uzmi račun i pobedi ako si bot

Džaba si gurao kasirke po MAHI-ju da im isprazniš korpe sa računima
Nemaš sreće
To je mozda bilo ranije, sad narod pun nade ali nema vise vremena za gubljenje pa nije ni trazio racune....znam zato sto su meni nudile radnice u marketu , samo sto ja verujem u zaveru tj da nista u Srbiji od nagrada vecih od 1000 rsd nije nenamesteno...ustvari vidi se, nekad nema veze bukvalno sa cenom....

I to nudile 3 dzaka racuna...nisu kese nego dzakovi...ja sam prosli put ili pretprosli put skenirao nekih 200 racuna, dao mi buraz i moze se bukvalno brze od limita 1 racun za 10 sek, znaci moze brze od toga ali aplikacija nece da dozvoli...znaci 6 za minut moze...moglo bi 10 sa mojom brzinom...
Ali cemu to ....

Srbija je ovde...

To je mozda bilo ranije, sad narod pun nade ali nema vise vremena za gubljenje pa nije ni trazio racune....znam zato sto su meni nudile radnice u marketu , samo sto ja verujem u zaveru tj da nista u Srbiji od nagrada vecih od 1000 rsd nije nenamesteno...ustvari vidi se, nekad nema veze bukvalno sa cenom....

I to nudile 3 dzaka racuna...nisu kese nego dzakovi...ja sam prosli put ili pretprosli put skenirao nekih 200 racuna, dao mi buraz i moze se bukvalno brze od limita 1 racun za 10 sek, znaci moze brze od toga ali aplikacija nece da dozvoli...znaci 6 za minut moze...moglo bi 10 sa mojom brzinom...
Ali cemu to ....

Srbija je ovde...
Loše izmišljaš po ko zna koji put.
Dok se skupljaju računi prevrću nam kante a čim se završi poslednje izvlačenje odmah besno gužvaju i bacaju po prodavnici ko da smo mi organizatori.

- "komšija nemojte molim vas da bacate po prodavnici"
- "marš bre budalo bolesna idi leči se jel te pitao neko nešto znaš ti ko sam ja?"
Uglavnom tako to bude...

Ali ono što se ne zna...
Te zgrade su kerov curac uradjene.
Zidovi flis papir, čuješ komšinicu kad prdne...

Kaže se: "Hvala ti Bože što ne živim u kartonskoj kutiji sa lutrije"

Loše izmišljaš po ko zna koji put.
Dok se skupljaju računi prevrću nam kante a čim se završi poslednje izvlačenje odmah besno gužvaju i bacaju po prodavnici ko da smo mi organizatori.

- "komšija nemojte molim vas da bacate po prodavnici"
- "marš bre budalo bolesna idi leči se jel te pitao neko nešto znaš ti ko sam ja?"
Uglavnom tako to bude...

Ali ono što se ne zna...
Te zgrade su kerov curac uradjene.
Zidovi flis papir, čuješ komšinicu kad prdne...

Kaže se: "Hvala ti Bože što ne živim u kartonskoj kutiji sa lutrije"
Kad ces da shvatis da si ti Vucicev bot?

Zivot nije samo tvoje okruzenje od tih 20 ljudi...
Cak i po unutrasnjosti su ljudi mogli da uzimaju kesama jer niko nije trazio kasirkama....
A i ovo sto pricam je tacno...
Samo eto zbog toga sto ti radis u nekom maxi , u tom maxi nisu imali racune u kesama pa nisu davali slucajnoj musteriji koja zatrazi...nasao se menadjer tu i onda sipak kese i dzakovi sa racunima.....

I zato je Srbija ovakva kakva je....sto ljudi muskarci i zene misle da je zivot ono sto im se desilo kad su na 5 minuta izasli iz kuce i 4 zida...

Back