khmmm,koliko god ne htela da se mesam,ovo moram da kazem..........
evo ovako....samo da kazem da ovim nisam htela nikoga da vredjam ili da stajem na neciju stranu ili bilo sta od toga sto bi nekome palo na pamet...........
drugo,cisto da se zna,nisam gej opredelenja,niti bi niti sta vec..........a ne smatram se ni feministkinjom,jer iskreno da vam kazem ni ne znam potpun opis tog.......hmmmm....."karaktera" vidite da ne znam ni kako da "ga" nazovem...........

dakle,moja prica ide ovako.......
sa ovim delom se zaista slazem,ne moze sam covek nesto da uradi,ali ako sluzi kao primer,neko ce ga videti i pomisliti da bi i on mogao tako i tako dalje i tako dalje........da shvatili smo.......dobro je imati primere.......

........ALI........

Overu......koliko se ja secam......a pamcenje me je zaista dobro sluzilo do sada.......ti si jedno vreme ( i to veoma duuuug period) bio veoma.....pa nazovimo to,destruktivan (kako po sebe tako i po svoju okolinu ( i zivu i ne zivu))........te stoga,otkud bas tebi za pravo da ti nazivas nekoga citiram "nakazom i osobenjakom" ..... jer verujem da si ti ti tada bio za nekoga nakaza i/ili osobenjak............a ne secam se bas da su te tako javno nazivali,bar ne ovde...........a i kad smo vec kod toga.....otkud jednom ,o5,koliko se secam,veeeeoma ateisticki nastrojenom coveku toliki duh i zelja za patriotizmom....
stvarno sam u ostajala u cudu citajuci tvoje postove na ovoj temi..........pa ako budes mogao,i ukoliko budes hteo rasvetli me ,molim te..........zahvaljujm unapred jer neces psovati i nazivati me raznim imenima..........
PS.jos samo da dodam...........
nesto mi se cini da je devojka mirna..........
znate za onu polovicu "Vidi covek trn u tudjem oku,a ne vidi balvan u svom........"