Udaj se na brzinu,kaj se natenane.....

Nijeeee,to se i meni dopada.
Ja imam u zgradu komšinicu koja ima ćerku (23),sina(19),mlađeg sina (7),najmlađeg sina (1).:)

ni meni se to isto ne svidja.........najlepse je ona mala razlika od godinu dve.........i onda fino njih 2 imaju iste drugove i ne moras da brines hoce li se uklopiti,hoce imati drugova,jel nece biti stidljiv,sta ako ga/je neko dira............ovako bas fino.........:mrgreen::mrgreen:

ps.ja imam brata 2 god mladji i seku skoro 8 god razlike........nama je bilo mnooogo lakse,jer smo skoro uvek bili zajedno,a ona vec...........ali ona je mezimica,ljulju moja..... :heart:

pps.a najbolja drugarica ima sestru ,godinu dana razlike,i ona je od prvog razreda stalno sa nama,tako da smo postale nerazdvojni trijac...............sto je jako dobro jer ona u suprotnom ne verujem da bi imala neku dooooobru doooobru drugaricu (znajuci ove njene iz razreda)

Postoje psiholozi za to sve zivotinje radjaju svoje mladunce,svaka zena iz drugih zemalja hoce da rode dete jedino Srpkinje glume neko ludilo da je to za njih odvratno a istina je da mi se vi gadite jer ste nikakvi ljudi! Sta je tvoj cilj u zivotu? Da zavrsis faks da zivis lagodno i da imas love,e pa nemoze se parama sve kupiti ljubav se nemoze kupiti,jednog dana kad budes ostarila i kad ostanes sama shvatices svoju gresku!

Aj ne k**** vise, nego se prvo pozabavi ispravljanjem pravopisa u svojim postovima, pa se onda brini za natalitet. Ma sta naprica! Mislis da ces ti jedan da ga povecas?!:hahaha:
Ne znam sta bismo mi radili da nije tebe na forumu da nas obavestavas o desavanjima u Evropi!:roll:
Pa sta ako neko ne zeli da ima decu ili da se udaje?! Ako je on (u ovom slucaju ona, jer pricamo o zenama) zadovoljan/na svojim zivotom KO SI TI da mu pricas sta je bolje i kako je trebalo da postupi?!:dontunderstand::thumbdown:
Zasto mislis da ce Crnogorka tebi da radja retardiranu decu, kakav si i sam??? Kad vec pominjes psihologe, trebalo bi da znas da nemaju svi pripadnici odredjene nacije iste osobine/odlike !
MENI ne treba pripadnik suprotnog pola da bih nasla spas! A mislim da mi spas i ne treba!:roll:
Oktobar1864:klap::super::ok:

Da,to je oficijalna verzija biblije! A ko je tebi ista rekao glupi stvoru? Jel ti neko rekao da sad imas decu? Nije,jel neko spomenuo tebe? Opet nije to je bilo upuceno gospodjicama koje nece decu uopste a takvih ovde ima! Da mediji poput televizije dobrom delu populacije diktiraju ponasanje,stavove i ukus tipican primer su ti sledbenici Pinka koji se oblace u fazonu kako im kaze televizija,koji se ponasaju kako se ponasaju estradne zvezde,koje misle kao i oni i tako dalje! Da one nisu kreteni kao vi! Crknite feministkinje odakle samo izlazite!
Ne vredjaj je some, lepo ti je rekla!
A, ti, nestani, i ti i ostali koji lice na tebe, takvi nam i ne trebaju i nece mi biti krivo ako ne ostane nista sto lici na takve (tebe)!:roll:

Aj ne k**** vise, nego se prvo pozabavi ispravljanjem pravopisa u svojim postovima, pa se onda brini za natalitet. Ma sta naprica! Mislis da ces ti jedan da ga povecas?!:hahaha:
Ne znam sta bismo mi radili da nije tebe na forumu da nas obavestavas o desavanjima u Evropi!:roll:
Pa sta ako neko ne zeli da ima decu ili da se udaje?! Ako je on (u ovom slucaju ona, jer pricamo o zenama) zadovoljan/na svojim zivotom KO SI TI da mu pricas sta je bolje i kako je trebalo da postupi?!:dontunderstand::thumbdown:
Zasto mislis da ce Crnogorka tebi da radja retardiranu decu, kakav si i sam??? Kad vec pominjes psihologe, trebalo bi da znas da nemaju svi pripadnici odredjene nacije iste osobine/odlike !
MENI ne treba pripadnik suprotnog pola da bih nasla spas! A mislim da mi spas i ne treba!:roll:
Oktobar1864:klap::super::ok:
:
Ne vredjaj je some, lepo ti je rekla!
A, ti, nestani, i ti i ostali koji lice na tebe, takvi nam i ne trebaju i nece mi biti krivo ako ne ostane nista sto lici na takve (tebe)!:roll:

:hahaha1: Ok cek da se saberem... To i nije tako bitno ovde,bitno je da me drugi razumeju a na pravopis mislim kad pisem nesto vazno. Covek sam kao jedinka nemoze puno da promeni,ali moze da posluzi kao primer ostalima kako treba da se ponasaju i da im usadi neku ideju koja je dobronamerna! Pa ne znam ni ja,verovatno bi ziveli u neznanju!
Pa dobro ima nakaza i osobenjaka koji to nemogu da ostvare pa im ne zameram puno. Covek je zivotinja i on ima ulogu da produzi vrstu a ne da je degradira i smanjuje! Ja,ja sam covek koji ima zdravo razmisljanje,koji nije bolestan kao ti. Ovaj zadnji deo tvog posta mi govori sve. Ili si feministkinja ili lezbejka,ali ok bolesnim ljudima treba pomoci... Sacekaj do avgusta i paradice pa cemo da vas lecimo proverenim metodama! Kakav psiholog jel se drogiras? Naravno da nemaju ,ali nebi sad da navodim o cemu se radi ali neki mogu da shvate na sta sam mislio!;) Uh kako smo zivcani... aj popi lekice i smiri se pa dodji ovde! Mada ja kapiram sve, mnogo si bre ruzna pa sad lecis svoje fustracije na muskarcima i trazis utehu u drugim zenama,ali nadam se da cete nestati i ti i tebi takvi slicni bolesnici.
Jos nesto Crnogorci su Srbi,pricamo o istom narodu,ali oni se razlikuju od nas pogotovu devojke,ali necemo sad o tome!

dakle, da li vam je nekada palo na pamet da se udate/oženite u vako nezrelim godinama...?
pitam jer svaki dan čujem sve više slučajeva braka izmedju maloletnika, čak i mladjih od mene...i još imaju decu....
dakle da li vam je ikada na pamet pala takva luda ideja???

Jeste...volela sam jednog Engleza (keva mu srpkinja cale englez) i bila spremna da se udam i idem u Englesku zbog njega...Ali nije mi se dalo...:(

khmmm,koliko god ne htela da se mesam,ovo moram da kazem..........
evo ovako....samo da kazem da ovim nisam htela nikoga da vredjam ili da stajem na neciju stranu ili bilo sta od toga sto bi nekome palo na pamet...........
drugo,cisto da se zna,nisam gej opredelenja,niti bi niti sta vec..........a ne smatram se ni feministkinjom,jer iskreno da vam kazem ni ne znam potpun opis tog.......hmmmm....."karaktera" vidite da ne znam ni kako da "ga" nazovem...........:mrgreen:
dakle,moja prica ide ovako.......
Covek sam kao jedinka nemoze puno da promeni,ali moze da posluzi kao primer ostalima kako treba da se ponasaju i da im usadi neku ideju koja je dobronamerna!
sa ovim delom se zaista slazem,ne moze sam covek nesto da uradi,ali ako sluzi kao primer,neko ce ga videti i pomisliti da bi i on mogao tako i tako dalje i tako dalje........da shvatili smo.......dobro je imati primere.......:mrgreen:........ALI........

:arrow::arrow::arrow:

Pa dobro ima nakaza i osobenjaka koji to nemogu da ostvare pa im ne zameram puno. Covek je zivotinja i on ima ulogu da produzi vrstu a ne da je degradira i smanjuje! Ja,ja sam covek koji ima zdravo razmisljanje,koji nije bolestan kao ti. Ovaj zadnji deo tvog posta mi govori sve. Ili si feministkinja ili lezbejka,ali ok bolesnim ljudima treba pomoci... Sacekaj do avgusta i paradice pa cemo da vas lecimo proverenim metodama! Kakav psiholog jel se drogiras? Naravno da nemaju ,ali nebi sad da navodim o cemu se radi ali neki mogu da shvate na sta sam mislio!;)
!

Overu......koliko se ja secam......a pamcenje me je zaista dobro sluzilo do sada.......ti si jedno vreme ( i to veoma duuuug period) bio veoma.....pa nazovimo to,destruktivan (kako po sebe tako i po svoju okolinu ( i zivu i ne zivu))........te stoga,otkud bas tebi za pravo da ti nazivas nekoga citiram "nakazom i osobenjakom" ..... jer verujem da si ti ti tada bio za nekoga nakaza i/ili osobenjak............a ne secam se bas da su te tako javno nazivali,bar ne ovde...........a i kad smo vec kod toga.....otkud jednom ,o5,koliko se secam,veeeeoma ateisticki nastrojenom coveku toliki duh i zelja za patriotizmom....

stvarno sam u ostajala u cudu citajuci tvoje postove na ovoj temi..........pa ako budes mogao,i ukoliko budes hteo rasvetli me ,molim te..........zahvaljujm unapred jer neces psovati i nazivati me raznim imenima.......... :mrgreen:

PS.jos samo da dodam...........
Uh kako smo zivcani... aj popi lekice i smiri se pa dodji ovde! Mada ja kapiram sve, mnogo si bre ruzna pa sad lecis svoje fustracije na muskarcima i trazis utehu u drugim zenama,ali nadam se da cete nestati i ti i tebi takvi slicni bolesnici.

nesto mi se cini da je devojka mirna..........

znate za onu polovicu "Vidi covek trn u tudjem oku,a ne vidi balvan u svom........" :mrgreen:

Poslednja izmena:
khmmm,koliko god ne htela da se mesam,ovo moram da kazem..........
evo ovako....samo da kazem da ovim nisam htela nikoga da vredjam ili da stajem na neciju stranu ili bilo sta od toga sto bi nekome palo na pamet...........
drugo,cisto da se zna,nisam gej opredelenja,niti bi niti sta vec..........a ne smatram se ni feministkinjom,jer iskreno da vam kazem ni ne znam potpun opis tog.......hmmmm....."karaktera" vidite da ne znam ni kako da "ga" nazovem...........:mrgreen:
dakle,moja prica ide ovako.......

sa ovim delom se zaista slazem,ne moze sam covek nesto da uradi,ali ako sluzi kao primer,neko ce ga videti i pomisliti da bi i on mogao tako i tako dalje i tako dalje........da shvatili smo.......dobro je imati primere.......:mrgreen:........ALI........

:arrow::arrow::arrow:

Overu......koliko se ja secam......a pamcenje me je zaista dobro sluzilo do sada.......ti si jedno vreme ( i to veoma duuuug period) bio veoma.....pa nazovimo to,destruktivan (kako po sebe tako i po svoju okolinu ( i zivu i ne zivu))........te stoga,otkud bas tebi za pravo da ti nazivas nekoga citiram "nakazom i osobenjakom" ..... jer verujem da si ti ti tada bio za nekoga nakaza i/ili osobenjak............a ne secam se bas da su te tako javno nazivali,bar ne ovde...........a i kad smo vec kod toga.....otkud jednom ,o5,koliko se secam,veeeeoma ateisticki nastrojenom coveku toliki duh i zelja za patriotizmom....

stvarno sam u ostajala u cudu citajuci tvoje postove na ovoj temi..........pa ako budes mogao,i ukoliko budes hteo rasvetli me ,molim te..........zahvaljujm unapred jer neces psovati i nazivati me raznim imenima.......... :mrgreen:

PS.jos samo da dodam...........

nesto mi se cini da je devojka mirna..........

znate za onu polovicu "Vidi covek trn u tudjem oku,a ne vidi balvan u svom........" :mrgreen:

Ahm,pa da pocnemo... Taj jako destruktivan period je usko vezan za jedan dogadjaj koji me je bas pogodio,a pogodio bi i svakog od vas jako pa je spletom okolnosti tuga ili sta je vec bilo preslo u agresiju. To je bio ventil,inace u poslednje vreme sam bas agresivan,ali praznim energiju vezbajuci! Nakaza fizicka nisam jer mi nista ne fali i sposoban sam da nadjem zensku osobu koja moze da me voli jer sam na tom planu drugacija osoba,mirnija i bolja. Osobenjak...:think: Osobenjaci su obicno totalni samotnjaci,ja imam drustva i ljudi me zovu da idemo zajedno u grad,teretanu i sl zajebancije. Hm ja ateista? Nebih rekao,moglo bi se reci da sam u maloj zavadi sa bogom,ali sam se i odljutio na njega,ali nikad nisam prestao verovati da on postoji! Nemoram biti verski zatucan da bi bio patriota,mnogi ateisti su clanovi raznih patriotskih organizacija i danas sam hteo ici na Gazimestan,na Kosovo ali su me sjebali matorci,sledece godine sigurno idem jer cu imati licnu i ostale papire!:D Neprijateljski se ponasam samo prema osobama koje se mesaju u tudje stvari i koji me prvi izvredjaju ili ako su zaista glupi i nafurani kao sto su bile Anabg i daca tad bas popizdim! Po njenom postu nebi se reklo da je smirena ali ok... ko je sledeci?

@kreptomane sve je samo zaebancija,mnogo shvatas sve licno...;)

Back