Udaj se na brzinu,kaj se natenane.....

Overkil, iskuliraj ih bre, samo se proseravaju.
Jedino debil mora 10 puta da padne ili da se zakaci sa profesorom pa da ga ovaj obara 10 puta...
A ja sam mnogo puta kasnio sa narucivanjem knjiga posto se kasno vracam sa odmora pa sam cesto kupovao ili polovne ili bih stampao.
I ovde nije rec samo o tome, ovde je sve pocelo o drzavi i njenom staranju o nama...a ja ponavljam: Kome se ne svidja...nek' se tera u p.m.!.

Kako je ovo prijalo...yea bejbi.:cool:

Misliš da ti profesori ne znaju za to pravilo plaćanja posle trećeg puta? I misliš da to ne ide, bar malkice, njima u džep?

Cek jel to stvarno vazi..
I vi se stvarno toga drzite?
Braate....ja kad god izlazim na ispit pisem " Polaze prvi put"..makar ga polagala i deseti..
I stigla do 4e, niko mi nije nista sr.ao. Hihihihihi
<3<3

a na faksu npr medicinskom (dajem primer jer za to znam) knjiga (JEDNA) kosta 9000....sve je to za dz...

Maa ajde , sta radi ta knjiga...ako ne vibrira znas kad bi dala tolike pare.
I iskreno, voella bih da mi se navede autor i ime te knjige jer inace necu poverovati u ovo.
( gledala sam na sajtu Medicinskog fakulteta i najskuplji udzbenik je 2500 din - i to je previse)
Ajde molim te...
Uostalom postoje i skripte i download knjiga sa neta a prilicno sam ubedjena da svaki fakultet poseduje sopstvenu biblioteku u kojoj se mogu citati knjige i udzbenici..da ne kazem da postoji i Gradska biblioteka - posebno kada su studenti drustvenih nauka u pitanju).

No cha ja znam, mi filozofi iovako ne marimo za pare...

Ja sam upisala na budzet, ispit mi je 180 dinara, overa semestra dva puta godisnje po 900 dinara i plus skripte i knjige. Sve u svemu, i nije nesto strasno..
Dobro moracu sad da placam za upis apsolventske godine valjda..isto neka sitja:P

Fakt jeste da skolovanje, i na fakultetima, postaje sve skuplje kao i kriterijumi sve strozi....sto si vredniji i brze radis, manje ces placati..tj vise privilegija imas
Nemaa vise studiranja po 10 godina....
Ali niko ni nije obecao studiranje za dz...ipak je to neobavezno..

Poslednja izmena:
Care to ti plaćaš porezima, ne brini.
Ništa nije besplatno.

Slažem se.

E sad, ko upadne na budžet, nije mu skupo, ko je na samofinansiranju, deru mu kožu ali kad nisi hteo da sedneš i zagreješ stolicu, ko te šiša...

Ali mislim da smo se odaljili od teme.

crazy girl i overkill

Vas dvoje spustite loptu.

Crazу, šta, nije bio debil dok ste bili zajedno, a sad jeste? Ajde molim te... :roll:

Poslednja izmena:
Slažem se.

E sad, ko upadne na budžet, nije mu skupo, ko je na samofinansiranju, deru mu kožu ali kad nisi hteo da sedneš i zagreješ stolicu, ko te šiša...

Ali mislim da smo se odaljili od teme.

crazy girl i overkill

Vas dvoje spustite loptu.

Crazu, šta, nije bio debil dok ste bili zajedno, a sad jeste? Ajde molim te... :roll:
Pa i nije to bas tako kako izgleda,mada ja sam na to navikao s vremena na vreme... Problem je u fazi resavanja!;):)
on je uvek debil
to je preraslo u aksiom
Volim i ja tebe! Ovo me sad podseca na onu foru kad lopov vice drzte lopova!

:P

x-files-believe.jpg

Cek jel to stvarno vazi..
I vi se stvarno toga drzite?
Braate....ja kad god izlazim na ispit pisem " Polaze prvi put"..makar ga polagala i deseti..
I stigla do 4e, niko mi nije nista sr.ao. Hihihihihi
<3<3

Maa ajde , sta radi ta knjiga...ako ne vibrira znas kad bi dala tolike pare.
I iskreno, voella bih da mi se navede autor i ime te knjige jer inace necu poverovati u ovo.
( gledala sam na sajtu Medicinskog fakulteta i najskuplji udzbenik je 2500 din - i to je previse)
Ajde molim te...
Uostalom postoje i skripte i download knjiga sa neta a prilicno sam ubedjena da svaki fakultet poseduje sopstvenu biblioteku u kojoj se mogu citati knjige i udzbenici..da ne kazem da postoji i Gradska biblioteka - posebno kada su studenti drustvenih nauka u pitanju).

No cha ja znam, mi filozofi iovako ne marimo za pare...

Ja sam upisala na budzet, ispit mi je 180 dinara, overa semestra dva puta godisnje po 900 dinara i plus skripte i knjige. Sve u svemu, i nije nesto strasno..
Dobro moracu sad da placam za upis apsolventske godine valjda..isto neka sitja:P

Fakt jeste da skolovanje, i na fakultetima, postaje sve skuplje kao i kriterijumi sve strozi....sto si vredniji i brze radis, manje ces placati..tj vise privilegija imas
Nemaa vise studiranja po 10 godina....
Ali niko ni nije obecao studiranje za dz...ipak je to neobavezno..

anatomski atlas (8000),fiziologija (9000).... eto!

Poslednja izmena:
dakle, da li vam je nekada palo na pamet da se udate/oženite u vako nezrelim godinama...?
pitam jer svaki dan čujem sve više slučajeva braka izmedju maloletnika, čak i mladjih od mene...i još imaju decu....
dakle da li vam je ikada na pamet pala takva luda ideja???

Ne smatram se sasvim zrelom,ali nisam ni nezrela..Nije mi palo na pamet da se udam u 18. godini,onako,svjesno.
Ali bozemoj,kad bi se desila neka beba ili neshto,zashto da ne? Nisam nesposobna da se brinem o sebi i tojnekojpotencijalnoj bebi,a i uvijek bi se nashao neko od moje ili jelte,muzevljeve porodice da pritekne upomocj.
Mada,mislim da nas porodice ne bi tjerale da prekinemo sa faxovima da se to desi,nego da bismo ih fino zavrshili,uz bebu i roditeljsku grbachu.

Ionako bih se voljela udati i roditi bebu do 25. godine. :)

Back