Udaj se na brzinu,kaj se natenane.....

Znam slucajeve gde cura sa 17 god. ostane trudna i uda se.. Strasno.. Uvek kazem
-Ako ne znate da se pazite, nemojte ni da se ******!
Inace, planiram prvo da zavrsim srednju, pa fax, da se zaposlim, pa tek onda udam, pa makar tad imala i 35 god. Veoma je bitno da ne zavisimo od nekog. Sta bi mi znacilo da se udam sad, radjam decu, a batalim skolu? Posle ako dodje do razvoda, sta da radim? Ovako i ako se razvedem, bar znam da mogu da izdrzavam i sebe i decu sama, ako bude trebalo. Zato, dok god zavisim od roditelja (finansijski, u mom slucaju, i u skoro svakom slucaju), nema dece ni udaje! Jok!

O *** nema ovi Balkanci su najgluplji ljudi ubedljivo,na zalost sam i ja Balkanac... Na zapadu je sasvim normalno da ljudi idu i zavrsavaju faksove i vise skole i u 50 godinama svog zivota kad iskoluju i odgaje decu,sad ako bi se udale ili dobile dete vi biste to shvatile kao kraj zivota i svega,medjutim to i nije tako! Ali sta vredi pricati kad su svi tvrdoglavi!

O *** nema ovi Balkanci su najgluplji ljudi ubedljivo,na zalost sam i ja Balkanac... Na zapadu je sasvim normalno da ljudi idu i zavrsavaju faksove i vise skole i u 50 godinama svog zivota kad iskoluju i odgaje decu,sad ako bi se udale ili dobile dete vi biste to shvatile kao kraj zivota i svega,medjutim to i nije tako! Ali sta vredi pricati kad su svi tvrdoglavi!

pa e... aj sad reci kako ce da hrani decu sa zavrsenom (a mozda i ne) srednjom skolom..ako izostavimo da se udala za nekog krimosa (a i to je bas lepa buducnost ..
nije kraj zivota ...al pocetak je mucne i teske buduncosti

pa e... aj sad reci kako ce da hrani decu sa zavrsenom (a mozda i ne) srednjom skolom..ako izostavimo da se udala za nekog krimosa (a i to je bas lepa buducnost ..
nije kraj zivota ...al pocetak je mucne i teske buduncosti

ko ima smelosti i ko je spreman da se zrtvuje taj se i zeni i udaje,ali ako bi nekim slucajem napravio nekoj dete nebi dao da abortira,ja sam pri kraju sa srednjom i sve bi postigao a svi bi mi i pomogli!

Pa zar ne zavrsavas skolu i fax da bi deci obezbedio sto bolju buducnost (to vazi za one koji planiraju da ih imaju)? Ti mislis da decu treba podizati u najvecoj bedi, krpiti se kod rodbine, ne pruzajuci im normalno detinjstvo? A posle, kad se ona udaju/ozene, da zavrsavas skole pod stare dane, zaradjujes mnogo i trosis sve na sebe? Dobro, sve zavisi i od srece, ali ako je nemas, fax ti je potreban..
Nikad nisam cula gluplje razmisljanje od tvog..

:dash:

Ja mislim da fakultet treba zavrsiti zbog sebe, da sutra budes svoj covek i veliki do neba (pun znanja).
To steceno znanje cu sutra na razne nacine moci da upotrebim, najpre za sebe a kasnije i da bih ucestvovala u prehranjivanju porodice.

To jeste tacno, ali pokusavam doticnom gospodinu da objasnim sta znaci praviti decu sa 17, a zavrsavati skole sa 50 god. Malo sam preterala, ispada da se fax zavrsava samo zbog dece, ali iznervirala sam se, nisam znala kako drugacije da objasnim..

Pa zar ne zavrsavas skolu i fax da bi deci obezbedio sto bolju buducnost (to vazi za one koji planiraju da ih imaju)? Ti mislis da decu treba podizati u najvecoj bedi, krpiti se kod rodbine, ne pruzajuci im normalno detinjstvo? A posle, kad se ona udaju/ozene, da zavrsavas skole pod stare dane, zaradjujes mnogo i trosis sve na sebe? Dobro, sve zavisi i od srece, ali ako je nemas, fax ti je potreban..

Moj cale sa trecim stepenom strucne spreme izdrzava nas troje i nista,ali apsolutno nista nam ne fali! Imam skupu odecu na sebi,prosecan telefon,dobar bajs,3 hiljade trosak mesecno,u sobi kucni bioskop,komp,dva stocica televizor sa kablovskom i kablovskim netom,idem u teretanu to je dodatno trosak,pa poseban trosak za jelo i grad,macku granule i sl zajebancije i covek nas izdrzava bez fakulteta na legalan nacin! Imace sve,ja cu da se polomim za njega ali ga ubiti necu (tako sto cu traziti abortus od devojke)! Boli me **** za parama,nije u parama sva sreca,imam drugare koji zive u supama a najjaci su likovi i mnogo dobri momci koji se provode bez iceg,nije im potreban novac da bi bili srecni a imaju ga sasvim dovoljno! Sve zavisi od toga koliko si nauci to sta si upisao,nema tu bitnu ulogu ocena nego prakticno znanje i iskustvo! zensko si ne ocekujem ni da shvatis sa takvim stavom!

Moj cale sa trecim stepenom strucne spreme izdrzava nas troje i nista,ali apsolutno nista nam ne fali! Imam skupu odecu na sebi,prosecan telefon,dobar bajs,3 hiljade trosak mesecno,u sobi kucni bioskop,komp,dva stocica televizor sa kablovskom i kablovskim netom,idem u teretanu to je dodatno trosak,pa poseban trosak za jelo i grad,macku granule i sl zajebancije i covek nas izdrzava bez fakulteta na legalan nacin! Imace sve,ja cu da se polomim za njega ali ga ubiti necu (tako sto cu traziti abortus od devojke)! Boli me **** za parama,nije u parama sva sreca,imam drugare koji zive u supama a najjaci su likovi i mnogo dobri momci koji se provode bez iceg,nije im potreban novac da bi bili srecni a imaju ga sasvim dovoljno! Sve zavisi od toga koliko si nauci to sta si upisao,nema tu bitnu ulogu ocena nego prakticno znanje i iskustvo! zensko si ne ocekujem ni da shvatis sa takvim stavom!

Tvoj cale je imao srece. Ne mogu svi tako.
I iskreno, mislim da mnogo ser.esh! Mnogo. A mozda i lazes..
Cao!

:bye::grudvanje:

pa aj pitaj te svoje drugove koji zive u supama, kako bi oni reagovali da im cura dodje i kaze da je trudna.
ti si sam gore napisao da ima ko tebi da pomogne ,a njima ocigledno nema ko...jer ni njihovi roditelji ne mogu njima da pruze ono najosnovnije.a kako ce tek oni svojoj deci.

Evo ja sam iz srednje imućne porodice...
I šta sad, treba da je*em neku maloljetnicu tu zato što sam napaljen, radoznao i mlad?
Da zatrudni i roditelji da me izdržavaju?
Neka hvala, rekao sam da ću dijete da pravim kad budem sposoban sam da se brinem o svojoj porodici, bez ičije pomoći, pa makar to značilo uzdržavanje od seksa do tridesete .

Cekaj, ti kazes da se skole moraju zavrsiti zbog dece. A sta je sa onim devojkama koje abortiraju samo radi skole? Hoce da se skoluje radi dece, a ipak ih ubije i pre nego sto osete zivot.
Ne kazem da su sve devojke takve, ali ima slucajeva. Ne znam te devojke licno, ali sam gledao na tv-u dok su pricali o zabrani abortusa...
A i ne kapiram takve devojke sa tim razmisljanjem....ako se toliko plasite da ne zatrudnite, zasto uopste "spavate" sa momkom? vala, ja bih bio nevin sve dok ne zavrsim skolu...mislim, kad bih imao takvo razmisljanje i kad bih bio devojka.:confused:

Ja mislim da fakultet treba zavrsiti zbog sebe, da sutra budes svoj covek i veliki do neba (pun znanja).
To steceno znanje cu sutra na razne nacine moci da upotrebim, najpre za sebe a kasnije i da bih ucestvovala u prehranjivanju porodice.

Slazem se... Ako postuju tebe, postovace i tvoju decu. Tako je bilo tako ce i biti, oduvek i zanavek.:p

Cekaj, ti kazes da se skole moraju zavrsiti zbog dece. A sta je sa onim devojkama koje abortiraju samo radi skole? Hoce da se skoluje radi dece, a ipak ih ubije i pre nego sto osete zivot.
Ne kazem da su sve devojke takve, ali ima slucajeva. Ne znam te devojke licno, ali sam gledao na tv-u dok su pricali o zabrani abortusa...
A i ne kapiram takve devojke sa tim razmisljanjem....ako se toliko plasite da ne zatrudnite, zasto uopste "spavate" sa momkom? vala, ja bih bio nevin sve dok ne zavrsim skolu...mislim, kad bih imao takvo razmisljanje i kad bih bio devojka.:confused:

Vodim racuna da ne zaglavim. :mrgreen:

I da, za abortus sam ako detetu ne mogu da se pruze normalni uslovi za zivot (cak i ako ima ljubavi, a nema para, dzabe)

Evo ja sam iz srednje imućne porodice...
I šta sad, treba da je*em neku maloljetnicu tu zato što sam napaljen, radoznao i mlad?
Da zatrudni i roditelji da me izdržavaju?
Neka hvala, rekao sam da ću dijete da pravim kad budem sposoban sam da se brinem o svojoj porodici, bez ičije pomoći, pa makar to značilo uzdržavanje od seksa do tridesete .

U potpunosti se slažem.

Zreo čo'ek nema šta. :D

poena te je prosto u doživljaju života.

a ovde su uglavnom u pomenutom tripu kad se udaš i izrodiš decu, život prestaje i jedini cilj ti je gajenje istih. znači ako se udaš u 17 ne možeš da završiš fax, ne možeš da uživaš.

******, ništa u životu ne ide tako "savršenom" putanjom - fax - dobra plata - porodica - balogostanje

apsolutno svako sa elemntarinim psihofizičkim zdravljem učiniće sve da obezbedi svoju porodicu, to nema nikave veze sa fakultetom ili godinama u kojima je zasnuješ.

a u srbiji tipično niko niše ne radi radi SEBE već radi drugih - šatro, dece, majke, porodice, čaršije isl.

znači katastrofa.

sinoc sam isao u grad i ostalo sam do zore pa sam vas uskratio ranije odgovora, sve sto imam da kazem jeste da ste najobicnije pi*cke i gamad od ljudi koji bi ubili svoje dete radi vaseg licnog interesa! Ono je bilo receno ako bi napravio dete,AKO znaci nije mi cilj da ga sad napravim vec ako bi do toga doslo! Kukavice ste koje se nebi zrtvovali zarad svoje krvi,zamislite da ste vi to dete u stomaku koje bi bilo abortirano,svaka devojka koja je zadrzala dete ima moje puno postovanje i da ima nekog sa mozgom u ovoj zemlji pomagao bi takvim osobama!

Tvoj cale je imao srece. Ne mogu svi tako.
I iskreno, mislim da mnogo ser.esh! Mnogo. A mozda i lazes..
Cao!

:bye::grudvanje:

Ok,jedem korenje,zivim ispod mosta,a ne znam ni sam kojim cudom kucam i boravim ovde na netu vise od 5 sati dnevno! Zaradjujem za hleb tako sto kupim karton i sestru sto ekspatisem da se ***** po mostu,cale mi je zalozio bubreg i eto tako prezivljavam! Jesi sad srecna? Jel ti sad puno srce sto si upravu? Svako moze ko hoce da radi i kome je stalo do nekog,ja da ne serem nebi imala sta da jedes! Ne, moj cale nema srece,on ima znanje i ima grbacu koju moze da poturi,koji nije smrad i ima dusu koju vi,buduca foteljaska gamad nemate!

Back