Udaj se na brzinu,kaj se natenane.....

Ok,jedem korenje,zivim ispod mosta,a ne znam ni sam kojim cudom kucam i boravim ovde na netu vise od 5 sati dnevno! Zaradjujem za hleb tako sto kupim karton i sestru sto ekspatisem da se ***** po mostu,cale mi je zalozio bubreg i eto tako prezivljavam! Jesi sad srecna? Jel ti sad puno srce sto si upravu? Svako moze ko hoce da radi i kome je stalo do nekog,ja da ne serem nebi imala sta da jedes! Ne, moj cale nema srece,on ima znanje i ima grbacu koju moze da poturi,koji nije smrad i ima dusu koju vi,buduca foteljaska gamad nemate!

Sa budalama se ne vredi raspravljati.

:bye:

Ko je budala vidi se,mada kad vidim ko mi sve sta prica mogu samo da kazem sebi da sam u pravu i niko u realnosti nema sta da mi zameri! Sta gomila smradova i pacenika sa foruma krstarice ima da mi kaze boli me qrcina! Duvaj ga smradu sektashki! .!.

Precenio si sebe.

Forum je napravljen da bismo mogli da kazemo svoje misljenje i ispostujemo tudje, a ne da idemo okolo i napadamo ljude koji ne misle isto kao i mi.

"Sektaski".. Verujem da to pises na osnovu mog nick-a.. Hm.. Vec sam jednom rekla da je nick odabran bezveze. Nisam u sekti, nisam satanista, vec ateista.

To bi bilo sve od mene.. :hvala:

Precenio si sebe.

Forum je napravljen da bismo mogli da kazemo svoje misljenje i ispostujemo tudje, a ne da idemo okolo i napadamo ljude koji ne misle isto kao i mi.

"Sektaski".. Verujem da to pises na osnovu mog nick-a.. Hm.. Vec sam jednom rekla da je nick odabran bezveze. Nisam u sekti, nisam satanista, vec ateista.

ne lazhi smradu sektashki :evil:

sinoc sam isao u grad i ostalo sam do zore pa sam vas uskratio ranije odgovora, sve sto imam da kazem jeste da ste najobicnije pi*cke i gamad od ljudi koji bi ubili svoje dete radi vaseg licnog interesa! Ono je bilo receno ako bi napravio dete,AKO znaci nije mi cilj da ga sad napravim vec ako bi do toga doslo! Kukavice ste koje se nebi zrtvovali zarad svoje krvi,zamislite da ste vi to dete u stomaku koje bi bilo abortirano,svaka devojka koja je zadrzala dete ima moje puno postovanje i da ima nekog sa mozgom u ovoj zemlji pomagao bi takvim osobama!

A sta ako je devojka silovana i zeli da abortira....?

kako mozes tako da vredjas..?

Precenio si sebe.

znaci sektas,ok!
ne lazhi smradu sektashki :evil:
:mrgreen:
A sta ako je devojka silovana i zeli da abortira....?

kako mozes tako da vredjas..?
:hahaha::heart:
Ali, on je nas glas razuma :worth:
:hahaha::hahaha:
;):ok:
ma on je debil
treba se reshiti deteta svakako
necesh valjda zhivot da unishtish time?
:klap:
Phahahah....kako si ga ispalila :hahaha:

:super:
:hahaha::super:
arguing.jpg

Poslednja izmena:
dakle, da li vam je nekada palo na pamet da se udate/oženite u vako nezrelim godinama...?
pitam jer svaki dan čujem sve više slučajeva braka izmedju maloletnika, čak i mladjih od mene...i još imaju decu....
dakle da li vam je ikada na pamet pala takva luda ideja???

Da, sve je vise mladih ljudi koji se vencavaju, imaju decu.
U stvari, najcesce cujem da dobiju dete, a onda se vencaju, sto je uzasno, stvarno.
Meni nikada nije ni palo na pamet tako nesto. Mlada sam isuvise, hocu da uzivam u tome. ;)

Overkill, suvishe si glup i/ili neobrazovan da bi bio hejter. Treba da imash malo mozga ako hotjesh da svi ti isfolirani postovi u kojima prozivash sve i svja imaju ikakvog smisla. Evo, ugledaj se na Keepera, jeste da je dechko hejter, al bar su mu postovi inteligentni, cinichni i sarkastichni. Ti samo sipash neke seljachke uvrede na sve strane. :S

Overkill, suvishe si glup i/ili neobrazovan da bi bio hejter. Treba da imash malo mozga ako hotjesh da svi ti isfolirani postovi u kojima prozivash sve i svja imaju ikakvog smisla. Evo, ugledaj se na Keepera, jeste da je dechko hejter, al bar su mu postovi inteligentni, cinichni i sarkastichni. Ti samo sipash neke seljachke uvrede na sve strane. :S

Pa sta's... *** nismo svi lepi i pametni kao ti!;)

overu brate lik je u pravu

Nek je u pravu,tiste mi jaja za sve! Niko ne postuje tudje misljenje i svako brani svoje na najgori nacin i sad kao treba da svakom se ulizujem i sl fore? Svima sam bio do jaja lik pre,a sad je odjednom postao trend suprotno,pola postova je cisto lozenje ljudi,namerno izlozim nekog da bi ispizdeo... Realno ne zanima me,u poredjenju sa sada aktivnim temama i mojim temama primecuje se razlika i doza ozbiljnosti,sa mnogima sam sa foruma jako,ali bas jako blizak i svako nece reci nista lose o meni. Upoznao sam ljude koji su mi bili interesantni za ostale me briga,mada nemam razlog da se ikom pravdam Mima je lepo provalila pola forumasa i vise joj je tudjeg ulizivanja i foliranja bilo preko glave,a verovatno je imala i obaveze pa je otisla.Svako od pametnijih ljudi je odavde otisao,a ostali su samo nalozeni tinejdzeri i ljudi bez imalo kreativnosti i zdravog razuma. Svako ko brani nesto sto je tradicionalno ili drugacije od stava vecine biva napadnut *** kao da sam ti kevu opsovao,ako ti smetam stavi me na ignore! Ma nek je Grim u pravu,ali ja njegove postove ovde nikad ne vidjam,nikad ne vidim njegove postove i razmisljanje vec samo poruke na moj racun. Brate odjebi,pobi me nekim argumentima,svojim stavom a ne ko budala da me proganjas iz teme u temu! Pozzz!

Nemam inspiraciju da pishem ishta na klasichne baljezgarije koje kruzhe ovim forumima. Tvoji postovi me inspirishu da napishem neshto. Ok, izvini, mozhda sam bio malo grub, ali realno, na svakoj temi imash neki post kojim, tako je ochito, namerno udarash kontru svima, shto i ne bi bilo tako loshe da nije na tako niskom nivou. Ukljuchi malo mozak kad pishesh, prestani da otvoreno vredjash ljude i ubaci malo ironije, jer sam siguran da si sposoban za tako neshto, i prikljuchitju se postovanju, jer je i meni zanimljivo da zaje*avam klince koji upadaju u neke fejk depresije i padaju im na pamet kvazi-suicidalne misli.

dakle, da li vam je nekada palo na pamet da se udate/oženite u vako nezrelim godinama...?
pitam jer svaki dan čujem sve više slučajeva braka izmedju maloletnika, čak i mladjih od mene...i još imaju decu....
dakle da li vam je ikada na pamet pala takva luda ideja???

ne.nikad mi nije palo na pamet da se udam u ovim godinama,temu si trebala da nazoves "vencaj se na brzinu kaj se natenane" zato sto si verovatno ocekivala da i muski daju svoje odgovore. . . :)

Back