Tuzla 25.maj: Smrt mladosti na Dan mladosti

Postovani ako je 130mm onda je topovska granata. Sasvim drugaciji ugao rasparcavanja ostvaruje topovska,haubicka granata ili minobacaka mina.Bez obzira o kojoj se povrsini radilo bila je jedna granata koliko se prica,koja jeimala ucinak 71 poginluo lice i 200ranjenih:eek:
Nisam znao da su Srbi tako fenomenalni artiljerci da uvek iz prve pogode tacno prazan prostor izmedju stambenih objekata od Sarajeva do Tuzle.Zasto se ne zapitate zasto taj dogadjaj nije pobudio toliku medjunarodnu paznju kao onaj sa Markala?Mozda zato sto je i citav svet shvatio da tu nesto SMRDI.Uvek Srbi iz prve jednom granatom pobiju stotinak lica.Je8ote baterije kod Srba je potrebno zaduziti samo sa po jednim sandukom granata.Iz prve naprave haos:dash:

Наравно да СМРДИ,..

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9931292&postcount=31

.

Granata mi je pala 5 metara od ulaznih vrata kuće i vrlo dobro se vide geleri na zidu kuće kao i njihov pravac rasprostiranja.U blizini moje kuće nije bilo nikakvih vojnih ciljeva....
Nema tog balističara (osim ako nije musliman) koji može objasniti kako je moguće da jedna granata kao što je slučaj u "tuzlanskoj kapiji" ubije 71-og čovjeka.
Seronja sam ako mislim da način na koji su poginuli od granate nije moguće objasniti?
A da i ovo što si naveo: zelim ti da nikad ne dozivis nista slicno -zakasnio si jedno 16 godina

Bojim se da se ne razumijemo bio sam tamo na tom mjestu ..bivsi tuzlaci znaju gjde je ulaz u kafic Leonardo tacnije par metara od ulaza..sve sam vidio i imao sam srecu da sam ostao ziv...zato sto nisam bio u njenom radijusu..prema tome nisam nigdje zakasnio...gadi mi se sto pricate o necemu o cemu nemate predstavu

:think:Mozda.
A sta je tvoj pradeda koji je primio islam ?

Dobro pitanje po tebi je srbin imasli dokaz....i sve u svemu kakve veze ima agresija na jednu suverenu zemlju potpomognuta domacim izdajnicima...i ko ima pravo da nekome kaze u kojem ce pravcu ici necija religijska ubjedenja ..tvrdim da si dobro zalutao....i jos nesto general Jovan Divjak,Dragan Vikic i mnogi drugi to su patriote koje su znale s kim imaju posla..zapamti to su Bosanci to su ljudi koji vole svoju zemlju i jos 2 miliona njih Jovana,Dragana,Amira itd..itd.. koliko god to tebi bilo tesko da prihvatis

Dobro pitanje po tebi je srbin imasli dokaz....i sve u svemu kakve veze ima agresija na jednu suverenu zemlju potpomognuta domacim izdajnicima...i ko ima pravo da nekome kaze u kojem ce pravcu ici necija religijska ubjedenja ..tvrdim da si dobro zalutao....i jos nesto general Jovan Divjak,Dragan Vikic i mnogi drugi to su patriote koje su znale s kim imaju posla..zapamti to su Bosanci to su ljudi koji vole svoju zemlju i jos 2 miliona njih Jovana,Dragana,Amira itd..itd.. koliko god to tebi bilo tesko da prihvatis

Koja agresija , koja suverena zemlja ?????
Problem Bosne je proslost i srpske poturice.

Ti zivis jarane jos uvijek u 13 vijeku..otvori prozor pogledaj malo napolje ...ne dozvoli emocijama da te nadvladaju..pokusaj ako mozes misliti bez ikakvog opterecenja

Ja zivim napolju , a ne unutra.
Opterecenje za vas muslimane su KORENI , koji vam ne daju mira.
Kada vi muslmani resite taj problem , sami sa sobom, nikada rata vise biti nece u Bosni.
P.S
Sto u Sarajevu farbate trotoare u zeleno?

Ja zivim napolju , a ne unutra.
Opterecenje za vas muslimane su KORENI , koji vam ne daju mira.
Kada vi muslmani resite taj problem , sami sa sobom, nikada rata vise biti nece u Bosni.
P.S
Sto u Sarajevu farbate trotoare u zeleno?

Izvini nisam znao da si beskucnik,stvarno izvini.Otkud ti znas jesam li ja musliman..mozda sam jevrej..mozda hrvat..mozda srbin ali sam prvo Bosanac za tebe su korijeni izgleda visa matematika koga briga za te tvoje korjene...nadam se da nece jer ako ga bude izdajnicima se ne pise dobro.
A to za trotoare pitaj onoga koje nadlezan..mozda ima jos negdje u svijetu zelenih trotoara a da nisu muslkimanski lol

Izvini nisam znao da si beskucnik,stvarno izvini.Otkud ti znas jesam li ja musliman..mozda sam jevrej..mozda hrvat..mozda srbin ali sam prvo Bosanac za tebe su korijeni izgleda visa matematika koga briga za te tvoje korjene...nadam se da nece jer ako ga bude izdajnicima se ne pise dobro.
A to za trotoare pitaj onoga koje nadlezan..mozda ima jos negdje u svijetu zelenih trotoara a da nisu muslkimanski lol

Ti jesi musliman.
U svetu se nigde ne farbaju trotoari u zeleno , osim u Sarajevu.

Citav svijet zna sta ste radili pa kad nemate vise po kome da pucate onda nastavljate da lazete sami sebe... .dosao sam zato sto lazete...i dalje bez prestanka ..bez srama i stida....
Svet zna samo ono sto hoce da zna,
a sto sluzi njihovim interesima,
ovaj put su im se interesi poklopili sa vasima,...............
al nece uvek biti tako:bye:

На КРАЈУ,
нека је СВИМА лака земља,
свима онима који су погинули на просторима бивше Босне и
Херцеговине!

(Да није било неразумне
лудачке политике Алије Изетбеговића
погинули грађани БиХ би били сада живи)

A da nije bilo ludačkog odgovora srpske strane na ludačku politiku Alije Izetbegovića...:think:

У целој овој причи кључно је то да код вас постоје "меморијални комплекси" (да ли то има везе са комплексима ваше недојЕбане државности?) и видим да је ту висококвалитетан мермер (вероватно из Равене, јер се Аранђеловца гнушате) видим да сви имају нишане иако нису сви муслимани... ма свашта ја видим је6о ме онај ко ми даде да све видим...
па онда видим и преорани Јасеновац, видим и комад камена са 16 имена испред телевизије у Абердаревој, видим једну скромност у болу. а не курЧење са жртвама...

Ето где се разликујемо, ми не тргујемо мртвима, ви сте трговци душама! Изроди били, изроди ћете остати ва вјек и вјеков! Амин!

У целој овој причи кључно је то да код вас постоје "меморијални комплекси" (да ли то има везе са комплексима ваше недојЕбане државности?) и видим да је ту висококвалитетан мермер (вероватно из Равене, јер се Аранђеловца гнушате) видим да сви имају нишане иако нису сви муслимани... ма свашта ја видим је6о ме онај ко ми даде да све видим...
па онда видим и преорани Јасеновац, видим и комад камена са 16 имена испред телевизије у Абердаревој, видим једну скромност у болу. а не курЧење са жртвама...

Ето где се разликујемо, ми не тргујемо мртвима, ви сте трговци душама! Изроди били, изроди ћете остати ва вјек и вјеков! Амин!

Bog ti pomogo

ovakav nacin exploatisanja zrtava, pa josod dosad neutvrdjenog pocinioca, ne doprinosi onome za sta se postavljac valjda zalaze.

ovaj nacin vodjenja teme stvarno dovodi u pitanje i motiv postavljaca , a i sam cin stradanja.

nije tesko povezati zlocinacku ruku koja ubija 212 vojnika u koloni na ulici i stradanje `mladih`, pa tu ima i dosta srba, a sve u alijinu propagandnu korist

Back