prvepruge
Iskusan
- Poruka
- 5.377
Kazes da ce blokaderi probati da naprave istu situaciju kao na Tianmenu? Stace pred tenkove da ih gaze? U jbt...
Sta mislite jel to palo na pamet preCedniku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazes da ce blokaderi probati da naprave istu situaciju kao na Tianmenu? Stace pred tenkove da ih gaze? U jbt...
Cik da ih neko u tenku izgazi.Haha koji studenti?oni večiti
Pravi studenti su se tiho povukli odavno ovi sto koriste tu mantru su kako neko rece "paori"
I sta ce raditi blokirati tenkovima da prodju
Taman ce ih službe snimiti![]()
O šta kažeš tko?Tko ne skače taj je ćaci!!!
Idemo na vojnu paradu!!!Nije se desilo
U kini su samo jednom protestvovali. I nece vise.
Do juce si pricao kako nisi u Srbiji. Zasto palis masu sirom sveta?Idemo na vojnu paradu!!!
Tko? Promjeni nick name u zapovjednik bijele tehnike.Tko ne skače taj je ćaci!!!
Gde sam to pisao?Do juce si pricao kako nisi u Srbiji. Zasto palis masu sirom sveta?
opšta mobilizacija na stadionu i ujutro svi na Kosovo....А увече Дерби...Какав Дан!![]()
Могли би амнестирати државотворног Вељу Невољу. Штета да такав "јунак" чами у затвору.Какве су опкладе, ако Гробари буду пумпали "ВЧЋ ПДР!" хоће ли доћи неки момци у црном да их шутирају?
Šta će vojsci policija? Imaju tenkove.Zamisli parada a policija razbija proteste kako bi oni prosli...
Jadan prizor.
Ali nece toga biti. Na vreme ce ograditi trasu i postaviti kordone.
Bice to prva parada pod kordonima policije i batinasa.
Zamisli parada a policija razbija proteste kako bi oni prosli...
Jadan prizor.
Ali nece toga biti. Na vreme ce ograditi trasu i postaviti kordone.
Bice to prva parada pod kordonima policije i batinasa.
Изађи па их питај.Imam pitanje u vezi studenata... kako se zavrsila prosla skolska godina, da li su pustili vecinu studenata u narednu skolsku godinu? Da li pocinje nova skolska godina standardno oko 1.oktobra?
Sta se ti javljas, ti iobvako nikada nisi studirao. Neverovatno mi to beskonacno diskutovanje o studentima a da diskutanti nisu usli u zgradu fakulteta sem kada idu da shoraju a nema nigde u blizini javnog klozeta.Изађи па их питај.
и ја сам теби најозбиљније рекао.Ovo je ozbiljno pitanje, posto vise ni sa kim iz Srbije ne odrzavam kontakte a da mu deca studiraju tu, ili su zavrsili studije ili studiraju napolju.
Pa kako je prosao mladi narastaj na studijama, da li su masovno izgubili godine (sto svojom odlukom da ne idu na studije sto zbog tudjih blokada) ili je bilo masivnog gledanja kroz prste i pustanje studenata koji nisu savladali gradivo a ipak su upisali narednu godinu?
Hajde info sa lica mesta za nas sa jeftinijom kartom.
OK, kazi "Nemam pojma, nikada nisam ni usao na fakultet pa ni ne znam sta se desava sa studijama na BU (ili drugim univerzitetima)" te pusti da nesto napisu oni koji znaju sta se desava.и ја сам теби најозбиљније рекао.
Нико ништа неће ти каже.OK, kazi "Nemam pojma, nikada nisam ni usao na fakultet pa ni ne znam sta se desava sa studijama na BU (ili drugim univerzitetima)" te pusti da nesto napisu oni koji znaju sta se desava.
Нико ништа неће ти каже.
А и не сме.
То је стриктно забрањено .
Cik da ih neko u tenku izgazi.
Nije ti ovo kina. Obo je srbija bale, za takve stvari se kida zubima adamova jabucica celoj posadi tenk