„KOMŠIJE 25“ Počela taktička vežba srpske i mađarske vojske

Na osnovu toga sam i pitao

Dakle,
sad su nam saveznici oni koji su nas nesto manje genocidisali i ubijali od ustasa?

Oni koji su nas gole, skinute, vezanih ruku zicom bacali u tisu pod led u raciji 1942?

Da ne pominjemo 1914...
...и опет ћу написати - научи нешто, не бламирај се. Француска и Немачка су савезници, ратовали у оба светска рата и раније чак, Пољска и Немачка су савезници, Немачка извршила толике злочине у Пољској, САД и Јапан савезници, амери им бацили две атомске бомбе, побили у два дана 150.000 људи...хоћеш још да ти набрајам?

...и опет ћу написати - научи нешто, не бламирај се.
Oprosti mi sto se blamiram
Француска и Немачка су савезници, ратовали у оба светска рата
Ratovali su u prvom sv ratu zbog PRERASPODELE KOLONIJA i nemacka je tad pozelela svoj deo kolača, u drugom takodje, francuzi razbijeni za par dana.
E posto vise nisu pojedinacno sposobne biti super sila kao nekada kolonijalisti sada se udruzise.

Kontas li razliku? Tukli su se zbog interesa love...pa Ne i zbog religije.
Mađari su naši kolonizatori bili, zeleo nas nestanak u I sv ratu. Mislis zaboravili tu mrznju i cinjenice da se od poraza sa nama raspala njihova imperija?
1942 zive ljude gole, vezane žicom bacali pod led u Tisu..

Vidis tu nije samo porobljivanje već i religija kao razlog...

Пољска и Немачка су савезници,
Poljaci izabrali njih, ipak su katolici

Немачка извршила толике злочине у Пољској, САД и Јапан савезници, амери им бацили две атомске бомбе, побили у два дана 150.000 људи...хоћеш још да ти набрајам
?

Nemoj jer ce ispast da nam je iduci saveznik HRVATSKA...

Pa naravno... kapetane. Od koga će te da žicate energente. Od Ugara..jest do mojega !! Zato sam ti i napisao...pomaganje, nemamo gasa, nemamo nafte, nemamo struje .
а ко каже да ће бити тога

трчиш пред руду

друго ви који сте читаво своје псотојање слуге западу , волели бисте да неко буде иваш слуга јел де...

са србином то не бива потражи неког другог

Back