Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
„KOMŠIJE 25“ Počela taktička vežba srpske i mađarske vojske
...и опет ћу написати - научи нешто, не бламирај се. Француска и Немачка су савезници, ратовали у оба светска рата и раније чак, Пољска и Немачка су савезници, Немачка извршила толике злочине у Пољској, САД и Јапан савезници, амери им бацили две атомске бомбе, побили у два дана 150.000 људи...хоћеш још да ти набрајам?
Ratovali su u prvom sv ratu zbog PRERASPODELE KOLONIJA i nemacka je tad pozelela svoj deo kolača, u drugom takodje, francuzi razbijeni za par dana.
E posto vise nisu pojedinacno sposobne biti super sila kao nekada kolonijalisti sada se udruzise.
Kontas li razliku? Tukli su se zbog interesa love...pa Ne i zbog religije.
Mađari su naši kolonizatori bili, zeleo nas nestanak u I sv ratu. Mislis zaboravili tu mrznju i cinjenice da se od poraza sa nama raspala njihova imperija?
1942 zive ljude gole, vezane žicom bacali pod led u Tisu..
Vidis tu nije samo porobljivanje već i religija kao razlog...
Пољска и Немачка су савезници,
Poljaci izabrali njih, ipak su katolici
Немачка извршила толике злочине у Пољској, САД и Јапан савезници, амери им бацили две атомске бомбе, побили у два дана 150.000 људи...хоћеш још да ти набрајам?
Nemoj jer ce ispast da nam je iduci saveznik HRVATSKA...
Pa naravno... kapetane. Od koga će te da žicate energente. Od Ugara..jest do mojega !! Zato sam ti i napisao...pomaganje, nemamo gasa, nemamo nafte, nemamo struje .
Pa naravno... kapetane. Od koga će te da žicate energente. Od Ugara..jest do mojega !! Zato sam ti i napisao...pomaganje, nemamo gasa, nemamo nafte, nemamo struje .