MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 34.995
Obožavam srpske bajke.https://www.novosti.rs/drustvo/vest...a-takticka-vezba-srpske-madjarske-vojske-foto
Да ли је ово почетак краја рватске државе и повратак на фабричка подешавања?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obožavam srpske bajke.https://www.novosti.rs/drustvo/vest...a-takticka-vezba-srpske-madjarske-vojske-foto
Oho, napisao si "Talijani", "Srbine".nije jos ali ce biti uskoro ipak i talijani moraju uzeti svoj deo nazad
Ma kaj ću ih bezveze pozdravljati, ne bih im znao objasniti iz koje si rupe izašao.ipak ti pozdravi London...........sta te kosta.
Želi i San Marino izlazak na more, međutim...to se ne može znati...ali mađarima nedostaje Rijeka međutim nisu demografski ni vojno spremni da samostalno ispune davne snove ugara o izlasku na more
Taman sam išao napisat.Jel ovo dokaz da napokon imamo špije u redovima srpske armije?
Croatia is a historic strategic partner of Hungary, and Hungary will always give Croatia the historic respect it deserves.
To sto me ti ne poznajes ne znaci da me i Rotschild ne poznaje.Ma kaj ću ih bezveze pozdravljati, ne bih im znao objasniti iz koje si rupe izašao.
Ajde ti ne spamaj bezveze temu i pročitaj si ovo ponovno:To sto me ti ne poznajes ne znaci da me i Rotschild ne poznaje.
samo reci "a bre Milun", svi ce znaju o kome se radi.
Ajd sad , ne zafrkavaj se nego na poso..................zasto si placen?
Jel ovo dokaz da napokon imamo špije u redovima srpske armije?
Croatia is a historic strategic partner of Hungary, and Hungary will always give Croatia the historic respect it deserves.
Osim što nas uvek napada baš taj neprijatelj, od koga da nas brane od albanije?Svaka saradnja Srbije i prijatelja iz NATO pakta (Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Albanije i Crne Gore) me jako raduje.
Ko će da nas brani ako zagusti ako neće naše NATO komšije.
Nek ih boli.Заболе их пимпекчић мали.
Ne pratiš medije.Какав је то савез?
Кад је формиран?
https://www.novosti.rs/drustvo/vest...a-takticka-vezba-srpske-madjarske-vojske-foto
Mađari više ne nameravaju sa Nemcima…to se ne može znati...ali mađarima nedostaje Rijeka međutim nisu demografski ni vojno spremni da samostalno ispune davne snove ugara o izlasku na more
Misliš kao Tuđmanova Una 95? Zaboravio si? Nije bilo na RTL?Samo dođi....da vidiš![]()
Samo da nije kao ona Tuđmanova Una 95.Ovo izgleda kao manevri hrvatske vojske prije 20 godina.
Je li to ona jedna jedina vojna operacija 1995. koja nije završila pobjedom hrvatske strane? I ćorava kokoš nabode zrno.Samo da nije kao ona Tuđmanova Una 95.![]()
Ne, to je ona operacija u kojoj su izginuli onoliki branitelji i “oslobodioci Knina”. Zar nije zanimljivo, čovek ss udavio u bekstvu preko Save, pri napadu na Prijedor, a Tuđman ovamo javio njegovima da su ga “ubili četnici u Kninu”?Je li to ona jedna jedina vojna operacija 1995. koja nije završila pobjedom hrvatske strane? I ćorava kokoš nabode zrno.![]()
Ajde, barem nisu bili kao ovi što ih je Slobo lijepo opisao.Ne, to je ona operacija u kojoj su izginuli onoliki branitelji. Zar nije zanimljivo, čovek ss udavio u bekstvu preko Save pri napadu na Prijedor, a Tuđman ovamo javio njegovima da su ga “ubili četnici u Kninu”?
Zlobodanov cinizam ne dokazuje ništa.Ajde, barem nisu bili kao ovi što ih je Slobo lijepo opisao.![]()
![]()
Dokazuje itekako. Recimo, dokazuje da i ti imaš neke veze sa zečevima, jer si skočio kao oparen.Zlobodanov cinizam ne dokazuje ništa.
Dokazuje itekako. Recimo, dokazuje da i ti imaš neke veze sa zečevima, jer si skočio kao oparen.![]()
Đavla si ti Mađar. Mađari su normalni ljudi. Ok, Orban je izuzetak od pravila.
Trebaš li nafte Mr Lazanjski -Garfield...cijena...prava sitnica.Misliš kao Tuđmanova Una 95? Zaboravio si? Nije bilo na RTL?
Не пратим.Ne pratiš medije.