TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, da bas na tu vrstu mislim...pored odgovora da/ne najomiljeniji im je NE ZNAm, MOZDA, VALJDA...
da i meni malo stvaraju probleme ponekad :lol: mada kad neko cuti i odbija da prica,yebe mi se,i ja onda radim isto :lol:

inace juce za ruckom krenuo nesto stari da filozofira,nesto da mi pravi planove ja se tu iznervirala i krenula da brbljam i pricam i da tvrdim kako nije u pravu...covek me ovako :shock: pogledao i rekao mrtav ozbiljan "marija da li si ti svesna koliko si upravo reci u minuti rekla" :| :lol: :lol:

hahaha, ne zezaj .. komotno sam mogla da kliknem i na Trinidad i Tobago, ali vec sledeca rubrika zahteva postanski broj, pa bih opet bila odyebana kad ne znam kojim brojevima barataju .. ovako su mi hrvati upali zgodno .. samo sam ukucala 'postanski broj Zagreb' u google i zavrsila sa registracijom.

Ama smislis bre neki broj bezveze...zar stavljas licne podatke tu.:confused:..imam otvorenih xy racuna i nikad ne napisem svoje ime...itd...

Samo na racunu koji imam od operatera....a ni taj nije moj....:lol:

da i meni malo stvaraju probleme ponekad :lol: mada kad neko cuti i odbija da prica,yebe mi se,i ja onda radim isto :lol:

inace juce za ruckom krenuo nesto stari da filozofira,nesto da mi pravi planove ja se tu iznervirala i krenula da brbljam i pricam i da tvrdim kako nije u pravu...covek me ovako :shock: pogledao i rekao mrtav ozbiljan "marija da li si ti svesna koliko si upravo reci u minuti rekla" :| :lol: :lol:

He he....jaooo...ja ne mogu tako....kad je neki problem ja moram da ga resim...pa taman se potukli medjusobno...:lol:...ne mogu da cutim, cutim....cu da eksplode...:lol:

A njemu lepo da nis ne prica kad su "ozbiljne" stvari u pitanju....e zemljo progutaj me...ako cutim - super...ako ne cutim- opet super....

Cu se...
a162.gif

mislis na one koje kad ih pitas nesto odgovaraju sa da/ne

jeste znala sam par takvih,i onda ti kao nesto pitas,oni y/n i tako nekoliko puta,na kraju se smoris i onda zajedno cutite
moj brat
ali on iako kratko odgovori preciyno, mada bez pojasnjenja
pravi lakonski odgovori

sta ti mislis da li je to tako i tako: to niko ne moze pouzdano da zna
da li sam ispravno postupila: vrlo je verovatno da jesi
i - kraj price! :)

ili dodjem sa posla pa kukam kako su mi nalozili da radim nesto sto ni pod razno ne bi trebalo, pa pricam sta mislim o tome, sta sam rekla,s ve to obrazlazem u sitna crevca, a on kaze: ja bih rekao-nisam za to placen

Nego.....

Na zivce mi idu cutljivi ljudi, osobe iz kojih moras sve da izvlacis...crpe mi energijuuuuuu.....svu je potrosise....:evil::evil::evil:

A razlog za cutanje ne znam...i sad da nagadjam kako rade njegove vijuge, sta se mota po njima....e ocu malu morgen....:evil::evil:

E bas mi se fuchka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eh...ja ima totalano suprotno iskustvo. Muka mi je od laznih laskavaca. I svi ljudi koji su bili zatvoreniji u mom zivotu , imali su 100 puta iskrenije emocije, nego oni koji su mi non stop laskali....

I nek sam ti došla pred noge, i nek sam opet napravila prvi korak, i neka imam svo strpljenje sveta, i nek nam je sada super, i neka ti mene voliš, i neka ja tebe volim, i neka ide sve to i mi i sve u .....

Ne znam kako cu ti ovo reci sutra, Sunce... Znam da sam onda obecala da su me sve bubice prosle, i da cu biti dobra i draga... i da cu zauvek biti tamo gde si ti... I opet sam te slagala, ne znam koji mi je ovo put. Ja te opet, posle svega ostavljam, idem u SAD... i ne vracam se. Mozda ti necu ni reci...mozda cu jednostavno otici i pustiti da ti to kaze neko drugi, neko ko ima snage da te pogleda u oci,i kaze ti da sam opet pogazila sva svoja obecanja, da sam skot i oportunista, da sam sebicna i bezosecajna... A ja sam, ustvari, samo ta cudna ptica slobodna sa kavezom u dusi... drumovi beli zovu me otkad za sebe znam... Sutra,prekosutra.... nebitno, znam da te ostavljam.

Ne znam kako cu ti ovo reci sutra, Sunce... Znam da sam onda obecala da su me sve bubice prosle, i da cu biti dobra i draga... i da cu zauvek biti tamo gde si ti... I opet sam te slagala, ne znam koji mi je ovo put. Ja te opet, posle svega ostavljam, idem u SAD... i ne vracam se. Mozda ti necu ni reci...mozda cu jednostavno otici i pustiti da ti to kaze neko drugi, neko ko ima snage da te pogleda u oci,i kaze ti da sam opet pogazila sva svoja obecanja, da sam skot i oportunista, da sam sebicna i bezosecajna... A ja sam, ustvari, samo ta cudna ptica slobodna sa kavezom u dusi... drumovi beli zovu me otkad za sebe znam... Sutra,prekosutra.... nebitno, znam da te ostavljam.

:-( meni tako umesto njega...

Dakle stvarno ste djubrad! :D
Vi sad slatko spavate , moze vam se. Mene su ''nasilno'' probudili josh u 9.00...i sad dodjoh da cujem sta ima novo od vas...a vi josh spavate , i josh verovatno necete nista uciti kasnije kao ja...i stvarno ste loshi!!!!
:D

Sto ste razmazeni....sram vas bilo..:?..kad budete svako jutro ustajali u 5 h...javnite se....ja sam jos u srednjoj skoli ustajala u to doba....obukla se na brzaka, umila, nesto gricnula i pravac autobuska stanica....

Vi studirate? Radite li ista? Ja sljakam non stop...jedva imam vremena za ucenje...:?:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back