TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad mi je jasno od kud Marini i Futi inspiracija za sve one petparacke stihove, ... sve sto bih ti sada rekla licilo bi na neki narodnjak za pod shator. Ja cu zbog tebe da poludim, a ti o tom pojma neeeeeemmmaaaaaaasssss !!!!!

I boli te doope bas, a ja tu ne mogu nista. Mnogo si mi pomogao prekjuce, ali treba mi jos nesto, ... ja ovo stvarno ne umem bez tebe, .. na stranu sto se i dalje lozim,... daj bre da vidimo sta cemo sa ovim poslom, kad smo vec poceli da brljamo, ... nemoj sad da me izneveris, pliiiiiiizzzzz

Jao princezo_paulina, kao da citam istoriju moje ljubavne bolesti... koja je prosla, hvala nebesima...
Ako je to sto ja mislim da jeste, najgora moguca kombinacija je da jos i radite zajedno i da ti zavisis od njegove dobre volje da ti pomogne u poslu.
Ako je to - to, onda je uzasno.
Zato sam ja i pobegla od svega toga. Boli to, mnogo boli...

A sad za moju kukavicku dusu:
Samo da mi prodje ovaj sugavi dan, bojim se kako ce to sve izgledati danas po podne.

Jao princezo_paulina, kao da citam istoriju moje ljubavne bolesti... koja je prosla, hvala nebesima...
Ako je to sto ja mislim da jeste, najgora moguca kombinacija je da jos i radite zajedno i da ti zavisis od njegove dobre volje da ti pomogne u poslu.
Ako je to - to, onda je uzasno.
Zato sam ja i pobegla od svega toga. Boli to, mnogo boli...

A sad za moju kukavicku dusu:
Samo da mi prodje ovaj sugavi dan, bojim se kako ce to sve izgledati danas po podne.

hvala kisice, evo da te utesim
ne, ne, ne, ne radimo zajedno... uopste, ...ali se moja profesija malo ukrsta sa njegovim poslom,pa cesto saradjujemo a on je na takvoj poziciji da ponekad ucini da izgledam previse dobro u ocima svog poslodavca. a svi znamo da je put do pakla poplocan najbojim namerama. tako sam i ja sada dospela u procep, i ne znam sta cu, i ne znam sta je od svega toga istina, a sta je njegovih ruku delo,..... treba da donesem neke vazne odluke, i sada mi svakodnevno treba njegov savet, a on je bas sad nasao opet da me coolira, .. cas ga ima, cas ga nema, ... mislim da bi se uplasio kada bi znao koliko mi stvarno znaci i koliko mi je zaista bitan, i koliko sam u svemu ovome nesigurna bez njega,.... zato sam stalno ovde, ...smrrrrrc

Razumem te princezo, ali bas nemam nista pametno da ti kazem sta da radis. Mislim ne znam vasu pricu ... ali,
ako zelis da me poslusas, reci mu koliko ti znaci, nek se uplasi na kraju krajeva ;-), zivot je samo jedan, na kraju ces znati na cemu si i verujem da ce ti biti lakse.

Razumem te princezo, ali bas nemam nista pametno da ti kazem sta da radis. Mislim ne znam vasu pricu ... ali,
ako zelis da me poslusas, reci mu koliko ti znaci, nek se uplasi na kraju krajeva ;-), zivot je samo jedan, na kraju ces znati na cemu si i verujem da ce ti biti lakse.

samo kad bih imala priliku, .... uf, ovih dana me bas uhvatilo, zao mi je sto smaram

ebala te tvoja neodlučnost i zajebancija, i
da se nosiš više u tri lepe ičke materine
stoko jedna manipulatorska!
jesi sada srećan, skote odvratni?
jesi mi vratio petoduplo i nahranio svoj jadi ego mojom tugom...
ma marš bre u ičku materinu, svinjo jedna nezajažljiva...

"I don't want anybody else
When I think about you
I touch myself
I don't want anybody else
Oh no, oh no, oh no..."

viannen_70.gif

nisam valjda ja u pitanju?

Aaaaaaaaaaaa:(

Toliko puta sam pozelela da viknem nekim guskama: On je mooooooooooj dechko!!! Sklanjajte se!!!

Njemu bih najradije rekla: zelim da ih sve poshaljesh u ... (misleci na glupachice koje ga cimaju)... a njegovoj kombinaciji od pre tri godine, koja ga davi iako zna da smo zajedno vec godinu i po, bih najradije rekla da se nosi shto dalje od nas i da prestane da ga smara, da joj ne bih...

Uf... nije meni lako :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back