TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nemas pojma kako bi te...

Uf i ja isto...:-P

Pa posle ..opettttt..:p

Razbila bi te.....:wink:

E ja necu da se bijem. :-)

a ja hocu sexy fajt..:)

Ja imam bokserske rukavice. :-)

jbt,
koju pometnju izazvah...........

neka ja ću se predati bez borbe pa radite od mene šta oćete

jedi govna stoko jedna odvratna!
sad odoh da se spremim za nekog drugog, i za nekog drugog da obučem onu tvoju omiljenu crvenu vunenu do ispod guze...
ebo ti pas mater neodlučnu!
mrzim te!
,,ne mogu, mogu, ne mogu, mogu!"
šta je?! oće infarkt neće infarkt?!

slino i pi*ko muška...
jedino muško na tebi je tak *urac između nogu a i on će ti jednom otpasti mučenik od sramote ko ga nosi!!!

ufff...
sad je lakše

mislim da se ubija char previse striktnim primenjivanjem pravila tj da je chat i podbadanje tu i tamo sasvim ok i potreban (evo kao kad se prica telefonom, zamislite da kad oboje cute bude apsolutna tishina, bilo bi mrtvo, a uvek se cuej pucketanje, to je zbog takvog postupka modulacije, i onda se ima ziva linija. tako neshto.) ... mislim da je teshko imati pravu meru kad trba iseci nesto a kad ne ali postoje ljudi koji je imaju i oni koji je nemaju mislim da su mene cesto brisali kad ne treba, cak i podlo, a mozda nisu kad ne treba. to da se neki kao mrze pa dobro, jeste, to je cena slobode. nista nisam rekla ali ne volim tu represiju :I

jedi govna stoko jedna odvratna!
sad odoh da se spremim za nekog drugog, i za nekog drugog da obučem onu tvoju omiljenu crvenu vunenu do ispod guze...
ebo ti pas mater neodlučnu!
mrzim te!
,,ne mogu, mogu, ne mogu, mogu!"
šta je?! oće infarkt neće infarkt?!

slino i pi*ko muška...
jedino muško na tebi je tak *urac između nogu a i on će ti jednom otpasti mučenik od sramote ko ga nosi!!!

ufff...
sad je lakše
hahahahahahahahaha Stvarno bi bilo dobro da ovo cuje! Tako si to dobro rekla da je steta da ostane samo ovde!

Један једини пут ми се десило да не могу да се изразим.
Имао сам тада 15 година и већ понешто искусутва са девојкама које сам познавао одувек.
Тада је у моје место дошла девојка на зимски распуст код бабе и деде.
Допала ми се, а како сам тада био заљубљиве природе десило ми се да сам се заљубио.
И онда ме је мој друг, а њен рођак, упознао с њом.
Рекао јој је да ми се свиђа.
И сада памтим то презнојавање као да ме је, у најмању руку, оптужио за геноцид.
Презнојавао сам се, црвенео и ћутао.
Тада ми је он рекао да ћу му, иако га сад мрзим, касније бити захвалан.
Након неколико дана схватио сам да је много горе не рећи ништа него признати истину...
Од тада ми се није десило да не могу да изразим своја осећања.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back