TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mrzim ovu prehladu, smara... raspadam se... A ni knjizica mi nije overena....

Dragi moji, znam da cete biti besni, ali za oko mesed dana idem da ga vidim bar na nedelju dana i niko me nece sprechiti! Ne zanima me prokleta televizija koje "reklamira" prostituciju, sekte, narkomaniju... ja nisam idiot, znam kakav je jer sam ga dobro upoznala... A vi ga ne znate jer necete da ga upoznate... Nisam ga dodirnula skoro 6meseci.. Briga me za sve! Idem da ga vidim i tachka!

Dragi fakultetu, nosi se i ti i sve shto je uz tebe! Slobodna sam! Nema vishe nervoze, bola u stomaku i svega shto ide uz tebe! Mrzim te i tako sam srecna shto sam te napustila! Pa makar ne imala bilo kakvo obrazovanje, srecna sam shto necu tebe zavrshiti! Leglo manipulisanih, iskrivljenih... Ma, gadish mi se... ZBOGOM!

Ha, glupa shefica! Mislila si da cesh me poniziti kada mi se obracash kao robu pred celim kaficem? Ne, ja nisam nichiji rob, ni igrachka... Tek cesh me upoznati, nema vishe prashtanja za tvoje izlive gluposti na meni... Previrshila si svaku meru... Nisam vishe fina! :evil:

Mrzim ovu prehladu, smara... raspadam se... A ni knjizica mi nije overena....

Dragi moji, znam da cete biti besni, ali za oko mesed dana idem da ga vidim bar na nedelju dana i niko me nece sprechiti! Ne zanima me prokleta televizija koje "reklamira" prostituciju, sekte, narkomaniju... ja nisam idiot, znam kakav je jer sam ga dobro upoznala... A vi ga ne znate jer necete da ga upoznate... Nisam ga dodirnula skoro 6meseci.. Briga me za sve! Idem da ga vidim i tachka!

Dragi fakultetu, nosi se i ti i sve shto je uz tebe! Slobodna sam! Nema vishe nervoze, bola u stomaku i svega shto ide uz tebe! Mrzim te i tako sam srecna shto sam te napustila! Pa makar ne imala bilo kakvo obrazovanje, srecna sam shto necu tebe zavrshiti! Leglo manipulisanih, iskrivljenih... Ma, gadish mi se... ZBOGOM!

Ha, glupa shefica! Mislila si da cesh me poniziti kada mi se obracash kao robu pred celim kaficem? Ne, ja nisam nichiji rob, ni igrachka... Tek cesh me upoznati, nema vishe prashtanja za tvoje izlive gluposti na meni... Previrshila si svaku meru... Nisam vishe fina! :evil:

nadam se da imas bogate roditelje...ili da si mnogo dobra riba pa planiras da se unovchish:)

Иди! Само иди! И не осврћи се за собом. Јер могао бих да се у сусрету са твојим оком, у истом растопим. И да постанем течност. У твом оку суза. А то ти не желим. Ако већ не можемо заједно, не желим да будем кукавица и да се острвим на тебе острашћеним речима недостојним тебе и моје љубави према теби. То бих заиста сматрао непристојним. За крај ћу ти поновити оно што сам ти написао већ...
На твој цитат "они који би ме женили нису у домену мог интересовања", написао сам ти... Ипак нећу поновити оно што сам ти написао... Без обзира што сам те обрисао из мејлинг листе. И из листе бројева у именику мобилног телефона. И без обзира што је ово топик за кукавице....
Ајде, у здрављу ми остај, прва љубави...
Ма кога ја лажем....

Lazemo se..igramo se lagarija obostrano samo sto ti mislis da ja to ne kapiram.Trebala bi da te razuverim ali necu.Ovako mi je mnogo lakse da te uskoro "pojedem" cime ce se tvoja uloga misica u ovoj nasoj igri "macke i misa" time zavrsiti..

naravno da mi je stalo do tebe...i mozda jesam izgledala hladno...ali slabo se snalazim u takvim trenucima izliva neznosti...pre svega jos uvek pokusavam da se naviknem na cinjenicu da me obozavas i da neprestano mislis na mene i i i i ...
"pobedila si me" kazes...i to zvuci tako teatralno...i iskreno primila sam se na sve to sto mi pricas kao da ne znam bolje od toga..da je sve sveze,da treba biti obazriv,sve prihvatiti sa mrvom neverice...ali odavno se nisam ovako osecala..
kad te ugledam da mi prilazis,noge me momentalno teraju u trk ka tebi....provodila bih sa tobom svaki dan...mashtam o tome da ti budem blize,da zivim sa tobom:?
i znam da u svemu ovome preterujem,i da moram to da zadrzim u sebi barem dok ne budem sigurna da ti je zaista stalo...
i sve mi je naj naj...i zaista se osecam kao da je prolece,da cvrkucu pticice i iii...vidim tebe i mene kako setkamo puticem i drzimo se za ruke...
stvarno sam se naivno zaljubila....

Joj sto me podseca ovo na nesto sto je bilo letos.....samo se nadam da se nece zavrsiti kao moja veza....

Razmisljam da li da napravim rezervaciju, ali se plasim da ne bude anuliranja u zadnji momenat. Eto sad sam kukavica da te pitam unapred. A ako ne rezervisem ostaje rizik da ne bude mesta. Nema veze, preuzimam rizik, i pravim se da o tome ne razmisljam

Mrzim te sto si klosar,sto sam te volela,sto si unakazavao svoj zivot,sto si ponavljao razred,sto pijan dolazis u skolu,sto se odvratno ponasas,sto nemas morala,sto zivis slobodno,sto te niko ne zanima,sto radis sta zelis,a zbog toga ti nekad i zavidim. Zestoko si glup,mrzim sto me neki ljudi povezuju sa tobom,a opet mi drago,morala sam da se ponizavam kod kuma zbog tebe da te ne privedu,sto sam svaki put te vadila iz govna,sto sam mislila da od tebe moze da bude neko,sto sam ti kupila narukvicu,ti se iste veceri pobio i pokidao je,sto sam ti kupila duksericu,a ti je umazao krvlju,sto si me budio u pola noci da pricamo,ili sto si mi dolazio nadrogiran na vrata a tu mi roditelji,mrzim sto nisam uspela da te izvucem iz svega toga.Mrzim sto si nekad padao tako nisko pa si bio sa klinkama 6 godina mladjim od tebe. A bio si i ostao si pravi smeker i niko nema tako lepe zelene oci kao ti,ali i njih si upropastio,sad su svakog dana krvave.Mrzim sto sam do sad drhtala kad prodjem pored tebe gradom,a gledam te i oboje imamo jak ponos i ne verujem da ce bilo ko od nas dvoje ikad jedno drugom reci barem cao. A u subotu si u diskoteci prolazio milion puta pored mene,i jednom si me kao uhvatio za struk da me pomeris,veruj mi nista nisam osetila,i malo mi je cak krivo zbog toga,jer mi sad posle svega sto sam rekla do tebe nije vise stalo.Zivi svoj zivot kako zelis.

nisam majke mi, sve je O.K.:D

Ti ces tek da ....
kiss2.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back