TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E jesi neopevana TJurka - ali si konacno srecna: otkacio sam te, mislis da si ti mene otkacila, konacno si trudna, a da si sigurna da je muzevljevo. Tezak je bio poduhvat upravljati delom tvog zivota, ali kao sto rekoh, kao TJurKCi tesko da mogu to da ti objasnim. :twisted:

Nervira me kad podrigujes za vreme jela da mi se ogadi.
Nervira me kad butas po nosu za vreme jela da mi se ogadi.
Nervira me sto brises smrdljivim carapama parket u kupatilu,tad dodjem u stanje epileptickog soka.
Nervira me sto ti iskipelo mleko na sporetu pa sad kad nesto treba da se kuva smrdi ceo stan.

Ahahaha!!!

Imam nesto na slicnu temu...Volim te...uh,ih,...uffffffffffffffffff!!!:oops: Ali i pored toga me jako nervira kad mljackas dok jedes,nije strasno,ok,al i to malo mi ide na zivce.Pa onda kad ti je nesto ukusno,kad pojedes to,mljacnes ...par puta,valjda da produzis osecaj sta li:-| Nervira me kad glasno duvas nos!!!Nervira me sto moras sve da popijes/pojedes do kraja...nista da ne ostane...Zato ja NAMERNO ostavim malo na kraju,cak i kad mi je jaaaako ukusno,teska srca al ipak ostavim,cisto da te malo nerviram:twisted:

Jbt,znam da ima jos nesto al ne mogu sad da se setim...:shock: Polako.

Ali...da se vratim na pocetak,i pored toga mnogo te volim,i nikad to nikom nisam rekla-znam,znas i ti...ne znam kad cu imati hrabrosti da to izgovorim.OBOZAVAM da se ljubim s tobom,izludjuje me tvoj jezik i usne!!!E,nikad me niko nije tako oralno zadovoljavao kao ti!!!Nikad nisam tako uzivala u sexu kao s tobom,i kad kazes da sam stalno vlazna,kako ne kapiras da nisam nimfomanka...:oops:,vec je to tako samo s tobom...

Kontam da bi lekar trebao pre svega mene da ti zabrani , jer sam najgora , i sramota me sto te tako sexualno iskoriscavam , a i ti ne mozes naravno,nevinasce:roll: da mi se odupresh....
....ali mi je sve i smeshno...:lol:

...a khm...nije smeshno...ozbiljno je...

...khm...

...:lol:

i dalje me nerviras,...samo mi je sad lakse jer znam da vise ne zelim da budem sa tobom UOPSTE!!!
Pa cak ni u istoj firmi,..a jako bih volela da je promenis, bas onako kao sto razmisljas da odes.,...i da ja cu biti sretna bas kao sto sam ti rekla,....a tebe boli K za mene i pitas me sta je lose u tome sto si doveo zenu u firmu!!!! Pedercino glupa!!!

Још увек страхујем... За своје срце... Кад год добијем твој СМС... Бојим се да би могло да пукне... Од радости или туге, изабери сама!

Neuroza je dushevni poremecaj pri kojem je licnost potpuno svesna svojih tegoba.
Odnos prema spoljnoj i unutrashnjoj realnosti je potpuno ochuvan, mada je donekle iskrivljen..
Psihoze spadaju u najteze psihichke poremecaje..
Osnovna odlika psihotichara je da je u nekoj meri ili potpuno izgubio dodir sa realnoshcu.
Halucinacije i deluzije menjaju njegovu percepciju, promene raspolozenja menjaju njegovo
ponashanje i onemogucavaju ga u odnosima sa drugim ljudima, a ostecenja mentalnih funkcija
posebno jezika i pamcenja onemogucavaju mu da shvati mnoge stvari koje ga okruzuju.. i tako..

Под претпоставком да су претходна два поста враголанке упућена мени као реакција на мој претходни пост, прво имам да јој поручим да је баш враголаста, iliti devlish, а друго да је питам, пошто видим да се мало разуме у психологију, да ли је можда случајно некад у пролазу чула за појам пројекције у горе поменутој науци?! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back