Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
...ako pocrveni i CUTI to znachi "da". cutanje je odobravanje. crveniti uz cutanje je bonus.715:"kad covjek pocrveni znaci li to: -da"
???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ako pocrveni i CUTI to znachi "da". cutanje je odobravanje. crveniti uz cutanje je bonus.715:"kad covjek pocrveni znaci li to: -da"
???
Maslachak:...ako pocrveni i CUTI to znachi "da". cutanje je odobravanje. crveniti uz cutanje je bonus.![]()
Warden_Assasin:Hvala shto se volimoi shto se uvek pomirimo... i shto si mi obecao da cesh me ozeniti
![]()
Zefirra:O ebem ti ovaj forum i ove ljude , inspirativni ste ko konjsko kopito. Aj zdravo.
проћи ћеaaaaaaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaa
morace,a za sad barem da na krsti pustim malo glasaW.A.S.P.:проћи ће
их ... мукице .. ео ти нешто да те мало утешиmorace,a za sad barem da na krsti pustim malo glasa
jaooo...mnogo ti falaW.A.S.P.:их ... мукице .. ео ти нешто да те мало утеши
![]()
Maslachak:mnogo me nervira ovaj fudbal... yebala nas sva tri shpica......
...i vidic i vidic...chika_doktor:......................
Maslachak:...i vidic i vidic...![]()
i ja gledala yebote, doduse kraj, a i dobro je da su se malo kacili, to mi je zanimljivoMaslachak:mnogo me nervira ovaj fudbal... yebala nas sva tri shpica......
de si borg, sunce ti poljubim....Borg_Queen:i ja gledala yebote, doduse kraj, a i dobro je da su se malo kacili, to mi je zanimljivo
a bila sam dosadna, a ko ovo igra, a koji su nasi, a sta je to ofsajd, cuti bre viseee zenooo ne vidoh gol
tema: e necu vise da gledam fudbal