- Poruka
- 398.467
Bad_Wolf:Imas target ili ti to onako... principijelno?!![]()
Ne znam sta mi bi danas...:-D :grin: ..necu ..Nego sta ono rece Mangup sa diplomom....:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bad_Wolf:Imas target ili ti to onako... principijelno?!![]()
што не би био ?напомена:особа на коју се односи мој поуст ми није девојка већ 'другарица' ... и не би се дружио са њом да је мој најбољи ортак не готиви толико колко је готивиe a dal si spreman na to
богами ова је кршна, на ову не биa ha,
a bio bi spreman da digneš ruku na ženu, ccccc
кратко и јасно ......jedi goovna..
Mangup sa diplomom:lepo,jasno i glasno...hocu da se zenim![]()
W.A.S.P.:богами ова је кршна, на ову не би
pazi se ..na ali ..mali....tara623:znam,sve ja to znam...ali...
Čili:...odyebi...
...ko te diiiroo? ...DOC HOLLIDAY:opa čime sam ja to zaslužio a a a ? ? ?
Čili:...ko te diiiroo? ...
Mangup sa diplomom:Trebas,naravno....nije sala
Pa, kakva ti je to drugarica koja se zabavlja s tim likom?Warden_Assasin:Dechku moje best drugarice: Stoko! Prestani da joj pokazujesh slike svojih bivshih i uporedjujesh! Ne uzimaj moje ime u usta kada prichash o sexu! Ne lazi je da je volish, pokidacu te! Ne teraj je na sex kada nece! Rekla ti je da nece josh, a ti navaljujesh... Hajde, predji granicu, pa da vidish kakva sam kada me neko iznervira... blizu si toga da me gadno naljutish, a to te u zivotu nece ostaviti, trust me! Tolerishem tvoje glupe izvale samo zato shto si njen dechko... da nisi, davno bi nayebao... I ko si ti da mi kazesh da cutim?! Sreca pa umem da se kontrolishem, inache bi i onaj nes, coca-cola i sve sa stola letelo u tvoju facu, a onda bih.... Ma, ne izazivaj me!
I zashto si poveo svog druga i rekao mu da hocu da se muvam sa njim? Koji ti je? Idi izdrkaj iza neke zgrade, pa operi ruke... Debilu!
Ovo me ubija... shto me toliko izludjujesh, a moram da iscooliram...