TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja stvarno ne mogu da verujem da si ti takav,....sve ocekujem da ces se javiti i izviniti ali tebi ocigledno nije UOPSTE stalo do mene, ni malo!! Stravno si me razocarao i to jako!!!
Kako se sve ovo desilo nije mi jasno,...ma ti pojma nemas zbog cega sam ja ljuta na tebe!!
Pojma nemas!! Ti si se izderao jer te nervira sto sam ljuta na tebe, a da si makar pitao sta mi je,..jer ti mene mozes nazvati,...ali ne.....RAZOCARAO SI ME JAKO!!! SVE NAJGORE TI ZELIM!!!

Uuuuu, grozan je osecaj kad smatras si neshto trebao rechi a nisi... u tom slucaju obicno imam sindrom zakasnele reakcije i onda bude bas glupo, posto je vec proslo dosta vremena od uzroka do posledice :? Ne gotivim da ne kazem sve sto mi padne na um ako sam izazvana... jedino na poslu kuliram, jer tu moram (mada mi se nekad omakne i sa kolegama) :D Pozz

Ijao.... Sunce ti tvoje! E, a znash shta je revolucija??? Je l' znash, ***** ti materina?!
TO JE KADA NARODU DOKURCHI TIRANIJA, PA SE DIGNE KUKA I MOTIKA I DA VLASTODRZACHKOJ BAGRI ONO SHTO ZASLUZUJU!!! Je l' ti treba jasnije objashnjenje? Da li si sada razumela.... Bitno je da si me oborila... Nema veze shto si pushila i duvala mi dim u facu, a nije ni bitno shto si kukcala poruke i prichala mobom...

Napushtam pravo, znala sam d ato nije za mene, samo mi krivo shto propadoshe dve godine..... Jbga.....

Hajde uzmi me za ruku , i vodi me negde daleko.Sad ce biti cupavo , ali ok je , znash ti mene , uvek se ja nekako izvucem.
I jeste , znash da si ti motiv tu ti ne mogu pomoci ni to promeniti. Ali josh uvek se trudim.
Sunce mog neba. :)

E, nisam ja kukavica nego si ti, tebi je mesto na ovom topicu. Nemas ni malo poslovne etike, i tebe su postavili da budes... u mojoj zemlji...... vrati se u onaj tvoj krs od zemlje.....mrzim da radim sa tako neodgovornim ljudima kako sto si ti.

Stavrno si seljak, .... necu vise ja da saradjujem sa tobom, .... uvek dobijem nervni slom kad mi treba nesto od vas.... grrrrrrrrrrrrr

Oh Boze, znam da licim na Samanth-u ali moram jos jednom da podvucem da je BOLJE sto nemamo sastanak danas i da imas ludu srecu sto u ponedeljak necu biti tu, inace bi i u jednom i u drugom slucaju neko od nas dvoje stradao. Nemas pojma u kakav si me procep stavio jer ti preko posla hoces da osvojis devojku. Ne mogu da verujem da si tako glup i da nisi shvatio da to sto radis ne radis za mene nego za mog poslodavca, .... sad kad si ga razmazio ima da pojedes svoje g...., i nemoj da mi cokces i prevrces ocima, jer si sam to sebi zakuvao. I nemoj da se nasladjujes jer ti se javljam sluzbeno, samo zato sto MORAM i ni malo mi nije drago zbog toga. Marsh od mene!

princeza_paulina:
Oh Boze, znam da licim na Samanth-u ali moram jos jednom da podvucem da je BOLJE sto nemamo sastanak danas i da imas ludu srecu sto u ponedeljak necu biti tu, inace bi i u jednom i u drugom slucaju neko od nas dvoje stradao. Nemas pojma u kakav si me procep stavio jer ti preko posla hoces da osvojis devojku. Ne mogu da verujem da si tako glup i da nisi shvatio da to sto radis ne radis za mene nego za mog poslodavca, .... sad kad si ga razmazio ima da pojedes svoje g...., i nemoj da mi cokces i prevrces ocima, jer si sam to sebi zakuvao. I nemoj da se nasladjujes jer ti se javljam sluzbeno, samo zato sto MORAM i ni malo mi nije drago zbog toga. Marsh od mene!

Ista si ja :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back