Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
...chime raspolazes...chika_doktor:droge chine chudasiso jedna
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...chime raspolazes...chika_doktor:droge chine chudasiso jedna
![]()

Zefirra:...evrovima![]()

Ti bas nemas pametnija posla :?rastamann:Ahahahah, a sutra da te okrene, otishla bi kod njega na krljanje.
Samantha Jouns:Ti bas nemas pametnija posla :?
rastamann:Ochigledno ne, ali mislim, toliko ima materijala sa tobom da ne mogu da odolim, stvarno izvini.

Pa se ti posle pitaj zasto. princeza_paulina:Oh Boze, znam da licim na Samanth-u ali moram jos jednom da podvucem da je BOLJE sto nemamo sastanak danas i da imas ludu srecu sto u ponedeljak necu biti tu, inace bi i u jednom i u drugom slucaju neko od nas dvoje stradao. Nemas pojma u kakav si me procep stavio jer ti preko posla hoces da osvojis devojku. Ne mogu da verujem da si tako glup i da nisi shvatio da to sto radis ne radis za mene nego za mog poslodavca, .... sad kad si ga razmazio ima da pojedes svoje g...., i nemoj da mi cokces i prevrces ocima, jer si sam to sebi zakuvao. I nemoj da se nasladjujes jer ti se javljam sluzbeno, samo zato sto MORAM i ni malo mi nije drago zbog toga. Marsh od mene!