TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Best drugarice, divna si! Tako si me prijatno iznenadila... Ali sa tvojim dechkom i njegavim fancy drushtvoom NIKADA vishe necu izaci, pa da me pushkom terate... Ono su nevidjeni partibrejkeri....
Ribe su obukle shtiklice i idu na Beer fest... zale se kako ima puno kamenja i blata.... 'Alo, gde zivite? Pa, bile ste na Kalishu, naravno da ima kamenja, zashto ste obukle shtikle?! Idiotizam.... A i padala je kisha, pivo se prosipa... naravno da ce biti blata! Koji idioti...
Parkirali smo se kod Banije, na njihov predlog ishli smo na gore, pa kroz Knez... Onda smo se svi pogubili i nashli na ulazu u Kalish, gde su one ribe shvatile da ne mogu da sidju onim puticem ka Barutani, jer su im shtikle prevelike... Pa smo ishli okolo, pored Zooloshkog vrta... Udjemo unutra, drushtvo ode negde, a ja ostanem sa best drugaricom i njenim dechkom... Ah, kako mrzim kada sam prikachka.... Odemo po pivo od borovnice, nemaju, pa smo kupili po Lava... Odemo na Ortodoxe, njen dechko se smorio, pa je i nas smorio i krenemo ka onom glupavom luna parku... ni tu mu se ne bleji, pa odemo na pljeskavicu... Sada on ipak nece da jede, pa smo jele ona i ja... Videlo se da mu smeta shto smo malo pripite i veselije nego inache... Odemo tamo gde je DJ stage... djuskamo uz neki rap... Sestra ga cimala 5 puta, hoce da se nadjemo na ulazu... Tu smo ih 10ak min. chekali, a kada su najzad doshli, onda su se raspravljali 15min da li da krenu kuci sada ili odmah, jer, oh, Boze, njih troje su podelili jedno pivo i pijani su... :roll:
Pa sam ja ispizdela i pochela da kukam kako su doshli samo da bi otishli i ne znaju da se zabavljaju i opuste(ali to i jeste istina, samo su neshto bili ozbiljni i netjkali se), a meni se ide da djuskam... Pa je moja best drugarica nagovorila dechka da idemo nazad, a ovo troje su nas chekali na ulazu... Kreteni! I onda pochelo ono zbog chega sam doshla - Bad Copy... Drugarica i ja ludimo zajedno sa gomilom oko nas, dechko joj se smeshka, ali mu nashe super raspolozenje smeta, sretja pa je cutao...
Posle par pesama, cima ga sestra da idemo kuci... I onda smo morali, jer on nije hteo da ostane, a nije hteo ni da nas pusti da nas dve ostanemo u toj ludnici...
Dan mi je pocheo savrsheno, upoznala sam jednu cool osobu, a oni fancy debilni partibrejkeri su mi pokvarili dan...
Nikada, ali NIKADA vishe sa njima necu izaci... Pa neka me best drugarica moli koliko hoce... Izashla sam da se super provedem i ludujem, nas dve smo se opustile, cirknule neshto piva i djuskale, a ona dosadna stvorenja su morala da kenjaju....
WTF?!?!?! Mora da su umislili da idu u obilazak manastira, a ne na fest.... Ma, kojih manastira? Ono je bilo kao da na groblje idu.... Smarachi...

Ma bolje da cutim....

27042005160135-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back