TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BG...MB:
Pa npr da mi pokloniš jedne skije i da ne tražiš od mene ništa za uzvrat :p
A odakle je ta djevojke što si je upoznao na Jahorini? Možda je znam...
;) Ako skijas poklanjam ti. Za skije netrazim nista iako su skupe,ali sam siguran da bi mi sama nesto dala posle kratkog vremena. Ne mislim na sex,jer bih te odbijo,morao bih jer vidim da si mlada i cini mi se da bi se zapalila. Ja kad osvojim okrenem se i ostavim. Zato tebe necu osvajati.
Ona je iz nekog mesta Bujiste ili tako nesto???

skipan:
;) Ako skijas poklanjam ti. Za skije netrazim nista iako su skupe,ali sam siguran da bi mi sama nesto dala posle kratkog vremena. Ne mislim na sex,jer bih te odbijo,morao bih jer vidim da si mlada i cini mi se da bi se zapalila. Ja kad osvojim okrenem se i ostavim. Zato tebe necu osvajati.
Ona je iz nekog mesta Bujiste ili tako nesto???

Skijam i to bas dobro, mozda bi ti i dala nesto... Nisam bas tako mlada, ali nemoj da budes tako samouvjeren...Kad bi mene osvojio ne bi mogao tako lako otici... Ne znam za to mjesto.

BG...MB:
Skijam i to bas dobro, mozda bi ti i dala nesto... Nisam bas tako mlada, ali nemoj da budes tako samouvjeren...Kad bi mene osvojio ne bi mogao tako lako otici... Ne znam za to mjesto.

Mesto je blizu nekog velikog trznog cuntr.... Ma nebitno,ne secam se imena.

Pa ti si mojih godina 100 posto. Ako si avanturista,napravicu ti dogadjaj da ga pamtis,i kad god se setis da se usne nasmese. Ponavljam nisam od onih "svih istih"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back