Pa koliko iskreno toliko i hrabro?Nego,sto je to toliko neshvatljivo?Orgazmo ti bi prva ispricala ,verovatno?A sad neverujes u ovaku prostu stvarcicu.A ti doktore,da si imalo(doktor)ovo bi te fasciniralo.Stoga bez ljutnjtnje ti si NIKO!A davojke volite teme koje mogu da vas pokrenu makar malo,razumete me ,a sad neverujete.Nezelim da mi niko staje na muku niti da mi soli pamet!Hteo sam prost savet podrske,ali izgleda da su i zene NISTA,stoga moje devojke nemoj da ocekujete zvezde davampadnu sa neba,malo da je pomoci vise biste znale VERUJTE MENI!!!!!!!!!!!netrazim puno.Ako vam ovo lici na sektu ili vam je previse dobro da bi bilo istina,nemorate da verujete !Da sam nekakav manijak verovatno bi molio ili ocekivao nesto vece od par reci!Ali vi ste previse visoko,neznam zasto uopste i postojite?To se i ja pitam za sebe iz dana u dan?Nezelim da molim za odgovor,takav sam.Ali ja tako nesto nemogu da izbegnem,zato sto ste svi vi KUKAVICE(zamislite sve da se zna,nema tajni?)Ako je neshvatljivo pustite ovefrajere da vam pokazu svoju iskrenost!Te face!Dali ima iko od vas frajera da voli batine(Musko?)ako volite nastavite koliko je ovo netvarno tolike su sanse da vas nadjem!Ne da sesprdate sa necim o cemu nemate veze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Devojke daj nemoj da se stidite da ste nesigurne!zbog@a