TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dali neko takav moze da bude kukavica,dali moze da ima ribu,dali moze da se definise neko takav,kako bi devojka koja bi imala sansu da bude pored takvog lika imala osecaj u njegovom prisustvu i ako je prvi put vidi znaci nema nijedne tajne nemoze DA SLAZE,sve na videlo!

Da vidimo ko je kukavica ili ko se oseca kao kukavica i staje strah ZA TAKVU OSOBU?
CEKAM ODGOVORE DEVOJKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....pitam se koliko cu samo moci da izdrzim ovako , ne spavajuci...

...stavi me u svou mracnu kociju ,
...nebo poprimi boju tvojih ociju ,
...i dobro znam taj put...
...za bol...
...ne da mi mira , celu noc...
...glupi de mol...

Zefirra:
....pitam se koliko cu samo moci da izdrzim ovako , ne spavajuci...

...stavi me u svou mracnu kociju ,
...nebo poprimi boju tvojih ociju ,
...i dobro znam taj put...
...za bol...
...ne da mi mira , celu noc...
...glupi de mol...

UIhhhhh...uvek rezvali taj De mol sto bi rekao Djole ..

Pa koliko iskreno toliko i hrabro?Nego,sto je to toliko neshvatljivo?Orgazmo ti bi prva ispricala ,verovatno?A sad neverujes u ovaku prostu stvarcicu.A ti doktore,da si imalo(doktor)ovo bi te fasciniralo.Stoga bez ljutnjtnje ti si NIKO!A davojke volite teme koje mogu da vas pokrenu makar malo,razumete me ,a sad neverujete.Nezelim da mi niko staje na muku niti da mi soli pamet!Hteo sam prost savet podrske,ali izgleda da su i zene NISTA,stoga moje devojke nemoj da ocekujete zvezde davampadnu sa neba,malo da je pomoci vise biste znale VERUJTE MENI!!!!!!!!!!!netrazim puno.Ako vam ovo lici na sektu ili vam je previse dobro da bi bilo istina,nemorate da verujete !Da sam nekakav manijak verovatno bi molio ili ocekivao nesto vece od par reci!Ali vi ste previse visoko,neznam zasto uopste i postojite?To se i ja pitam za sebe iz dana u dan?Nezelim da molim za odgovor,takav sam.Ali ja tako nesto nemogu da izbegnem,zato sto ste svi vi KUKAVICE(zamislite sve da se zna,nema tajni?)Ako je neshvatljivo pustite ovefrajere da vam pokazu svoju iskrenost!Te face!Dali ima iko od vas frajera da voli batine(Musko?)ako volite nastavite koliko je ovo netvarno tolike su sanse da vas nadjem!Ne da sesprdate sa necim o cemu nemate veze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Devojke daj nemoj da se stidite da ste nesigurne!zbog@a

milslite da sam to izmislio ovomi je cetvrti dan od kako sam svetan toga!da se cuje svaka moja misao!i ona naj pljavija i ona najiskrenija(ja se pitam kako bi to bilo da si ti pored mene?)Sta ja to mislim o tebi na prvi pogled a Orgasmo?dali si ti ustvari tolika kolika mislis da si,ili si mala,manja od makovog zrnceta?Nemogu vise da se trudim,stvarno,niko nemora da mi veruje.A doktore koje su sanse?e moj doktore.................

nemoguci:
Pa koliko iskreno toliko i hrabro?Nego,sto je to toliko neshvatljivo?Orgazmo ti bi prva ispricala ,verovatno?A sad neverujes u ovaku prostu stvarcicu.A ti doktore,da si imalo(doktor)ovo bi te fasciniralo.Stoga bez ljutnjtnje ti si NIKO!A davojke volite teme koje mogu da vas pokrenu makar malo,razumete me ,a sad neverujete.Nezelim da mi niko staje na muku niti da mi soli pamet!Hteo sam prost savet podrske,ali izgleda da su i zene NISTA,stoga moje devojke nemoj da ocekujete zvezde davampadnu sa neba,malo da je pomoci vise biste znale VERUJTE MENI!!!!!!!!!!!netrazim puno.Ako vam ovo lici na sektu ili vam je previse dobro da bi bilo istina,nemorate da verujete !Da sam nekakav manijak verovatno bi molio ili ocekivao nesto vece od par reci!Ali vi ste previse visoko,neznam zasto uopste i postojite?To se i ja pitam za sebe iz dana u dan?Nezelim da molim za odgovor,takav sam.Ali ja tako nesto nemogu da izbegnem,zato sto ste svi vi KUKAVICE(zamislite sve da se zna,nema tajni?)Ako je neshvatljivo pustite ovefrajere da vam pokazu svoju iskrenost!Te face!Dali ima iko od vas frajera da voli batine(Musko?)ako volite nastavite koliko je ovo netvarno tolike su sanse da vas nadjem!Ne da sesprdate sa necim o cemu nemate veze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Devojke daj nemoj da se stidite da ste nesigurne!zbog@a

ovo sam tek sad prochitao...nema dijagnoze...mozak kafanska sarma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back