TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nema šta da misliš drugih ima više... vidiš valjda i sama koliko se Beograd izgradio i proširio... ne množe se toliko pravi stari Beograđani... nego dolaze ljudi sa strane... ali to apsolutno nije ni bitno... svako ko voli i poštuje ovaj grad može što se mene tiče da kaže da je Beograđanin/Beograđanka...

MarijA`:
Pa nema šta da misliš drugih ima više... vidiš valjda i sama koliko se Beograd izgradio i proširio... ne množe se toliko pravi stari Beograđani... nego dolaze ljudi sa strane... ali to apsolutno nije ni bitno... svako ko voli i poštuje ovaj grad može što se mene tiče da kaže da je Beograđanin/Beograđanka...

Sem Valjevaca...
Shalim se naravno, apsolutno delim Marijino mishljenje, mada, da se razumemo, vrlo je malo onih koji vole i poshtuju ovaj grad. Ovo sve je bilo chisto radi jahanja Maslachka :)

MarijA`:
Pa, stari Beograđani se ne množe uopšte !!! :lol:

SANDRINAbg:
A sto tebe interesuje moje iskustvo ..??? :shock:

Sve moje tvrdnje su potkrepljene dokazima...samo nemoj opet, kako si procitala rec i slicno, pa nisi shvatila... :roll:

Odskakuci od mene u...koracima...batacima...kako god...pocinjes da me zamaras, a tek sam te primetila... :?

Odlicno sam shvatila ovaj put. Naravno da me ne interesuje tvoje iskustvo, samo ne mogu da ne primetim da ga imas. A kad smo vec kod interesovanja, zasto ti pokazujes isto prema mom odnosu ka gradu i ljudima u njemu? To sa impotencijom je bila shala, mozda na mestu, mozda neslana, ali ne znam sta ti treba da samu sebe prozivas radi gluposti.

menna:
Odlicno sam shvatila ovaj put. Naravno da me ne interesuje tvoje iskustvo, samo ne mogu da ne primetim da ga imas. A kad smo vec kod interesovanja, zasto ti pokazujes isto prema mom odnosu ka gradu i ljudima u njemu? To sa impotencijom je bila shala, mozda na mestu, mozda neslana, ali ne znam sta ti treba da samu sebe prozivas radi gluposti.

Naravno da pokazujem interesovanje prema MOME gradu i prema ljudima koji u njemu zive...
Naravno da cu ga uvek i na svakom mestu i od svakoga braniti, cuvati...maziti i paziti... :smile:

Naravno da cu reagovati na svaciji zluradi i potcenjivacki komentar upucen na racun Beograda i Beogradjana...

I ovim bi moja komunikacija sa tobom bila zavrsena!

Ljubavi, hvala ti za sve. Ova dva naredna meseca ce biti mucenje, ali kada mi dodjes...MIAU!
Sorry zato sto me moji ne razumeju i ne zele da shvate da TI jedino me cinis srecnom, TI si jedini koji je uvek uz mene, iako si toliko kilometara daleko, a zbog tebe bih zelela cak i da napustim i faks i pocnem najzad da zivim sa tobom.
Faks mi nije tesko napustiti, jer me ubija, steze me, gusi, ne mogu da ga podnesem. Mrzim pravo! Ali bi bio problem sa mojima.... Razumi me molim te, jednog dana....ah, jednog dana :(

...eto, dobio si shto si svesno ili nesvesno trazzio. presekla sam.

....i zashto mi sada tu iznudjenu odluku chinish teshkom?
...jedan dan nije dovoljno, nije ni dve nedelje, koliko sam, eto, ja odredila...

posle toga cemo videti. ja na staro necu da se vracam.
opet, nisam sigurna, ali chini mi se da je mozzda kasno za novi pochetak.

Zasto se osecam ponizeno...ne bih trebala znam!Hocu da mi opet zapevas onu slatku melodiju kao i sinoc,kako bih se malo opustila...Godinu dana mog besa mi nista nije znacilo...zasto ne mogu da te mrzim?
Hajde posalji mii neku slatku poruku veceras,pocinjem da sizim...:cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back