buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.846
Redovno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Praktikujem, volim...Ništa lepše nego kada muškarac sam uzme ruku.
Neke si delove tela preskočio, izmedju ruku i vratova.Malo šale
Dvoje se prvo drže za ruke
pa za noge
pa za vratove
Svaki je dodir bliskih, ljudi koji se vole lekovit.
Uspeh je doziveti ovo:
![]()
Бре схебете сваку романтику ви сисољупциi stavi ih na sise
![]()
koliko samo pesama ima o "grudima" i "njedrima"Бре схебете сваку романтику ви сисољупци![]()
Tema je na ljis-uБре схебете сваку романтику ви сисољупци![]()
Па зар Љ није љубав? Подразумева и романтикуTema je na ljis-u, reklo bi se da je mi romantici spamujemo
![]()
I to je sjajnoi stavi ih na sise
![]()
Pa zar držanje za ruku nema veze i sa sexom?Па зар Љ није љубав? Подразумева и романтику
odlično primećeno medjutim izbegao sam pravne momente i fokusirao na suštinu držanjaTema je na ljis-u, reklo bi se da je mi romantici spamujemo
![]()
Па мени није секси, нити има везе са сексом, шта знам.Pa zar držanje za ruku nema veze i sa sexom?
Mama Mia, kako je divno kad se posle sexa negde napolju držimo za ruke!
odlično primećeno medjutim izbegao sam pravne momente i fokusirao na suštinu držanja
Па мени није секси, нити има везе са сексом, шта знам.
То је већ предигра. Обично држање за руку, после одласка код зубара или куповину, ја сам разумела да се на то мисли.Uffff, meni jeste, bukvalno kao da dok se držimo za ruke struji između nas sve ono.. Što je bilo tad, kao nastavak, pa mi steže ruku itd. Pa mi ne da da je pomerim.. Bukv nastavak.
odlično primećeno medjutim izbegao sam pravne momente i fokusirao na suštinu držanja
Pa na sve se misli!То је већ предигра. Обично држање за руку, после одласка код зубара или куповину, ја сам разумела да се на то мисли.
Da, ali ovaj ljis godinama ima fokus na seks, manje romantiku.Па зар Љ није љубав? Подразумева и романтику
ljubav dolazi na kraju, ako da BogDa, ali ovaj ljis godinama ima fokus na seks, manje romantiku.
A niko ne kaze da nije ljubav, taman posla![]()