Pa u tome je stvar, sto ja mislim da nema dovoljno...da ovih drugih ima vishe. Nije da sad nekog diskriminishem, ali mora da se zna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

MarijA`:Pa nema šta da misliš drugih ima više... vidiš valjda i sama koliko se Beograd izgradio i proširio... ne množe se toliko pravi stari Beograđani... nego dolaze ljudi sa strane... ali to apsolutno nije ni bitno... svako ko voli i poštuje ovaj grad može što se mene tiče da kaže da je Beograđanin/Beograđanka...

Pa, stari Beograđani se ne množe uopšte !!!MarijA`:Pa nema šta da misliš drugih ima više... vidiš valjda i sama koliko se Beograd izgradio i proširio... ne množe se toliko pravi stari Beograđani... nego dolaze ljudi sa strane... ali to apsolutno nije ni bitno... svako ko voli i poštuje ovaj grad može što se mene tiče da kaže da je Beograđanin/Beograđanka...
krvolok:Pa, stari Beograđani se ne množe uopšte !!!![]()
menna:Mislim da su impotentni...odavno...
menna:Mislim da su impotentni...odavno...
SANDRINAbg:Jad i čemer...tuga...kolika li treba da je mržnja prema ljudima i gradu da se izjavi nešto ovako bolesno..?:?
menna:Mozda ti iz iskustva tvrdis suprotno?
SANDRINAbg:A sto tebe interesuje moje iskustvo ..??? :shock:
Sve moje tvrdnje su potkrepljene dokazima...samo nemoj opet, kako si procitala rec i slicno, pa nisi shvatila...![]()
Odskakuci od mene u...koracima...batacima...kako god...pocinjes da me zamaras, a tek sam te primetila... :?
menna:Odlicno sam shvatila ovaj put. Naravno da me ne interesuje tvoje iskustvo, samo ne mogu da ne primetim da ga imas. A kad smo vec kod interesovanja, zasto ti pokazujes isto prema mom odnosu ka gradu i ljudima u njemu? To sa impotencijom je bila shala, mozda na mestu, mozda neslana, ali ne znam sta ti treba da samu sebe prozivas radi gluposti.
Bol je uvek isti, sreća dođe kako kome... Razmenićemo laži i svako biće - svoj na svome :-)kučka:Ti si totalno moj tip..:-D
Sve sto ti nije jasno pitaj uciteljicuSamantha Jouns:WTF?????????????
?
?

bravo. od.... hm... nikad.rastamann:Od kada su Valjevke Beogradjanke?

....eeeee.... kamo srece....rastamann:Ovo sve je bilo chisto radi jahanja Maslachka![]()

)