TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elisa-Day:
Mislila sam da će biti lako, ali widiš, nije. I kad si sedeo sa ortakinjom i ispijao kafu, nije mi bilo swejedno što sam te widela u ženskom društwu... Ipak, značiš mi mnogo wiše nego što možeš zamisliti. Neću da lažem jer stwarno su česti trenuci kad poželim da te zagrlim i stegnem iz swe snage, da opet osetim twoje otkucaje srca. Ko zna čije si sad malo sawršenstwo... Nedostaješ mi...

ja sam siguran da ima jos jedna koja iste ove rechi govori... a kad me u oci pogleda, ne moze da odoli a da me ne izvredja...you are all bitches... and need to spank and kick.

...pokushao - ne ide mu.... chovek se pretvorio u hodajucu depresiju. na psihichkoj bazi je krenuo da se razboljeva. i ja sam mu rekla da se vrati.... da bi bio srecan. i bio je neko vreme, al opet je sad nesrecan.
...va jeste smor, ali je u neku ruku i navlakusha....
...ja nisam spremna da se vratim, imam sasvim ok posao, ok placen, ne zavisim ni od koga i normalno zzivim.... to retko ko u ove dane mozze da kazze.
...on ne mozze da dodje, ali iz sasvim razumljivih razloga ne mozze od mene da trazzi da idem njemu....

...sad kad malo bolje razmislim - da li je to normalno? el to shto ja necu da zzrtvujem svoj zzivot zbog njega sebichno? mozzda bih ja trebalo da pokupim prnje i kazzem "adio, belgrade". ?:

...i na kraju... kazze meni moj prijatelj jedan - znash, doci ce dan, taj vikend, kad cete se videti i necete se prepoznavati. 5 dana po 5 dana ce se nakupiti u godinu ne vidjanja. ljudi se menjaju, a vi te promene necete moci da ispratite jedno u drugom. i mozzda ste sada savrsheni, ali za neki period vremena..... eto.

udavih vas.

nisi udavila, ja htedoh odavno to da te pitam, al reko malo je neprimereno, chim se zvanichno ne zalish-ne otvarash temu, a i logichno je da postoji razlog shto je tako... pa meni deluje normalno jer ste se tako dogovorili... prijatelj mudro zvuchi, jbg... mada ko zna
mada nesrecan je i ovako i onako, ma ne znam nisam pametna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back