TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala drugari.

u svakom sluchaju, mislim da vredi.

...na silu nishta necu presecati, to bi bilo em bolno, em kontraproduktivno.... ne zzelim sebi jednog dana da kazzem..."eeee, da sam ostala sa njim...." i to....

...ja cu sve da uradim u mojoj moci da uspemo, a ako ne...zayeb. i tugovati je lepo - znash da si zziv.

...na kraju.... evo, vec je chetvrtak. ;) sutra cu da nestanem, al` se vracam odlichne volje u ponedeljak! :)

Mačkić-Maslačkić, tako mekani jezik poput tvog nema niko!
Ne znam zašto ne pokušaš uz pomoć basne? Rod u kome se ogledali mnogi. Ne moraš sve otvoreno a ipak kažeš. Ko se seti da se pod maskom svinje krije taj i taj, to je njegovo lično gledanje.
U obliku nedužnih životinja, najčešće domaćih, sve ljudske osobine. Naizgled priča za malu decu, kad ona o odraslom magarcu. Neumrli Andersen.
Njegove najveće slabosti kroz nedužnu skasku o do juče maženom pačetu, sada već mutiranom ćuranu.

....:lol: :lol:....

...prekratko smo zajedno da bi bili stari par.... a mature se ni ne secam. :)

...mojne da mi dirash rodni grad, samo ja i manibals mozzemo da ga pljujemo... to je isto kao kad bih ja rekla da je vrachar oaza baba, deda i psecih go.vana.... :) ali ja vrachar volim... :)

....a ko nije osetio char bulja malih gradova ne mozze ni da zna zashto je navlakusha.... jeste smor, ali je sve laganica, no stress, no worries.... samo.... rege. :)

Valjevo je gotivan, tamo mi je bila ljubav iz vojnickih dana :)))) eh kad se setim...poludeo bih bez nje...sav moj testosteron i frustracija je nestajala kad bi ona bila pored mene...ahhh to su bila vremena... I restoran Jefimija i oni njegovi divni specijaliteti sa rostilja... :))) e moj zikice jovanovic spanac i moje Zaoke (izvidjacko diverzantska jedinica) Crvena bera moja je mera, uvek tih uvek sam iz mraka siptare napadam :)

Taman sam pomislila da sam hrabrija od tebe, al' sad si me opet matirao. Pristao si na moj predlog i sad ces da me pustis da se koprcam i gledas kako nemam pojma sta zapravo hocu, ni gde sam posla ni sta bih ti rekla,... Pa hajde sad ti uradi nesto, pa da i tebi i meni bude lakse i lepse

USKORO CES SAZNATI DA JE SVE OVO SAMO MOJA GLUMA. TU SAM...NE STO TE VOLIM...NE STO TE ZELIM...TU SAM DA TI VRATIM SVE ONE GODINE KOJE SI MI UZEO. GADIS MI SE ALI VREDI TRPETI SAMO ZA TRENUTAK KOJI CE USKORO DOCI....TRENUTAK KAD SHVATIS DA SI SAM....DA SI IZGUBIO SVE A NA KRAJU I MENE. VRACACES FILM U NAZAD I SHVATITI KAKO SAM SVE PRORACUNATO RADILA A TADA CE BITI KASNO. UNISTICU TI ZIVOT!!!!!

ha, jedva cekam da mu ovo stvarno kazem, jos samo malo......

kocopicoco:
USKORO CES SAZNATI DA JE SVE OVO SAMO MOJA GLUMA. TU SAM...NE STO TE VOLIM...NE STO TE ZELIM...TU SAM DA TI VRATIM SVE ONE GODINE KOJE SI MI UZEO. GADIS MI SE ALI VREDI TRPETI SAMO ZA TRENUTAK KOJI CE USKORO DOCI....TRENUTAK KAD SHVATIS DA SI SAM....DA SI IZGUBIO SVE A NA KRAJU I MENE. VRACACES FILM U NAZAD I SHVATITI KAKO SAM SVE PRORACUNATO RADILA A TADA CE BITI KASNO. UNISTICU TI ZIVOT!!!!!

Jooooj ledi mi se krv u zilama od tebe, opasna zeno. Nadam se da je taj stvarno zasluzio to sto mu se sprema, u protivnom mi ga je stvarno zao. Ni zasta na svetu se ne bih menjala sa njim....

kocopicoco:

Jooooj ledi mi se krv u zilama od tebe, opasna zeno. Nadam se da je taj stvarno zasluzio to sto mu se sprema, u protivnom mi ga je stvarno zao. Ni za sta na svetu se ne bih menjala sa njim....

Maslachak:
...kakav je da je.... moj je!
...nabavicu ja pushku, pa cesh videti.... :) a na kraju, pushka mi nece ni trebati. ;)

Proveo sam jedan deo zivota u Valjevu a inace sam i potomak tog blesavog naroda i dobro znam sta je to sto cini duh tog grada. Znate li zašto je Valjevo postalo vrlo čudan grad? Jer je bilo na kraju železničke pruge, dalje voz nije išao. Svi ludaci su ulazili u taj voz bez povrtka koji je dolazio do Valjeva. Rudimentarni ostaci tog ludila su i dalje tamo.

Pozdrav za Valjevku , a zna se da su najlepse Beogradjanke , Valjevke. ;)

Naravno da sam ja rekla klijentu da smara i spustila slušalicu! Naravno da sam zavisnik od neta! Naravno da mrzim koleginicu jer hoće da priča samnom, a meni se visi na jebenom forumu....
ufff.. pa ovo radi... sad mi lakše :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back