TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Patnja je stanje izolovanosti : tvoj doživljaj i tvoj centar Univerzuma...

Empatija i saosećanje, najpre se troše i ne treba druge stavljati na probu, iznova ponavljati iste, zamorne...zamorne...tako zamorne i drugome tako dosadne detalje koje vrtiš po glavi...
Ista pitanja, koja te progone, a na koja ni sam ne nalaziš odgovor...

Činilo mi se da će mi se kosti lobanje rastočiti...da će mi pući grudni koš u kome se valjao mutljag, dignut sa samog dna duše...

Stomak mi se pretvorio u doboš veš - mašine u kome su se muntala creva, želudac, bubrezi i dzigerica...
Umesto praška za pranje, sipala bih po jednaku mericu besa, gorčine...stida...kajanja i poniženja...
Onda bi program krenuo. Pet okreta u levo, pa stop. Tri okreta u desno. Stop.

Metodično, polako, dok neko posebno bolno sećanje ne bi poslužilo kao okidač da se uključi centrifuga, posle koje sam bivala izmoždena do te mere, da sam mislila, dobro je...kraj je...ne može se više...

Djavola...program se automatski nastavlja, idemo u nov cirkus...tri okreta u levo...pet u desno...nema predaha.

Držala sam se one izlizane izreke, kako " vreme sve leči"...čekala ga...to yebeno vreme...čekala da ga dovoljno najagmim...
Čekala, da se mašina pokvari...da se zupčanik zaglavi...da sve već jednom prestane...

Ne mogu prepričati, kroz šta sam sve, zapravo, prolazila...

Mogu samo da kažem : Patila sam. Bezmerno. Tačka.

Razumi me i oprosti. Sada mi je tesko. Uhvati me tako taj duboki daun. Pricamo, ali znam da se ljutis na mene zbog mog otrovnog, ljubomornog jezika.
Nekad umem biti otrovna, a ne mislim tako. Izvini za ovo veceras.
Ne znam sta mi je bilo... Videla sam da ti je bilo neprijatno. Sada se kajem.
Pomozi mi, pomozi mi. Tako sam sama. Ne ostavljaj me. Umrecu.

rain je moje ime:
Razumi me i oprosti. Sada mi je tesko. Uhvati me tako taj duboki daun. Pricamo, ali znam da se ljutis na mene zbog mog otrovnog, ljubomornog jezika.
Nekad umem biti otrovna, a ne mislim tako. Izvini za ovo veceras.
Ne znam sta mi je bilo... Videla sam da ti je bilo neprijatno. Sada se kajem.
Pomozi mi, pomozi mi. Tako sam sama. Ne ostavljaj me. Umrecu.
...meni moj dechko ponavlja ovo barem jednom nedeljno....
...kako to dosadi choveku/zzeni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back