Evo Joko da i tebi bacim ovde koje slovo, ipak si najbolja... Opet izvinjenja naravno, sta se drugo od mene i da ocekivati. Znas kad sam te prvi put videla, pomislila sam, koja pacenica, onda u prvoj srednje kad si dobila keca prve nedelje, iz poslovne...place pacenica. Pa, izvini sto sam te posle naucila da ne places zbog keceva, i sto vise, to bolje. Izvini sto sam te 4 godine blamirala pred Mikicom i pred celom skolom. Znas kad on prodje a ja nesto provalim. Zao mi je sto sam mu rekla da si opsednuta njime i da si napravila oltar u sobi posvecen njemu. Uh, kako me je tad prenerazeno gledao! Ne mogu da se setim da li sam mu ikad rekla da sam lagala. Izvini sto ne mogu da se setim. Izvini sto sam mu dala da cita tvoj dnevnik, i sto sam mu rekla da je to samo prvi deo, od 7 tomova.
Zao mi je sto sam morala da budem sa svakim s kim si ti bila, cisto da dokazem i pokazem. Zao mi je sto uvek moram da dokazem i pokazem. Uf, da, izvini sto sam rekla da ti je majka karakondzula, nisam morala bas. Cekaj, ima dalje! Zao mi je sto sam rekla da imas oooogromne sise, i da bih se ja na tvom mestu svim silama trudila da ih sakrijem. Izvini sto sam neki dan naglasila da ti moras da kupujes patike na buvljaku a ja ne. Izvini sto sam ti pred celim drustvom rakla da si klosarka. Izvini sto sam to uopste rekla. Zao mi je sto sam se mesala u tvoju vezu sa Bebijem, iako si me lepo zamolila da batalim. Izvini sto te uvek iscool-iram kad mi je neko drugi zanimljiviji, i sto se ljutim kad pokusas da mi vratis istom merom. Izvini sto za vecinu ljudi koje ti gotivis ja imam samo reci tipa “kokoska, seljanka, glupaca, pateticna, klosarka...” Izvini sto se posle smeskam tim ljudima. Izvini sto se na svaki tvoj problem ja zavratim od smeha. Izvini sto te prozivam jer radis za 300 dinara dnevno. Izvini sto te pljujem kad nemas cigare. Izvini sto se krstim svaki put kad ne uklopis boju kaisa, cipela i torbice, jer nemas. Zao mi je sto nikad nisam htela da ti pisem sastave iz engleskog. Izvini sto si morala da cuvas moje prljave tajne. Hvala ti sto ih jos cuvas. Izvini sto uvek moram da budem u centru paznje, po svaku cenu. Izvini sto sam ti rekla da si ljubomorna kad sam bila s Pedjom, mada jos uvek ne znam na sta tu ima da se bude ljubomorno. Ima toga jos, izvini sto ne mogu da se setim svega, ti dodaj... Nego, znas, mozes i da me mrzis, i da me volis, al sa nekim se stvarima valjda rodis, a ja sam se rodila sa malo manje srca nego sto je potrebno da bi se neke stvari postovale. A i kad me mrzis, opet me volis vise nego svi oni plasticni ljudi oko mene... Nemoj sad da se uobrazis, i ne sanjaj da ja sve ovo mislim iz dubine duse. Jos sam ona stara, samo kupujem vreme... he... Al hvala ti sto si tu, i hvala ti sto si najbolja i onda kad sam ja najgora.