vi verovatno nikad niste bili pacenici... svaka cast!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

menna:vi verovatno nikad niste bili pacenici... svaka cast!

Bad_Wolf:Vidi, na diskretan nacin ti ljudi skrecu paznju da smaras, a ti sad vidi kako ces da nastavis.
Imaj u vidu da su ljudi na Krsti, generalno, dobronamerni...
menna:Da li sam ja mozda rekla da nisu dobronamerni? Samo sam zamolila te dobronamerne ljude da ne budu zajedljivi u vezi sa mojim obracanjem ocu. I nemam nameru da se izvinjavam ako to tebe, ili bilo koga na ovom generalno dobronamernom forumu, smara. Ako bi da se zabavljas, otvori temu "vicevi, provale, blamovi..." pa mozda tamo i bacim neko interesantno slovo.
Tuzno je biti, a ne ciniti nista da se promeni.menna:vi verovatno nikad niste bili pacenici... svaka cast!
Bad_Wolf:Kako hoces.
Ovo je bilo glupo.
Kad_LupimLupim:Tuzno je biti, a ne ciniti nista da se promeni.

nemanja02:moslim ovo je glupa tema Niko nije kukavica.

menna:Da mozda i to nije generalno misljenje ljudi na forumu? Ili si ti pozvan da procenjujes sta je glupo a sta ne? Sledeci put kazi: "Po mom misljenju...to je tako i tako...", ili me jednostavno oteraj u pm, da te ceo svet razume...
Pozz
SiIent Bob:Bježte u brda, stižu Njemci!
cLick - OR - Die:Mrzim Topicj za kukavice

Ne znam, ja sam samo, ovaj, pošao tetki po lekove...chika_doktor:ajde brzo reci gdje su partizani

Bad_Wolf:Opet pises gluposti - licno meni si rekla da nesto uradim (otvorim temu), a posto ipak bolje poznajem sebe, nego ti mene - mogu da procenim da je to sto si napisala glupost.
Procitaj ponekad ono sto napises...