TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bad_Wolf:
Vidi, na diskretan nacin ti ljudi skrecu paznju da smaras, a ti sad vidi kako ces da nastavis.

Imaj u vidu da su ljudi na Krsti, generalno, dobronamerni...

Da li sam ja mozda rekla da nisu dobronamerni? Samo sam zamolila te dobronamerne ljude da ne budu zajedljivi u vezi sa mojim obracanjem ocu. I nemam nameru da se izvinjavam ako to tebe, ili bilo koga na ovom generalno dobronamernom forumu, smara. Ako bi da se zabavljas, otvori temu "vicevi, provale, blamovi..." pa mozda tamo i bacim neko interesantno slovo.

menna:
Da li sam ja mozda rekla da nisu dobronamerni? Samo sam zamolila te dobronamerne ljude da ne budu zajedljivi u vezi sa mojim obracanjem ocu. I nemam nameru da se izvinjavam ako to tebe, ili bilo koga na ovom generalno dobronamernom forumu, smara. Ako bi da se zabavljas, otvori temu "vicevi, provale, blamovi..." pa mozda tamo i bacim neko interesantno slovo.

Kako hoces.

Ovo je bilo glupo.

Ma,da...sve hrabri stali jedan uz drugog...zavire na ovu temu da prozivaju ljude koji nemaju hrabrosti... :roll: U chemu je fazon? Ako nemate shta da napishete,a da se drzhite teme,zashto gazite ljudima na muku,prozivate ih i ismevate? Zashto uopshte posecujete istu? Da sam malo zlobnija,kao shto nisam,pomislila bih da dolazite ovde da chitate i hranite se tudjim bolom.... U sluchaju da nekim chudom mislite da su vam komentari dobronamerni,verujte da uopshte ne izgledaju tako!
E,sad da ste mi tu,ne bih bila kukavica da vam ovo i u ochi kazhem! :evil:

menna:
Da mozda i to nije generalno misljenje ljudi na forumu? Ili si ti pozvan da procenjujes sta je glupo a sta ne? Sledeci put kazi: "Po mom misljenju...to je tako i tako...", ili me jednostavno oteraj u pm, da te ceo svet razume...
Pozz

Opet pises gluposti - licno meni si rekla da nesto uradim (otvorim temu), a posto ipak bolje poznajem sebe, nego ti mene - mogu da procenim da je to sto si napisala glupost.

Procitaj ponekad ono sto napises...

:) :) :)
Dobro vece dobro
Ovo je prica o mojim prijateljima
I ostalim stvarima
Poslusajte je

Hajde da se drogiramo
Ma nek se oci sjaje
Hajde da se drogiramo
To je ono najljepse sto nam srce poznaje

Dolazim u grad
Pred kafanom stoje
Sve dobre kolege moje
Lice im bez boje
Spokoj im u dusi
A svaki cigaru pusi

Hajde da se drogiramo
Ma nek se oci sjaje
Hajde da se drogiramo

Hocu onda i ja da se stanje smiri
Da malo sa njima zmirim
Zakljucam se negdje urokam se dobro
Da vidis miline moj pobro

Hajde da se drogiramo
Ma nek se oci sjaje
Hajde da se drogiramo

Bad_Wolf:
Opet pises gluposti - licno meni si rekla da nesto uradim (otvorim temu), a posto ipak bolje poznajem sebe, nego ti mene - mogu da procenim da je to sto si napisala glupost.

Ne znam po kojoj analogiji zakljucujes da cinjenica da ti bolje poznajes sebe nego sto te ja poznajem, podrazumeva pretpostavku da mozes da procenis da ja pishem gluposti?

Jos bolje, napisi nekad ono sto si procitao, posto vidim da ti samostalno sklapanje recenica bas i ne ide najbolje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back