TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samantha Jouns:
MRSH Bre kepecu jedan slinavi....Pederchino breeeeeeeeeeeeee idi jebi onu tvoju motku od ribe majku ti tvoju debilnu crnogorsku razmazenu onu jadnu!!! MRSHHHHHHH BRE!!!!! ***** jedno balavo!!!!!

Znachi, Samanta, samo pratim... Uvek kada te neko zajebe, obavezno padne napushavanje njegove sadashnje ribe. Jel' su one stvaro toliko grozne ili si ti toliko dobra?

menna:
Jos nisam upoznala nekoga ko bi mogao mene da terorise i da dodje do te izopacene psihe. Osim mene, naravno. :evil: E kod klinova pod nokte bih se vec zamislila. :?

Aumpfh...Nekim ljudima sve chovek mora plastichno da objashnjava...

Ispadash jako neozbiljna (u najmanju ruku, izrazio bih se sigurno gore, ali me mrzi sada da se bakcem sa tim) tim izjavama tipa "ja sam mnogo looda, bash sam djubre, bilo bi mi lakshe da mi neko uradi dupe" i sl. Steci ce ljudi utisak da si pre blago retardirana nego shto si sjebana, shto verovatno ochekujesh. Meni je samo zao tebe i uopshte ne mislim da si mnogo zajebana. Ako je sve istina shto si rekla, onda je on samo glup, a ti samo sisa shto koristish choveka sa slabom inteligencijom i josh slabijim samoposhtovanjem (chitaj glupog).

Znash, ovde nemash razloga da se dokazujesh. Proshlo je vreme kada su te nazovi "opasne" ribe bile popularne. Ovde smo svi drugari. Ono, promeni nick, pojavi se kao brand new, udahni, izdahni, pa sve ponovo, ali sazvaci pre nego shto pochnesh da lupetash.

rastamann:
Aumpfh...Nekim ljudima sve chovek mora plastichno da objashnjava...

Ispadash jako neozbiljna (u najmanju ruku, izrazio bih se sigurno gore, ali me mrzi sada da se bakcem sa tim) tim izjavama tipa "ja sam mnogo looda, bash sam djubre, bilo bi mi lakshe da mi neko uradi dupe" i sl. Steci ce ljudi utisak da si pre blago retardirana nego shto si sjebana, shto verovatno ochekujesh. Meni je samo zao tebe i uopshte ne mislim da si mnogo zajebana. Ako je sve istina shto si rekla, onda je on samo glup, a ti samo sisa shto koristish choveka sa slabom inteligencijom i josh slabijim samoposhtovanjem (chitaj glupog).

Znash, ovde nemash razloga da se dokazujesh. Proshlo je vreme kada su te nazovi "opasne" ribe bile popularne. Ovde smo svi drugari. Ono, promeni nick, pojavi se kao brand new, udahni, izdahni, pa sve ponovo, ali sazvaci pre nego shto pochnesh da lupetash.

Mozda sam neozbiljna, mozda postoji i teza rec za to, mozda sam looda i djubre, moguce da sam i retardirana, ne mislim da sam zajebana. Mozda je on glup, mozda je samo dobar, ja verovatno jesam sisa. I nemam potrebu da se ovde dokazujem, imala sam potrebu samo da napisem ono sto ne mogu da mu kazem. U narednim postovima sam se samo zezala, mada si ti to pogresno protumacio kao dokazivanje.

Evo Joko da i tebi bacim ovde koje slovo, ipak si najbolja... Opet izvinjenja naravno, sta se drugo od mene i da ocekivati. Znas kad sam te prvi put videla, pomislila sam, koja pacenica, onda u prvoj srednje kad si dobila keca prve nedelje, iz poslovne...place pacenica. Pa, izvini sto sam te posle naucila da ne places zbog keceva, i sto vise, to bolje. Izvini sto sam te 4 godine blamirala pred Mikicom i pred celom skolom. Znas kad on prodje a ja nesto provalim. Zao mi je sto sam mu rekla da si opsednuta njime i da si napravila oltar u sobi posvecen njemu. Uh, kako me je tad prenerazeno gledao! Ne mogu da se setim da li sam mu ikad rekla da sam lagala. Izvini sto ne mogu da se setim. Izvini sto sam mu dala da cita tvoj dnevnik, i sto sam mu rekla da je to samo prvi deo, od 7 tomova.
Zao mi je sto sam morala da budem sa svakim s kim si ti bila, cisto da dokazem i pokazem. Zao mi je sto uvek moram da dokazem i pokazem. Uf, da, izvini sto sam rekla da ti je majka karakondzula, nisam morala bas. Cekaj, ima dalje! Zao mi je sto sam rekla da imas oooogromne sise, i da bih se ja na tvom mestu svim silama trudila da ih sakrijem. Izvini sto sam neki dan naglasila da ti moras da kupujes patike na buvljaku a ja ne. Izvini sto sam ti pred celim drustvom rakla da si klosarka. Izvini sto sam to uopste rekla. Zao mi je sto sam se mesala u tvoju vezu sa Bebijem, iako si me lepo zamolila da batalim. Izvini sto te uvek iscool-iram kad mi je neko drugi zanimljiviji, i sto se ljutim kad pokusas da mi vratis istom merom. Izvini sto za vecinu ljudi koje ti gotivis ja imam samo reci tipa “kokoska, seljanka, glupaca, pateticna, klosarka...” Izvini sto se posle smeskam tim ljudima. Izvini sto se na svaki tvoj problem ja zavratim od smeha. Izvini sto te prozivam jer radis za 300 dinara dnevno. Izvini sto te pljujem kad nemas cigare. Izvini sto se krstim svaki put kad ne uklopis boju kaisa, cipela i torbice, jer nemas. Zao mi je sto nikad nisam htela da ti pisem sastave iz engleskog. Izvini sto si morala da cuvas moje prljave tajne. Hvala ti sto ih jos cuvas. Izvini sto uvek moram da budem u centru paznje, po svaku cenu. Izvini sto sam ti rekla da si ljubomorna kad sam bila s Pedjom, mada jos uvek ne znam na sta tu ima da se bude ljubomorno. Ima toga jos, izvini sto ne mogu da se setim svega, ti dodaj... Nego, znas, mozes i da me mrzis, i da me volis, al sa nekim se stvarima valjda rodis, a ja sam se rodila sa malo manje srca nego sto je potrebno da bi se neke stvari postovale. A i kad me mrzis, opet me volis vise nego svi oni plasticni ljudi oko mene... Nemoj sad da se uobrazis, i ne sanjaj da ja sve ovo mislim iz dubine duse. Jos sam ona stara, samo kupujem vreme... he... Al hvala ti sto si tu, i hvala ti sto si najbolja i onda kad sam ja najgora.

rastamann:
Nisam pratio prichu zaista, samo pratim tvoje postove. Iskljuchivo se udarash sa zauzetim likovima, a onda se smorish kada ostanu sa svojim ribama :)

Ocigledno ne pratis moje postove ja uvek se istresam samo NA JEDNOM TIPU,..
a ja cu da se hebem sa kim ja hocu....i uglavnom se nikad ne bih zabavljala sa tipovima sa kojima se ja hebem..
Oni samo i SLUZE ZA SEX A NE ZA VEZU!!! Prema tome,...

Samantha Jouns:
Ocigledno ne pratis moje postove ja uvek se istresam samo NA JEDNOM TIPU,..
a ja cu da se hebem sa kim ja hocu....i uglavnom se nikad ne bih zabavljala sa tipovima sa kojima se ja hebem..
Oni samo i SLUZE ZA SEX A NE ZA VEZU!!! Prema tome,...

Samantha,..a da probas da spojis SEX i vezu u jedno? Nije lose,uopste. A i ne smarash se dok se zabavljas sa tipom sa kojim nemas sex. Probaj..2 u 1:)

@SJ Reci im, reci!!! :)

----
@tema

Koja si ti budala: pricas k'o navijena i samo sebe reklamirash. Obrati paznju da ti svaka recenica pocinje sa: "Ja...!" i josh je najgora ona "Ja hocu...!" i onda radis i navaljujes da radis ono sto ja necu...

Batine su za takve razmazene...

E da menna, ti si od ohih koje su kao, rafinirano zlo u ljudskom obliku. Ili mozda stvarno jesi. U kom slucaju ne bih voleo da sam ti u kozi....racun si pisala mnogo dugo i mnogo je skup, a docice na naplatu...ne,ne moras ti u to da verujes i mozes da mislis da je to glupost, ali...cekaj it will hit you when least expected with no mercy at all

_AnjA_:
menna...nekako prestajem da verujem da je sve ovo istina. A u sluchaju da jeste, ti si najsjebaniji i najtuzniji stvor na planeti, ikada.

Ma stvar je sto nisam tuzna uopste, zato se i izvinjavam... Bas sam sinoc poslala ovaj link toj mojoj Joki, i rece da ce sve da mi zaboravi, vec jeste, jedino ce mi se krvi napiti za dnevnik od 7 tomova... to je tek sad saznala. Sta cu... E Joko, ajde registruj se pa me malo brani, kazi narodu da nisam bas tako losaaa....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back