Kad_LupimLupim:Nenene... ovde je potrebna neka teska psihicka tortura, do paranoje i ludila, da bi pravda bila zadovoljena![]()
Jos nisam upoznala nekoga ko bi mogao mene da terorise i da dodje do te izopacene psihe. Osim mene, naravno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:Nenene... ovde je potrebna neka teska psihicka tortura, do paranoje i ludila, da bi pravda bila zadovoljena![]()
Samantha Jouns:MRSH Bre kepecu jedan slinavi....Pederchino breeeeeeeeeeeeee idi jebi onu tvoju motku od ribe majku ti tvoju debilnu crnogorsku razmazenu onu jadnu!!! MRSHHHHHHH BRE!!!!! ***** jedno balavo!!!!!
menna:Jos nisam upoznala nekoga ko bi mogao mene da terorise i da dodje do te izopacene psihe. Osim mene, naravno.E kod klinova pod nokte bih se vec zamislila. :?
rastamann:Aumpfh...Nekim ljudima sve chovek mora plastichno da objashnjava...
Ispadash jako neozbiljna (u najmanju ruku, izrazio bih se sigurno gore, ali me mrzi sada da se bakcem sa tim) tim izjavama tipa "ja sam mnogo looda, bash sam djubre, bilo bi mi lakshe da mi neko uradi dupe" i sl. Steci ce ljudi utisak da si pre blago retardirana nego shto si sjebana, shto verovatno ochekujesh. Meni je samo zao tebe i uopshte ne mislim da si mnogo zajebana. Ako je sve istina shto si rekla, onda je on samo glup, a ti samo sisa shto koristish choveka sa slabom inteligencijom i josh slabijim samoposhtovanjem (chitaj glupog).
Znash, ovde nemash razloga da se dokazujesh. Proshlo je vreme kada su te nazovi "opasne" ribe bile popularne. Ovde smo svi drugari. Ono, promeni nick, pojavi se kao brand new, udahni, izdahni, pa sve ponovo, ali sazvaci pre nego shto pochnesh da lupetash.
rastamann:Znachi, Samanta, samo pratim... Uvek kada te neko zajebe, obavezno padne napushavanje njegove sadashnje ribe. Jel' su one stvaro toliko grozne ili si ti toliko dobra?
rastamann:Nisam pratio prichu zaista, samo pratim tvoje postove. Iskljuchivo se udarash sa zauzetim likovima, a onda se smorish kada ostanu sa svojim ribama![]()
Samantha Jouns:Ocigledno ne pratis moje postove ja uvek se istresam samo NA JEDNOM TIPU,..
a ja cu da se hebem sa kim ja hocu....i uglavnom se nikad ne bih zabavljala sa tipovima sa kojima se ja hebem..
Oni samo i SLUZE ZA SEX A NE ZA VEZU!!! Prema tome,...
_AnjA_:Samantha,..a da probas da spojis SEX i vezu u jedno? Nije lose,uopste. A i ne smarash se dok se zabavljas sa tipom sa kojim nemas sex. Probaj..2 u 1![]()
_AnjA_:menna...nekako prestajem da verujem da je sve ovo istina. A u sluchaju da jeste, ti si najsjebaniji i najtuzniji stvor na planeti, ikada.