TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači, bolje da sa ne javljam.
d030.gif

rastamann:
Nemoj da budesh sigurna, Djura ima teshku ruku...A i to proseravanje tipa:"Tako bi bilo bezbolnije" je chista glupost. Budi dobra prema choveku i nemoj da pravish sranja...

E sad si me podsetila na moju najbolju drugaricu. I jes' proseravanje. E kad sam vec kod drugarice i kod izvinjenja mogla bih i njoj ovde da bacim koje slovo...

Zao mi je sto te nisam ubio jednim udarcem, kada si mi rekla da si tri godine volela drugog muskarca a bila sa mnom, i da si sa nekim za 5 dana bila srecnija nego sa mnom za pet godina veze, da taj sjaj u ocima dok si u krevetu sa mnom i padas u nesvest nije zbog mene vec zbog drugog muskarca kojeg potajno zelis vec duze vreme. Znam da lazes, kuckice malena smrdljiva, vidim ti u ocima, da zelis samo da me povredis, i uspela si nekada davno u tome, sada kada je proslo toliko vremena od toga, zao mi samo sto ti tada nisam otkinuo glavu sa ramena, vec samo lupio samar.

ahhh... olaksanje :)))

Mozda si mislio da cu seci vene zbog tebe,da cu ti kukati i juriti te po gradu...ali ne mili moj nisam ja na te grane spala,moja je osveta bila kratka i hladna... i to ti najvise smeta jel da?prosto je neverovatno koliko si pao u mojim ocima za samo nekoliko minuta,cestitam ti ti si prvi koji je to uspeo...
i sad kad te gledam ovako sa strane shvatam da si u mom zivotu bio samo jedan od...prolazan i takav ces i ostati...
necu ja guliti moja kolena i moliti za oprostaj,nisi mi ti toliko bitan faktor u zivotu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back