TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dvema devojkama koje su me razocarale danas: Ne kapiram vasu dvolicnost.... rekle ste mi da iskoristim sto vise mogu od zivota i likova koji mi se nabacuju, da ne brinem mnogo za decka, da me on sigurno vara(sto cisto sumnjam, al' ajde...).....a kada sam rekla kako zelim jednog lika da "isprobam"(i to u shali), vi kenjate kako mislim samo na sex, da ne mozete da verujete da bih prevarila svog decka i spustila se tako nisko, ponizila se i dozvolila da me neko iskoristi..... WTF is wrong with u? Sada sam ispala, po vasoj prici, neka qrva koja bi se kresnula sa svakim... Ne mislim da bih se spustila nisko, niti bi me neko iskoristio, a ni ja njega... a i znate da sam se salila....
Znaci ima nesto sto vam smeta, a necete da mi kazete, pa se izdrkavate ne mene u vezi sa drugim stvarima.... Ma, od sada vam nista ne pricam....

Sefe, iako si ti korektan, i posten prema meni kako sam kazes... ja ti iskreno zelim da se nikad ne sretnemo u mraku... Videci da ja iz svog polozaja ne mogu nista da uradim, resih da se uvucem direktoru u dupe, te da me on spasi tvoje dobrote... Medjutim dok se ja namazah tot-mascu, da ko svaka pederska ulizica sto lakse skliznem, videh da mu iz dupeta vire pertle... Pa sam hteo da te pitam ovako kukavicki preko neta kad se pre uvuce, i kako ti se cini u direktorovom dupetu, oce li te skoro darovati necim... Koliko si li se samo mucio da se uvuces, znam da te niko nece izvuci odatle, mada kandidata za tvoje mesto ima na svakom koraku...

Ne znam gde da podelim utiske, pa cu ovde:
BOOOOOOOOOOOOOZEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! Sinoc je bilo yebeno dobro! Kako volim kada se tako otkinem od alkohola i od zivota, pa budem vesela... Guardiani su razbili, ali mi krivo sto nije bila Battlefield... Nasla sam se sa drustvom koje nisam videla 10000000 godina, blejali smo ispred, jer niko nije imao para da udje... Ali se culo dobro....
Urlali smo i pevali kao stoke, cudi me sto nas nisu priveli.... Kada ce opet?!?!?!
Volela bih da ste se svi osecali kao ja sinoc... ali ne i kao ja sada... moram da idem, a noge ne zele da se pokrenu, spavala sam manje od tri sata.... Jedva cekam da opet dodju(nadam se da hoce).
Pozz svima!

Maslachak:
...josh uvek sam sama i nisam popustila....
...josh uvek nisam svesna toga da sam sama....

...da li zbog toga ili ne.... uopshte mi ne ide loshe....

Da, racionalizacija efektom sladak je limun,
ocigledan je zakljucak teorije:
“zuto cvece niko nece” iako junackim grudima jurisa na forumasku populaciju." :D

Medjutim, sjetih se pjesme “ … tavala, tavala ta … podvala…” i propade mi teorija.

Bem ti kvantne efekte, uvijek se nadju kad ne treba i upropaste dobru teoriju! :sad:

715:
Da, racionalizacija efektom sladak je limun,
ocigledan je zakljucak teorije:
“zuto cvece niko nece” iako junackim grudima jurisa na forumasku populaciju." :D

Medjutim, sjetih se pjesme “ … tavala, tavala ta … podvala…” i propade mi teorija.

Bem ti kvantne efekte, uvijek se nadju kad ne treba i upropaste dobru teoriju! :sad:
....uuuu... na neke ljude vrucina pozitivno deluje....

provalio si me. :)

Ajoj! Shlihtaro jedna! Kako se uvlachish shefu, to nije normalno! Gadish mi se, beskichmenjakusho! Kako ga muvash, pa to je strashno! Pazi da ne dobijesh posao kao zamenica shefice.... sutra malo, ti si glupa za to, a on nije, tako da se pozdravi sa tim!
I ko vam je dao za pravo da odredjujete radno vreme bez mog pristanka? To smo trebale da uradimo zajedno!
Ala sam vas zajebala kada sam dala otkaz! Pa je jadnik, shef, morao da me moli da ostanem i dodjem kada mi odgovara, samo da se posao zavrshi na vreme i da radim 8h dnevno! HAHAHAHAH! :lol: :twisted:
Rekla sam da cu vam vratiti! Hajde, zeznite me jos jednom, pa cu vas skenjati skroz, znam gde boli, tu cu i da grizem.... za sada je bilo dovoljno da me molite da ne napustim posao.... :lol: :lol: :lol: :twisted:
Sada znate da sa mnom nema zezanja.... Crvi!

Warden_Assasin:
Koliko sam ti puta pomogla i pokrivala svojim radom tvoje protratjeno vreme na telefonu? I ti mi vracas tako sto shefici kazes da zabushavam? Mala, to ti je najgora greska koju si mogla u svom kratkom zivotu da ucinis.... Trudim se da pomognem koliko mogu, korektna sam prema tebi i drugima.... Nisi htela da radis, a meni ne pada na pamet da tebi zaradjujem platu i ti trcis i govoris sefici da ne radim dovoljno dobro?
To sto si ti isfrustrirana, nezadovoljna svojim zivotom i sexom, to sto te decko vara i ponizava... to nije moj problem.... ja svoje probleme ostavljam tamo gde im je mesto, pa ih resavam, a ne iskaljujem svoje nezadovoljstvo na drugima....
Danas sam mogla 'ladno da te skenjam, al' sam precutala... sledeci put si gotova, samnom nema zezanja!!! Zasto svi steknu utisak da mogu da se zayebavaju samnom koliko god hoce? Mogu se ja shaliti, na tudji i svoj racun, sve ima neku svoju meru, ali sto je mnogo, mnogo je...
I jos mi ova sefica preti otkazom!
Ti mislis da sam debil, pa da ne vidim da zelis mesto sefice, a znas da sam bolja od tebe, pa si se usrala.... a ja cu raditi jos neko kratko vreme i palim odatle i briga me za tebe, ostale i platu od tvojih nezasluzenih 500 eura.....

sta da ti kazem,nema smisla ali istina je da za razliku od teorije u praksi je ovako
:arrow:
outhousecj8.jpg

Hehe, vratila sam ja njima.... :twisted:
Josh neka probaju ponovo.... Oni misle da mogu da me zezaju, jer sam sva tiha i mirna, usput i stidljiva kada se upoznam sa nekim..... Eh, da su znali unapred kakva sam... a josh kakva cu biti, ponovi li se neshto od ovoga.... Ni Bog im pomoci nece.... :lol: :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back