- Poruka
- 5.907
Molim te daj neki znak...da si ok
Molim te.

Molim te.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

menna:Kako si me samo procitao! Nego, Rasto, kako sam tebe tolikog uspela da zaobidjem u tom mom pohodu na qrceve? Ili je to zato sto jedino flertujes s tastaturom?

[[********]]:Vesela_zena_beogradska tvoje poruke su mnogo vulgarne sadrze neprimerene reci i vulgarnost! pazljivo sam procitao tvoje poruke u skoro svakoj ima losih reci! smiri se da ne budes prijavljena administratoru! takvo ponasanje se ne tolerise!
zarobljenik:Debela si i ruzna. Nikad te nisam voleo, ozenio sam te jer sam budala. Ne razvodim se jer nemam hrabrosti za to i jer ne zelim da upropastim zivot svom detetu. Ne secam se tvog rodjendana i ne volim da te izvodim jer te se stidim. Kresnuo bih svaku od onih zena koje primecujes da merkam, samo kad bih mogao.
Ne razvodim se jer nemam hrabrosti za to i jer ne zelim da upropastim zivot svom detetu.

ne znam 'sta' si ti ozenio..zarobljenik:sta sam ozenio.
Neva:Moronu jedan ....
Cruella:ne znam 'sta' si ti ozenio..
al' onda je 'udala' p.i.z.d.u
bez hertza, jaja.. i jos ponesto
Osecam kako propadam svaki put kada ti posvetim svoje slobodno popodne ili te povedem sa sobom na javno mesto. Kupovina odece za tebe je bacanje novca - shvati vec jednom: nista te nece uciniti lepom.

Vesela_zena_beogradska:Greshka. Dete ce uvek da oseti da roditelji zive kao pas i machka, a takav ambijent nije bogom dat za normalan psihichki razvoj. Takodje, ako ti tu svoju zenu ne poljubish i ne pomazish pred detetom, dajesh mu losh obrazac za zivot u dvoje, kada ono jednog dana bude imalo svoju porodicu. Nije retko da u porodicama gde je mushkarac dominantan i siledzija, takav obrazac ponese i dete i bude kasnije nasilnik u svojoj porodici. Zato razmisli koliko vec SADA upropashcujesh detetu zivot.

zarobljenik:Hvala. Drago mi je da vam se svidja moj materijal ...
Neva:Kad ces nas obradovati novim...?
smiri se da ne bi izbacio javno sta sam ti pisao na PP a nisi smela da mi uzvratis!Vesela_zena_beogradska:hahahahahahahahaha