TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogao si od mene da dobijes mnogo vise nego sto si zeleo...samo da si me isposhtovao. Mozes da platis k.urvu, pa neka ti ona pushi na livadi i kreshe se u nekoj popishanoj rupi... Sex na javnom mestu dolazi posle mnogo sexa u sobi... Ne volim osobe koje navaljuju, za sve postoji vreme i mesto, vreme je bilo, mesto nije.
Znala sam da zelish samo da me kresnesh, pa da se mozda vise nikad i ne cujemo, to sam htela i ja(mozda bismo nastavili neko vreme to isto). Ali takvo nepostovanje ne zelim... Ma koliko oboje zagoreli, ma koliko ti bio slatkorechiv, sladak, sexy, ma koliko da ti je dugachak - posle ovoga verovatno nece biti nishta...

[[********]]:
Vesela_zena_beogradska tvoje poruke su mnogo vulgarne sadrze neprimerene reci i vulgarnost! pazljivo sam procitao tvoje poruke u skoro svakoj ima losih reci! smiri se da ne budes prijavljena administratoru! takvo ponasanje se ne tolerise!

Pa evo da se sad sama prijavim administratoru. Svaki dan dobijem neko slichno pisamce ... neki mi drugarski savetuju da prestanem da lazem, drugi prete k`o ovaj .. je l` dobijaju i ostali slichna pisma, s obzirom da se 'ne izrazavam' samo ja na ovom forumu?

Debela si i ruzna. Nikad te nisam voleo, ozenio sam te jer sam budala. Ne razvodim se jer nemam hrabrosti za to i jer ne zelim da upropastim zivot svom detetu. Ne secam se tvog rodjendana i ne volim da te izvodim jer te se stidim. Kresnuo bih svaku od onih zena koje primecujes da merkam, samo kad bih mogao.

zarobljenik:
Debela si i ruzna. Nikad te nisam voleo, ozenio sam te jer sam budala. Ne razvodim se jer nemam hrabrosti za to i jer ne zelim da upropastim zivot svom detetu. Ne secam se tvog rodjendana i ne volim da te izvodim jer te se stidim. Kresnuo bih svaku od onih zena koje primecujes da merkam, samo kad bih mogao.

Moronu jedan ....

Ne razvodim se jer nemam hrabrosti za to i jer ne zelim da upropastim zivot svom detetu.

Greshka. Dete ce uvek da oseti da roditelji zive kao pas i machka, a takav ambijent nije bogom dat za normalan psihichki razvoj. Takodje, ako ti tu svoju zenu ne poljubish i ne pomazish pred detetom, dajesh mu losh obrazac za zivot u dvoje, kada ono jednog dana bude imalo svoju porodicu. Nije retko da u porodicama gde je mushkarac dominantan i siledzija, takav obrazac ponese i dete i bude kasnije nasilnik u svojoj porodici. Zato razmisli koliko vec SADA upropashcujesh detetu zivot.

Mogu da te kresnem samo kad totalno zagorim. Gadim se sebe svaki put kad ti kazem da te volim ili pomilujem. Osecam kako propadam svaki put kada ti posvetim svoje slobodno popodne ili te povedem sa sobom na javno mesto. Kupovina odece za tebe je bacanje novca - shvati vec jednom: nista te nece uciniti lepom. Najvece razocarenje u mom zivotu je kada se ujutro probudim i pogledam sta sam ozenio.

Osecam kako propadam svaki put kada ti posvetim svoje slobodno popodne ili te povedem sa sobom na javno mesto. Kupovina odece za tebe je bacanje novca - shvati vec jednom: nista te nece uciniti lepom.

Choveche .. pa pogledaj ovu zenu .. nije ni lepotica, nije ni vitka, pa je to ne sprechava da se dotera, lepo obuche i izadje na javno mesto .. :)

http://us.movies1.yimg.com/movies.y...tures/last_holiday/queen_latifah/holiday7.jpg

Nego, razvodi se pod hitno da bi zena mogla da nadje sebi neshto valjano ..

Vesela_zena_beogradska:
Greshka. Dete ce uvek da oseti da roditelji zive kao pas i machka, a takav ambijent nije bogom dat za normalan psihichki razvoj. Takodje, ako ti tu svoju zenu ne poljubish i ne pomazish pred detetom, dajesh mu losh obrazac za zivot u dvoje, kada ono jednog dana bude imalo svoju porodicu. Nije retko da u porodicama gde je mushkarac dominantan i siledzija, takav obrazac ponese i dete i bude kasnije nasilnik u svojoj porodici. Zato razmisli koliko vec SADA upropashcujesh detetu zivot.

E , svaka čast kako si mu očitala bukvicu......ama baš isto bih mu i ja rekla!!! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back