TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde nastaje poplava...

flood.gif

... ali ima i u tome nesto.

U plakanju, u plakanju,... ima to terapeutski efekat, bar kod vas...
... a za cudo i izaziva pozitivne emocije kod muskaraca... to mu je neka genetika.

Mnogo zapetljano... ali neka, ko kaze da zivot treba da bude jednostavan, i za cudo, ponekad su bas neki ruzni ili teski momenti veoma jaki i cine tye boljom ososbom. Idemo dalje, a ulog je uvek isti - duplo ili nista.

Najzad kraj prokletog posla... nema vishe...
A tako mi teshko bilo... dok sam radila...
I buni me jedna stvar - mnogo mi je teshko bilo kada sam se tako... pozdravljala... Mrzim svoj obichaj emotivnog vezivanja... drugarski, nishta vishe... :( a opet mi bilo teshko :(

...Mislim da mi je trenutno muka da mislim...misli su mi obicno kristalno bistre,..a sada se mute..ne nazirem jasnu granicu izmedju misljenje i zelje,....stapaju se u jedno...da li zaista mislim ili zelim da je nesto tako. Iznutra u meni nesto mi govori jedno,a razum mi zbori sasvim drugo...No nesto u meni mi zbori da nije zelja da je to tako...Intuicija?
Hmm pitam se - Zasto mi je intuicija jaci osecaj koji u meni preovladava,od bazicnih cinjenica,..da li ja na osnovu osecja mogu zaista da verujem u nesto sto mi nesto u meni govori,ili da baziram misljenje na cinjenice,..koji i slep covek vidi.Hmm e tu je kvaka slep covek ne vidi -on oseca,..i tim se rukovodi...
Mmm zbrka...haos u glavi...Bice bolje da malo odomrim :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back