Licno da vam kazem: Mislim da nema veze kako se neko oblaci (bio siromasan ili bogat) bitno je kakva je osoba. Ja licno kako je navedeno u onom tekstu citiracu: "Mnogi tinejdzeri imaju one faze kada izgledaju kao da pripadaju odredjenoj grupi, kao pankeri, rokeri, metalci i sl...da li je to sa vama slucaj, da li ste prevazisli tu fazu ili je niste ni imali" ? Licno mislim da nije tacno. Ko je prevazisao tu "FAZU" kako je vi nazivate taj nije ni voleo to ,a ni slusao iz srca, a postoji mnogo ljudi koji su i dalje ostali u tom pravcu i mislim da ih nista ne cini razlicitim u odnosu na ove "ZRELE" kako neki kazu. U tom pravcu ostaju odredjeni ljudi koji jednostavno vole vise muziku od svega bilo da su : Pankeri, Metalci,Rokeri, Hip-hop, Rege ili slicno ,to je stvar prirode i mislim da su ti ljudi ,a i citao sam negde cesce inteligentniji od onih "FENSERA" da kazem. Ja licno slusam Metal i rock ,povremeno i punk i imam dugu kosu i mogu vam reci za normalne ljude nema razlike samo za one koji se ne razumeju bar trunku u to ili jednostavno ne zele da znaju! Oblacenje bih takodje prokomentarisao.Naravno svecano se zna, ali ovako kada pokusam da se obucem drugacije ,jednostavno nisam to ja kada ne vidim majcu na sebi,martinke pantalone ,jednostavno je to ljubav prema muzici i takvom nacinu zivota. Molio bih sve koji misle drugacije da bar ne vredjaju nacin i stil nasih zivota. Hvala.