Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta nosim, nosim farmerke i dukseve i majce kratkih rukava, ne opterecujem se time. Cesto su za broj ili dva veci nego sto treba, zato sto je zenska odeca glupavo tesna i to me nervira. Haljine nosim leti dosta, kad je vrucina pa nema smisla imati nogavice. I patike su mi no1 sto se obuce tice.
Kad izlazim uvece oblacim se vec prema propisima, i obuvam stikle. xD

A kad sam unutra i niko me ne vidi, uglavnom sam u pidzami. xD

Al omiljena stvar mi je moj batin duks. xD Ogroman je, moram rodjene sake da trazim kad ga obucem. xD

Zna li neko cija je marka madmext? Ako je neko uopste i cuo za tu marku... xD

Kupio sam neki ovakav duks, tj. sa ovakvom kapom http://madmext.com/urunler/m-1730_137.jpg , crne boje, kul je i to...i trazim sad po netu ovaj duks i ne mogu naci, a sajt od ovih mi izgleda malo turski, svapski... xD

Extra je duks... Svidza mi se... :D
Usputno, nabavila sam neki tamo sal i kaput... :D Sada planiram da narucim Marchelovu ( ili sa Filterima ) majicu... Lele... ^_^

Zna li neko cija je marka madmext? Ako je neko uopste i cuo za tu marku... xD

Kupio sam neki ovakav duks, tj. sa ovakvom kapom http://madmext.com/urunler/m-1730_137.jpg , crne boje, kul je i to...i trazim sad po netu ovaj duks i ne mogu naci, a sajt od ovih mi izgleda malo turski, svapski... xD

aaaaaaaaa, kako je dobar duks...je l ima i neka zenska varijanta ovoga? :think:

Patike: Air MAX
Gore: Duks Nike
Dole:Trenerka Nike (suskavac)
Jakna:Fajerka (A)

koja mastovitost...:mrgreen:

I meni se svidjaju duksevi, samo ovo nosenje kapuljace na glavu radi mode mi je kretenski, i ne samo to, moja glava je malo veca, pa takav vid nosenja je u mom slucaju tek smijesan :lol:

I da, volim rolke, jedno vrijeme ih nijesam nosio jer mi je bilo malo nelagodno oko vrata, medjutim, svidjalo mi se kako mi stoji, i ajde rijesio par puta da obucem, poslije par nosenja, taj osjecaj je nestao, navikao se. Nesto slicno kao kad djevojke pocnu da se penju na stikle. A i dzempere jednobojne i malo sarene, sa prugama bez veselih boja.

Farmerice, bilo kakve, bez obzira na cijenu, samo da mi fino stoje, a i kratke noge imam, pa gledam samo da mi nijesu preuske ili siroke, a nogavice svakako moram da kratim.

Jakne, kozne, oduvijek sam ih volio, ali one sa milion dzepova i pregrada, no sto manje dzepova, elegantnije, plus moze i ono krzno oko vrata, narandzasto, imam jednu takvu, bas mi se dopada.

I na kraju, obuca, uglavnom crna, cipele, patike, da nije previse upadljivo sa sarama, da ne sljaste, no da je eleganta i sa nizim djonom. U tome hodam, to mora da bude udobno.

A na glavu obavezno kapa, posto nemam prirodne zastite na glavu.

aaaaaaaaa, kako je dobar duks...je l ima i neka zenska varijanta ovoga? :think:

Ne znam, nisam pitao... :mrgreen:

I meni se svidjaju duksevi, samo ovo nosenje kapuljace na glavu radi mode mi je kretenski, i ne samo to, moja glava je malo veca, pa takav vid nosenja je u mom slucaju tek smijesan :lol:
I da, volim rolke, jedno vrijeme ih nijesam nosio jer mi je bilo malo nelagodno oko vrata, medjutim, svidjalo mi se kako mi stoji, i ajde rijesio par puta da obucem, poslije par nosenja, taj osjecaj je nestao, navikao se. Nesto slicno kao kad djevojke pocnu da se penju na stikle. A i dzempere jednobojne i malo sarene, sa prugama bez veselih boja.

Farmerice, bilo kakve, bez obzira na cijenu, samo da mi fino stoje, a i kratke noge imam, pa gledam samo da mi nijesu preuske ili siroke, a nogavice svakako moram da kratim.

Jakne, kozne, oduvijek sam ih volio, ali one sa milion dzepova i pregrada, no sto manje dzepova, elegantnije, plus moze i ono krzno oko vrata, narandzasto, imam jednu takvu, bas mi se dopada.

I na kraju, obuca, uglavnom crna, cipele, patike, da nije previse upadljivo sa sarama, da ne sljaste, no da je eleganta i sa nizim djonom. U tome hodam, to mora da bude udobno.

A na glavu obavezno kapa, posto nemam prirodne zastite na glavu.

Ma ja ne nosim ovu kapuljacu na glavi, ne svidja mi se kako izgledam, sluzi mi kao sal (tako nesto i nazivaju ovaj dux)...:D

:hahaha: Jesi lud... :lol:

Back