mrki93
Domaćin
- Poruka
- 4.198
Ne nosim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko cija je marka madmext? Ako je neko uopste i cuo za tu marku... xD
Kupio sam neki ovakav duks, tj. sa ovakvom kapom http://madmext.com/urunler/m-1730_137.jpg , crne boje, kul je i to...i trazim sad po netu ovaj duks i ne mogu naci, a sajt od ovih mi izgleda malo turski, svapski... xD
Patike: Air MAX
Gore: Duks Nike
Dole:Trenerka Nike (suskavac)
Jakna:Fajerka (A)
?

Prilično klasično se oblačim, da.
Ne nosim dukseve, trenerke i slično.
Džempere gore isključivo. A volim suknje. (:
Zna li neko cija je marka madmext? Ako je neko uopste i cuo za tu marku... xD
Kupio sam neki ovakav duks, tj. sa ovakvom kapom http://madmext.com/urunler/m-1730_137.jpg , crne boje, kul je i to...i trazim sad po netu ovaj duks i ne mogu naci, a sajt od ovih mi izgleda malo turski, svapski... xD

aaaaaaaaa, kako je dobar duks...je l ima i neka zenska varijanta ovoga?![]()

I meni se svidjaju duksevi, samo ovo nosenje kapuljace na glavu radi mode mi je kretenski, i ne samo to, moja glava je malo veca, pa takav vid nosenja je u mom slucaju tek smijesan
I da, volim rolke, jedno vrijeme ih nijesam nosio jer mi je bilo malo nelagodno oko vrata, medjutim, svidjalo mi se kako mi stoji, i ajde rijesio par puta da obucem, poslije par nosenja, taj osjecaj je nestao, navikao se. Nesto slicno kao kad djevojke pocnu da se penju na stikle. A i dzempere jednobojne i malo sarene, sa prugama bez veselih boja.
Farmerice, bilo kakve, bez obzira na cijenu, samo da mi fino stoje, a i kratke noge imam, pa gledam samo da mi nijesu preuske ili siroke, a nogavice svakako moram da kratim.
Jakne, kozne, oduvijek sam ih volio, ali one sa milion dzepova i pregrada, no sto manje dzepova, elegantnije, plus moze i ono krzno oko vrata, narandzasto, imam jednu takvu, bas mi se dopada.
I na kraju, obuca, uglavnom crna, cipele, patike, da nije previse upadljivo sa sarama, da ne sljaste, no da je eleganta i sa nizim djonom. U tome hodam, to mora da bude udobno.
A na glavu obavezno kapa, posto nemam prirodne zastite na glavu.
Jesi lud... 
Ne znam, nisam pitao...
Ma ja ne nosim ovu kapuljacu na glavi, ne svidja mi se kako izgledam, sluzi mi kao sal (tako nesto i nazivaju ovaj dux)...
Jesi lud...
![]()
mada kad bolje razmislim, nije bas zenstven...