Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Funny>Treniram odbojku za skolu ovih dana za medjuskolsko,i sparingujemo za curama.A cureeee........ Ima je jedna,bulja ko Bijonse>Igram srednjaka a ona je dizac(Zacudo) I oboje smo na mrezi,ona mi okrene ledja ja gde pre da gledam,u nju ili u loptu kad dize(cuj dize...).Tako da brate nadji odbojkasicu i dobices kilu od tolike mase gluteusa!!!

@Funny>Treniram odbojku za skolu ovih dana za medjuskolsko,i sparingujemo za curama.A cureeee........ Ima je jedna,bulja ko Bijonse>Igram srednjaka a ona je dizac(Zacudo) I oboje smo na mrezi,ona mi okrene ledja ja gde pre da gledam,u nju ili u loptu kad dize(cuj dize...).Tako da brate nadji odbojkasicu i dobices kilu od tolike mase gluteusa!!!

Aaa odbojkasice...nista mi ne pricaj, odbojku idem gledati samo zbog njih... :lol: :P

Ne kukaj tu... :D Ta odbojka je zanimljiva ( nekima )... A sta mislis kako je meni na treningu? :confused:

Posto vidim da si zensko,Ne znam sta da mislim>

Ah... Zamisli ovo.. :s
images
051.JPG
Sta reci, a ne zaplakati? :rotf:
No sorceva, niti bilo cega... Mozda neka siroka trenerka, siroka majca i to bi bilo to... Patike kako kad... Tako da, molim te, ne kukaj. :D

Back