Tinejdzeri i droga (ili Sta biste probali)

Ja sam imao prilično gadna iskustva sa kiselinom lately, radio šest puta u dva i po meseca, bogami, beše tripozno :lol:
Uglavnom near death experience, ogromna panika i strah od smrti koji nastaje jer se stvara atak na ego koji to ne želi. Vizuelno ludilo, na dobrom tripu zidovi pulsiraju, efekat disanja, na horor tripu zidovi se gotovo sudaraju jedni sa drugima dok se ti nalaziš u međuprostoru.
Poslednji put sam šljakao to pre dve-tri nedelje i skapirao da ozbiljno moram da iskuliram. Imao još tri komada koja nisam prodao, pa sam dao drugarici da s njima radi šta želi.

No, koga zanima, uskoro dolaze čurkice, nova tura, kreće sezona :cool:

Ovaj juzer sa jedno 35 dina kad stekne položaj, poludi i krene da mrlja nos uz devedesete i brdo mladih neperspektivnih pičoka... :mrgreen:
Ma jeee, odmah me stave umesto Vujosevica. :lol:
da mrlja hors geak :malav:

Ma izmesas hors sa kokom, taman te jedno spusta,a drugo dize.
...a u pozadini gruva:

Ovo sam sinoc slusao, cuo prekjuce u busu dok sam isao za Kragujevac. :lol: To je neki znak. :D

- - - - - - - - - -

Hors nema vizuelne i zvučne distorzije bato, nije to to

Bracela, svaka ti cast ako ne zavrisi za dinu-dve na tome.

- - - - - - - - - -

Za 200 kinti te radi ko 2 deci guarane :lol:
Kad valja, možeš da isteraš smenu đuskanja uz tehno bez da ti se umori mali prst na nozi :mrgreen:

Pa zar i ti sine krepto? :eek:

Ma jeee, odmah me stave umesto Vujosevica. :lol:

Ovo sam sinoc slusao, cuo prekjuce u busu dok sam isao za Kragujevac. :lol: To je neki znak. :D

To ti kažem, ti si mi ta glava, ono nije najveći stručnjak u državi al zna poso + uz moć neke Nove Srbije se proburgija u neko javno na poziciju i onda po subotnjim žurkicama šeta mlado meso a petkom se opija sa matorim pevaljkama i pečenjem za stolom :mrgreen:

Back