Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)

Pitaj Direkta,ja kad pa'nem u iskušenje da se puknem obično promenim žurku.Pu majku mu... kolko te radi to čudo?
Uostalom, ja u pijanstvo računam samo kad se sutra ništa ne sećam.

Mene samo halucinogeni privlače, te uppers and downers droge su dosadne. A i kad uzmeš ekser nakon esida vidiš koliko je to zapravo slaba droga. Jer, ako te esid baci u blažena stanja, to će bit, baš kao što je Haksli rekao, vrata raja. ali tu su naravno i vrata pakla 
Istražujemo krajnosti i onostranosti, dragi Juzeru, nemaš pojma koliko je to drugi svet zapravo, druga dimenzija, nova stvarnost, može da bude zanimljivo, a dobro je iskustvo čak i kad ti bude užasan trip jer em nećeš želeti više da radiš, em ćeš više ceniti mir i dosadu ovoga sveta![]()

Pu majku mu... kolko te radi to čudo?
.

Ma jeee, odmah me stave umesto Vujosevica.Ovaj juzer sa jedno 35 dina kad stekne položaj, poludi i krene da mrlja nos uz devedesete i brdo mladih neperspektivnih pičoka...![]()

da mrlja hors geak![]()
...a u pozadini gruva:
To je neki znak. Hors nema vizuelne i zvučne distorzije bato, nije to to
Za 200 kinti te radi ko 2 deci guarane
Kad valja, možeš da isteraš smenu đuskanja uz tehno bez da ti se umori mali prst na nozi![]()

Ma jeee, odmah me stave umesto Vujosevica.
Ovo sam sinoc slusao, cuo prekjuce u busu dok sam isao za Kragujevac.To je neki znak.
![]()