Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 )
)

Pitaj Direkta,ja kad pa'nem u iskušenje da se puknem obično promenim žurku.Pu majku mu... kolko te radi to čudo?
Uostalom, ja u pijanstvo računam samo kad se sutra ništa ne sećam.

Mene samo halucinogeni privlače, te uppers and downers droge su dosadne. A i kad uzmeš ekser nakon esida vidiš koliko je to zapravo slaba droga. Jer, ako te esid baci u blažena stanja, to će bit, baš kao što je Haksli rekao, vrata raja. ali tu su naravno i vrata pakla
 Mene samo halucinogeni privlače, te uppers and downers droge su dosadne. A i kad uzmeš ekser nakon esida vidiš koliko je to zapravo slaba droga. Jer, ako te esid baci u blažena stanja, to će bit, baš kao što je Haksli rekao, vrata raja. ali tu su naravno i vrata pakla 
Istražujemo krajnosti i onostranosti, dragi Juzeru, nemaš pojma koliko je to drugi svet zapravo, druga dimenzija, nova stvarnost, može da bude zanimljivo, a dobro je iskustvo čak i kad ti bude užasan trip jer em nećeš želeti više da radiš, em ćeš više ceniti mir i dosadu ovoga sveta

Pu majku mu... kolko te radi to čudo?
.

Ma jeee, odmah me stave umesto Vujosevica.Ovaj juzer sa jedno 35 dina kad stekne položaj, poludi i krene da mrlja nos uz devedesete i brdo mladih neperspektivnih pičoka...

da mrlja hors geak
...a u pozadini gruva:
 To je neki znak.
 To je neki znak. 
Hors nema vizuelne i zvučne distorzije bato, nije to to
Za 200 kinti te radi ko 2 deci guarane
Kad valja, možeš da isteraš smenu đuskanja uz tehno bez da ti se umori mali prst na nozi

Ma jeee, odmah me stave umesto Vujosevica.
Ovo sam sinoc slusao, cuo prekjuce u busu dok sam isao za Kragujevac.To je neki znak.