Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Moj drugar je povracao nakon sto je uzeo par dimova neke hemijom odradjene trave, mozda ste i vi cimali tako nesto...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 nego nesto me nisu docekali rasirenih ruku
 nego nesto me nisu docekali rasirenih ruku 
Одличан филм.Sta je ovo? Noc zivih mrtvaKa? Malo,malo,pa se neko povampiri od starih forumasa.
Одличан филм.
Sta fali kknego nesto me nisu docekali rasirenih ruku

Za Novu godinu?

Jasta. 31.12.Pa mnogi te se ne secaju. Ja te se secam jer smo istog dana rodjeni.

'92Dax je '92 ako se dobro sećam,kao i Funny.Ako grešim nek' me neko ispravi,proveravam pamćenje.

Гледао сам оба, и Ромеров и тај из 1990. године (Савињијев).Koji si gledao? Imas orginal iz 1968 ja mislim od Romera i imas neki rimejk iz 90ih? Bolji je orginal,za mene je najbolji zombi film ikada snimljen.
Pogledaj i the craizies film,ja sam samo gledao rimejk i odlican je.
1. Postoje li narkotici koje ste probali, a koje zelite ili ne zelite da probate.
2. Ako bi vam neko rekao da umirete za 10 dana, da li biste se nadrogirali kao ker, znaci sa svim onim haluciogenim gljivama, lsd, eks, heroin...?
buxnu palim redovno...a volela bih da probam MDMA-ljubavnu drogu...pa me zanima da l neko ima iskustva sa njom?

Nije ti to dobro Bogomi... Droga ti samo šteti nemaš nikakve koristiod nje, a i religija ju zabranjuje

A kakva je ta ljubavna droga, je l' to nešto za silovanje? Ako jeste naručujem kg toga...

ja pitam informativno jer me baš interesuje
 ja pitam informativno jer me baš interesuje