1DaL
Iskusan
- Poruka
- 5.531
psihijatar mi je rekao da iako je blizu granice ne treba negativno da utice na moje ponasanje u drustvu
![]()
Dobro, ti si barem bio kod jednog, meni sve vreme indirektno govore da odem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
psihijatar mi je rekao da iako je blizu granice ne treba negativno da utice na moje ponasanje u drustvu
![]()

Dobro, ti si barem bio kod jednog, meni sve vreme indirektno govore da odem![]()

jos da sam bio samo kod jednog![]()

Ja sam kod ustanicke, Konjarnik
A najjace mi je kad kazu Zvezdara je najbolja opstina, sumica, na finoj udaljenosti od centra...
A u sumici neznas ko ce pre da te zaskoci![]()

911s [SK];14843368:A jel znate po kojim parkovima po Beogradu su nalaženi leševi, trupovi bez glava i same glave u crnim kesama za djubre?
Mogu da se kladim da kad biste znali ne biste više nikad u životu tuda prošli![]()
911s [SK];14843428:Na Ceraku nema šuma![]()

911s [SK];14843511:Na Ceraku ima samo jedna livada.
Da ti nijesi pomješala sa Košutnjakom možda, u mraku je svaka šuma ista?![]()
911s [SK];14851762:Očni pritisak?

@krepOman-i kako te proslo?
911s [SK];14851805:Gurni sebi ekser u oko, da se isplačeš, da vidiš kako će posle bolje da ti bude![]()

aha2 dana sam blejao, gledao filmove, pio chaj i igrao Half Life 2 po ko zna koji put, i s vremena na vreme sam uzeo brufen u nadi da ce da prestane da smara al nije prestalo, morash da sachekash da prodje, to je 99% posledica nekog virusa koji te roka

Hm, iskreno najbolja fora vezana za to ti je da ukucaš naziv pesme u google i pored toga naziv sajta s kog skidaš... npr.
-Rihanna umbrella rapidshare
ili
-Rihanna umbrella mediafire i vidiš ima li šta... ako kapiraš
Za domaće, starije imaš Nostalgiju... imaš takodje gomilu foruma, recimo RAPIDSERBIA FORUM, odličan je, tu se sve kači... tu imaš gomilu strane i domaće muzike, filmove, biblioteku, svašta - nešto.

evo ja imam problem,predpostavljam da mi mozete pomoci.....naime,da li znate neki dobar sajt za skidanje besplatne domace i strane mp3 muzike?ja znam za bearshare,imala sam ga,ali jaaako puno virusa ima...da li znate jos neki? treba mi neki sajt sa velikim izborom domace i strane muzike....hvala u napred