Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam kod ustanicke, Konjarnik :mrgreen:
A najjace mi je kad kazu Zvezdara je najbolja opstina, sumica, na finoj udaljenosti od centra...
A u sumici neznas ko ce pre da te zaskoci :mrgreen:

Kaka šumica vas spopala...čim zađeš sa Bulevare u ulice i uličice,ono je Bože ne daj.Ja se jednom sama vraćala u neko zlo doba i došla bela od straha.I u mojoj ulici su noću oko 3 uvek plakale neke bebe :confused:

911s [SK];14843368:
A jel znate po kojim parkovima po Beogradu su nalaženi leševi, trupovi bez glava i same glave u crnim kesama za djubre? :per:
Mogu da se kladim da kad biste znali ne biste više nikad u životu tuda prošli :lol:

Uf da znaš da sam znala :D
da nije Zvezdarska šuma?Topčiderski park?

generalno,ja često idem na Cerak u neke šume noću,tako da sam se malo navikla.

911s [SK];14851805:
Gurni sebi ekser u oko, da se isplačeš, da vidiš kako će posle bolje da ti bude :lol:
:(
2 dana sam blejao, gledao filmove, pio chaj i igrao Half Life 2 po ko zna koji put, i s vremena na vreme sam uzeo brufen u nadi da ce da prestane da smara al nije prestalo, morash da sachekash da prodje, to je 99% posledica nekog virusa koji te roka
aha:(
hvala.

Hm, iskreno najbolja fora vezana za to ti je da ukucaš naziv pesme u google i pored toga naziv sajta s kog skidaš... npr.

-Rihanna umbrella rapidshare

ili

-Rihanna umbrella mediafire i vidiš ima li šta... ako kapiraš

Za domaće, starije imaš Nostalgiju... imaš takodje gomilu foruma, recimo RAPIDSERBIA FORUM, odličan je, tu se sve kači... tu imaš gomilu strane i domaće muzike, filmove, biblioteku, svašta - nešto.

Hm, iskreno najbolja fora vezana za to ti je da ukucaš naziv pesme u google i pored toga naziv sajta s kog skidaš... npr.

-Rihanna umbrella rapidshare

ili

-Rihanna umbrella mediafire i vidiš ima li šta... ako kapiraš

Za domaće, starije imaš Nostalgiju... imaš takodje gomilu foruma, recimo RAPIDSERBIA FORUM, odličan je, tu se sve kači... tu imaš gomilu strane i domaće muzike, filmove, biblioteku, svašta - nešto.

oke,hvalaa :cmok2:

evo ja imam problem,predpostavljam da mi mozete pomoci.....naime,da li znate neki dobar sajt za skidanje besplatne domace i strane mp3 muzike?ja znam za bearshare,imala sam ga,ali jaaako puno virusa ima...da li znate jos neki? treba mi neki sajt sa velikim izborom domace i strane muzike....hvala u napred

E, ja koristim google chrome, i na njemu imas da skines addon, i instaliras(za par sek se instalira), i onda ti se kada dodjes na youtube da slusas pesmu pojavi opcija da downloadujes taj video(imas opciju da biras dal ce biti video ili mp3)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back