Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko se meni samo ljudi tako javljalo da se dop i upoznamo i dop smo se danima pa nista. U stvari lazem te,sa jednom je ipak bilo ali nije to to! Mnoge devojke loze,vole da su u centru paznje da hrane ego. za nedelju dana kada istrosite teme vise se nece javljati. A to je krajnje neozbiljno na fejsu da se muvate,najgore ce da misli o tebi! Ni muvanje preko telefona nije toliko trulo u poredjenju sa muvanje preko fejsa!

***,verovatno si u pravu,al' nisam ja glup da nasedam toliko,ali sad sam naseo jer ovu devojku vec znam,bio sam s njom u odeljenju,tad smo bili u dobrim odnosima...Kad sam se prebacio,svi su mi se javljali u pocetku,pa i ona, ali u poslednje vreme bas dosta,a ja naseo... I sta mislis,da skinem(o) maske i da ja nju pitam,tj da otkrijem na cemu sam,i ako si ti u pravu,da je otkacim vise? :)

***,verovatno si u pravu,al' nisam ja glup da nasedam toliko,ali sad sam naseo jer ovu devojku vec znam,bio sam s njom u odeljenju,tad smo bili u dobrim odnosima...Kad sam se prebacio,svi su mi se javljali u pocetku,pa i ona, ali u poslednje vreme bas dosta,a ja naseo... I sta mislis,da skinem(o) maske i da ja nju pitam,tj da otkrijem na cemu sam,i ako si ti u pravu,da je otkacim vise? :)

pitaj je da se vidite i nista vise. Ako odbije znaci nemas vise sta da trazis,a ako prihvati ti ugovori mesto i vreme i onda malo prosetate ili posedite negde i ti joj posle kazes to,ali ne odmah vec mora malko da te saslusa ako je stekla pogresan utisak o tebi da mozes da ispravis, pa negde pred kraj joj reci sta osecas! Mada ako pristane zavrsen je to posao.:D Nikako preko fejsa ne otkrivaj osecanja ispasces zesca pizdurina. To nikako i nikad!

Klinkice ko klinkice, dosadno im je, a po ženskoj prirodi vole da im se posvećuje pažnja i da sebi hrane ego, a kad dodje do ozbiljnog - e onda stisne guza i izvlače se kako god mogu. Većina njih se uozbiljni kad poraste, al ima i one koje ostanu iste, takve jednog dana mogu da ožene samo oni koji su nesposobni pa se hvataju za svaku slamku (jer su nesposobni da nadju drugu) i koji će ih juriti godinama.
To ti je isto ko flert, sam po sebi super stvar, ali jako smara kad ga ima u prevelikim količinama a od akcije ništa (masovna pojava na forumu Krstarice, prim. ur.).

E u bestraga. Jos je on samo (pored mene )bio autentican sa prvobitnim nikom, sad je samo forumski otpad, druga serija. :(

pfffff po cemu su me zapamtili? Kao najveci problem moderatorima i kao drkadziju! I dalje mi je ostao pod starim imenom banovani nick tako da samo ime nije umrlo. a vec je jedan pre mene korisnik imao isti nadimak pa nije bio fazon imati isto ime. ispadam lopov,da kradem imena za nickove! odavno sam to prestao biti metalac i ti mracni tripovi tako da je red i da zamenim nick jer me svi gledaju ili ko metalca ili ko satanistu,a ni jedno ni drugo nisam. Ime sam dao po pesmi Marilyna Mansona User Friendly,ima dosta zanimljivih imena kada gledas na playlisti imena izvodjaca i pesama! Ime nicka jeste u neku ruku ironicno. *** jel ovo interviju? Tako mi deluje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back