<(o.O)>
Aktivan član
- Poruka
- 1.236
mislose, jel macor imao neki jaci stres? mozda je zbog toga... u tom slucaju bi trebalo da zivne do ujutru, ali ako nije, pozovi sutra veta i konsultuj se s njim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) i malu ( mesec, dva..)? Neka odgovori ovde a ja cu proveravati... Hvala! 
mislose, jel macor imao neki jaci stres? mozda je zbog toga... u tom slucaju bi trebalo da zivne do ujutru, ali ako nije, pozovi sutra veta i konsultuj se s njim

Macku mi se masti rep na jednom mestu sa gornje strane blizu kicmi. Znam da imaju neke zlezde koje luce nesto ali sam pretpostavila da se ta zlezda nalazi negde oko analnog otvora a ne sa gornje strane repa. Da li znate o cemu se radi?
Macku mi se masti rep na jednom mestu sa gornje strane blizu kicmi. Znam da imaju neke zlezde koje luce nesto ali sam pretpostavila da se ta zlezda nalazi negde oko analnog otvora a ne sa gornje strane repa. Da li znate o cemu se radi?
.Toliko je bilo ulepljeno na jednom mestu da nisam mogla uopste da razdvojim osisane dlake. Jedino bi pomoglo dobro ribanje sapunom ponovljeno nekoliko puta a ne verujem da neko poznaje macku koja bi pristala na to. Jos uvek je pomalo masno niz rep ali nisam mogla skroz da ga osisam a i sad mogu da mu cistim mokrim peskiricem.
Kad se ona tamo umuljila i kako je izdrzala danima gladna i zedna, nikako mi nije jasno, uglavnom, Mirko je opet dobio drustvo. Sad mi se opet dve macke uplicu u noge. 
I mrtva hladna posle svega, kao da se ništa nije desilo
, , ali vrlo brzo se vratila u normalu

Ali slika je 
ooo, znam tacno kako ti je bilo, ali vazno da je sad sve okLjudi, nisam smela da se javljam, nije mi bilo Blondi. Kad danas, ovaj nas radnik cistio sneg i cuje je iz stare kuce!Kad se ona tamo umuljila i kako je izdrzala danima gladna i zedna, nikako mi nije jasno, uglavnom, Mirko je opet dobio drustvo. Sad mi se opet dve macke uplicu u noge.
![]()

Dobra je!
(mislim i na siku i na reklamu, al posebno sam se iskidala na poslednji deo slicice
)