Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Macku mi se masti rep na jednom mestu sa gornje strane blizu kicmi. Znam da imaju neke zlezde koje luce nesto ali sam pretpostavila da se ta zlezda nalazi negde oko analnog otvora a ne sa gornje strane repa. Da li znate o cemu se radi?

Lolita, nisi rekla da li hoćeš domaću ili neku rasnu mačku. Moja najbolja prijateljica ima domaćeg, potpuno crnog mačorčića kojeg bi dala na usvajanje, zove se Srećko. Ima 3 meseca i navikao je da živi u kući a da skita po dvorištu. Srećko zaista ima vrlo kratku dlaku i nekako kao da nema onu mačiju poddlaku, pa mislim da se neće mnogo linjati. Ima i sivog brata Tošu, pa su njih dvojica vrlo srećni i veseli mačići. Idealno bi bilo da ih neko usvoji zajedno, ali ako ne može... Ako si zainteresovana, javi mi se na PP pa ćemo se više ispričati. Znaš kako je - kao što ti hoćeš da proveriš macu i vlasnika, tako i mi ne dajemo mačiće dok ne proverimo kome.
Inače, Srećko i Toša žive u Staroj Pazovi pa eventualni transport do Beograda ne bi trebao da bude problem.

Poslednja izmena:
Macku mi se masti rep na jednom mestu sa gornje strane blizu kicmi. Znam da imaju neke zlezde koje luce nesto ali sam pretpostavila da se ta zlezda nalazi negde oko analnog otvora a ne sa gornje strane repa. Da li znate o cemu se radi?

Mislim da mu je to od hormona, ako ga ne kupas (inace), kupi u apoteci neutralan talk, natalkiraj mu rep, utrljaj i istresi i masnoca ce otici
S obzirom da je nedavno kastriran, pretpostavljam da cete se vrlo uskoro te napasti resiti

Osisala sam mu rep :) .Toliko je bilo ulepljeno na jednom mestu da nisam mogla uopste da razdvojim osisane dlake. Jedino bi pomoglo dobro ribanje sapunom ponovljeno nekoliko puta a ne verujem da neko poznaje macku koja bi pristala na to. Jos uvek je pomalo masno niz rep ali nisam mogla skroz da ga osisam a i sad mogu da mu cistim mokrim peskiricem.
Hvala na odgovorima.

Ljudi, nisam smela da se javljam, nije mi bilo Blondi. Kad danas, ovaj nas radnik cistio sneg i cuje je iz stare kuce! :eek: Kad se ona tamo umuljila i kako je izdrzala danima gladna i zedna, nikako mi nije jasno, uglavnom, Mirko je opet dobio drustvo. Sad mi se opet dve macke uplicu u noge. :lol:

:DSamo kad je dobro, kuda one sve mogu da se uvuku, to je neverovatno.Jedna od mojih je dva dana provela na drvetu, mi je svuda tražili, dok nam čovek iz komšiluka nije rekao da je video.Kako smo je skidali, ne pitaj, vatrogasci nam nisu bili ravni:zcepanje:I mrtva hladna posle svega, kao da se ništa nije desilo:D

Najela se granula, pa se najela uzorka a onda otisla u komsiluk da obidje decu iz proslog legla i da se ogrebe i tamo za koji zalogaj, samo se nadam da je ne snadje onaj sindrom iz I sv. rata, kad su gladovali dugo pa se posle prejedali... :(

:mace:

Ovako reaguju i moji macani. z:lol:

395389_10150649460373465_129446698464_11262939_1418949649_n.jpg

Ljudi, nisam smela da se javljam, nije mi bilo Blondi. Kad danas, ovaj nas radnik cistio sneg i cuje je iz stare kuce! :eek: Kad se ona tamo umuljila i kako je izdrzala danima gladna i zedna, nikako mi nije jasno, uglavnom, Mirko je opet dobio drustvo. Sad mi se opet dve macke uplicu u noge. :lol:
ooo, znam tacno kako ti je bilo, ali vazno da je sad sve ok :heart:

inace, kitty me ovako pogleda kad se uplasi zvona na vratima, usisivaca, fena i sl, a nema gde da se sakrije z:lol:

kitty se plasi onog misa na navijanje -.-
taman sam bila sva srecna sto sam nasla tu glupu igracku da joj kupim, u fazonu: "moja macka je lovac, odusevice se!", kad ono medjutim... krene mis prema njoj i ona ne zna sta je snaslo, samo se sklanja, kad ide u suprotnom pravcu samo ga gleda zacudjeno, jedino sto nekad dodje da ga malo pogura sapom da vidi dal je ziv :zroll:

Kakav je to mis na navijanje? Onaj sto mu se iz guze izvuce pantljika i ide u krug? Ih, koliko ih je moje pokojno pseto sazvakalo! :aha:

Hehe, da ste videli kako su Mirko i Blondi naduli repove jutros kad su se upoznali sa pridoslicom! z:lol:
426139_3076345825830_1179256605_3246739_770733049_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back