Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mimi's Mom, je l' to novi clan porodice? :heart:

................

Hehe, i moje su imale takvog, samo su mu pravile zasede i zaskakale ga iznenada, verovatno će i Kiti tako, kad se navikne.z:lol:Inače su više volele one klasične malene što pište, verovatno zbog zvuka.

Moje najvise vole one klasicne sa sivim krznom, sto piste, a jos i buse dzakove i uz aspekt igranja dolaze sa mesom gratis. :lol:

Poslednja izmena:
kitty voli one igracke sa percima, ali njih kida, a one alternativne su joj zakon (tipa, loptice od papira uvijene selotajpom, ili loptice od alu-folije), mada se igra sa svim, osim sa ovim misem... danas je krenula kao malo da se opusta, ali nije to to :/

mm, uzmi ti to, vidi kakva je slatka <3

I neka neko posle kaže, da nisu prave pametnicez:D

Vrhunski predatori. :aha: Na te stvari sam oguglala, ceo život ih gledam, ali koji je to sadizam kad uhvate miša... :eek:

Malo lici na Gizma, ili se to meni cini?

I mene je na prvi pogled podsetila na njega.

kitty voli one igracke sa percima, ali njih kida, a one alternativne su joj zakon (tipa, loptice od papira uvijene selotajpom, ili loptice od alu-folije), mada se igra sa svim, osim sa ovim misem... danas je krenula kao malo da se opusta, ali nije to to :/

mm, uzmi ti to, vidi kakva je slatka <3

Da, klasika, omiljene su im ne-igračke. :lol: Kao deci mobilni i daljinski.

Uh, ja i bih ali ne slaže se sa starosedeocima, niti mimi's dad pristaje, on je ne bi trpeo ni do udomljenja tu. :(

Šta će sve njima pasti na pamet, kako da dođu do klope. :lol:

421196_261885120549730_145263075545269_630830_1072856159_n.jpg

Jao mucim muku, neki od vas znaju da imam Bebana evo vec dve i po godine, kastriran je odavno, od prosle zime imamo jos jendog macora koji nije kastriran i bas je maza, inace moj problem je u tome sto Beban ne moze da podnese drugog macka, ponekad dok spava Beban ga sve okupa a kad su budni, Beban ga stalno napada, hoce li to ikada prestati, ne znam u cemu je problem kada oboji podjednako poklanjamo paznju.

Pa bas zato sto im poklanjas podjednako paznje, Beban je zeli vise. ;) Tako i moja Mrvica, kako je pustim sa lanca (ne bi ni bila vezana da ne pokusava da pojede komsije, postara isl.) trci da izdoopeta ovu malu sa tog parceta stiropora i pojede joj granule. :lol:

Mozda bi bilo bolje da je i drugi macan kastriran.

Cim Beban njega "kupa", znaci da ga je prihvatio.

Planiramo i njega da kastrimo, samo sad je bio, mislim da je prosla ta faza teranja, nije ga bilo 3 dana i sad je opet tu i sve po starom. Beban svaki tren koristi da ga bije i tako ga istera napolje, mislim vec god dana su zajedno bilo bi vreme da se Beban navikne :(

mislim da samo sanja, kitty cesto ispusta neke cudne zvuke, desavalo se i da sisti kao da se ljuti na nekog i tako ima razne tripove u snu...

Zapravo, samo me zanima da li i vaše mačke sanjaju i rade čudne stvari (a da to nije kolutaje očima, mrdanje brkova i šapa). Ovo njemo mjaukanje počne sa MJAU par puta i kad joj se javimo i pomazimo je bude MRRRR i nastavi da spava. 99% je san, samo bi mi bilo mnogo žao da je nešto zaboli :(

njihov mozak u snu radi slicno kao nas, tako da skoro sve sto mozes da ocekujes od ljudi mozes i od njih (jedino jos nisam cula da mesecare xD ). kazem ti, kitty cesto mrmlja nesto, a bilo je i toga da sisti i gura se prednjim sapama unazad kao da se brani od nekog, cim je pomazim, ili pozovem umiri se i nastavi lepo da spava x)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back