<(o.O)>
Aktivan član
- Poruka
- 1.236
pa, to ti je onda to... ako ga kastriras - prestace, a ovako - ne verujem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jako zelim da imam macu i moja mama se slaze sa tim.Danima trazimo mace po internetu ne bi li nasle odgovarajucu pufnicu.Najvise mi se svidja britanska kratkodlaka macka i kartuzijska.One mi izgledaju kao mace koje bi se mazile stalno.Medjutim,postoji jedan problem.Kako zivim u Srbiji,sve je teze pronaci britansku kratkodlaku macu i odustajem od te rase.Gledala sam na facebooku i nijedna maca mi nije narocito privlacna...Sad trazim ali mi se sve cini da ne mogu da nadjem pravu...
Neko je na ovoj temi bio iznenadjen sto mu posle kastracije muzjaka nisu bili odstranjeni testisi. Ja sam sada veoma neprijatno iznenadjena sto mu jesu odstaranjeni. Da li je moguce kastrirati muzjaka a da mu se ne odstrane testisi? Za nas je kasno, ali tek da znam.
izvini ako budem previse gruba, ali moram... za tebe onda nije maca i kraj. uzmi plisanu igracku pa radi s njom sta hoces. da su mace ljubimci za tebe, nasla bi milion onih koje su ti "privlacne" pa bi napravila neki uzi izbor prema njihvom temperamentu, ovako, ocigledno je da nisu...Ja jako zelim da imam macu i moja mama se slaze sa tim.Danima trazimo mace po internetu ne bi li nasle odgovarajucu pufnicu.Najvise mi se svidja britanska kratkodlaka macka i kartuzijska.One mi izgledaju kao mace koje bi se mazile stalno.Medjutim,postoji jedan problem.Kako zivim u Srbiji,sve je teze pronaci britansku kratkodlaku macu i odustajem od te rase.Gledala sam na facebooku i nijedna maca mi nije narocito privlacna...Sad trazim ali mi se sve cini da ne mogu da nadjem pravu...
Ja jako zelim da imam macu i moja mama se slaze sa tim.Danima trazimo mace po internetu ne bi li nasle odgovarajucu pufnicu.Najvise mi se svidja britanska kratkodlaka macka i kartuzijska.One mi izgledaju kao mace koje bi se mazile stalno.Medjutim,postoji jedan problem.Kako zivim u Srbiji,sve je teze pronaci britansku kratkodlaku macu i odustajem od te rase.Gledala sam na facebooku i nijedna maca mi nije narocito privlacna...Sad trazim ali mi se sve cini da ne mogu da nadjem pravu...
Mimi, nisam te najbolje razumela. Hoces da kazes da im hormoni i dalje rade ukoliko im ne odstrane testisi vec samo podvezu kanale ili sta vec?
Veterinar mi je rekao da ce njemu da rade hormoni jos nekih 90 dana i ako su mu odstranjeni testisi jer ih vec ima u krvi.
), a od tada nijednom. Ni mace ga više ne zanimaju. Sada je najbolji i najdeblji mačak na svetu.Proći će to vrlo brzo, oprostiće ti curica i meni su mojeMuzjak mi je dobro podneo operaciju, cak mi je danas i veseliji nego inace. Zenkica je jos mamurna od juce i ljuta na mene. Bas je neraspolozena i mrsti se. Mnogo mi je tesko sto smo morali to da uradimo. Ja sam htela da cuvam barem jos jedno njihovo mace a i ostale bih imala gde. Barem jednu turu. Cesto mi se mota po glavi recenica iz filma 7 "Znam da sam doneo dobru odluku, ali nema dana da ne zazalim sto je tako."

Moj Meda je sterilisan bez vađenja testisa i nikakav problem nismo imali. Do tada je zapišavao po kući (to mu je i došlo glave, tj. j...aja), a od tada nijednom. Ni mace ga više ne zanimaju. Sada je najbolji i najdeblji mačak na svetu.
Njegova mama je sterilisana klasičnom operacijom i posle toga je počela da markira kuću. To je trajalo 2 meseca pa se i ona smirila.
Ovo je potpuna suprotnost od toga što je mimis mom napisala.

Muzjak mi je dobro podneo operaciju, cak mi je danas i veseliji nego inace. Zenkica je jos mamurna od juce i ljuta na mene. Bas je neraspolozena i mrsti se. Mnogo mi je tesko sto smo morali to da uradimo. Ja sam htela da cuvam barem jos jedno njihovo mace a i ostale bih imala gde. Barem jednu turu. Cesto mi se mota po glavi recenica iz filma 7 "Znam da sam doneo dobru odluku, ali nema dana da ne zazalim sto je tako."
Pa Ivi s, vidim da se ovde prica o steriliyaciji, jel rec o tvojim britancima?Neko je na ovoj temi bio iznenadjen sto mu posle kastracije muzjaka nisu bili odstranjeni testisi. Ja sam sada veoma neprijatno iznenadjena sto mu jesu odstaranjeni. Da li je moguce kastrirati muzjaka a da mu se ne odstrane testisi? Za nas je kasno, ali tek da znam.
Sve mace su lepe, nego bi ti rasnu macku da bi te posebno privukla, necu da te napadam, ali ako volis macke onda..lako mozes doci do mace koja je lepa a da nije rasna. Imam I rasnu I domacu I cak, mi je domaca malo draza od rasne, mog Bebana kog duze imam. Moje pitanje je sledece, nisam jos kastrirala jednog macora I dasa je dobio po oku, ogrebotina tacno ispod okceta, malo se nadula, sta bih mogla da mu mazem?
, inace oko mu je dobro, dao mi je da bolje pogledam, malo se ispod oka nadulo, u pitanju je udarac, nema neke ogrebotine.Hvala mm...inace on je sav u sitnim ogrebotinicama, juri zenske, inace oko mu je dobro, dao mi je da bolje pogledam, malo se ispod oka nadulo, u pitanju je udarac, nema neke ogrebotine.